Hoyer

ENDELIG kan vi melde fra om at disse er på plass i både butikker og nettbutikk. HURRA, vinteren er reddet dere! Jakkene er av 90% gåsedun og 10% fjær, altså de varmer en hvilken som helst frossen skjel. Det kuleste av alt, er at det er to norske jenter som står bak merket Flesischer Couture. Heia norsk design dere! For å hindre at man støter på tusenvis i samme jakke lages disse dunjakkene i kun 300 eksemplarer hvert år. Jakkene er nummererte og har noen andre små søte særtrekk. Så vær kjapt ute folkens!

Foto Fleischer Couture

Jakker // HOYER.NO

Taggede merker: FLEISCHER COUTURE 

FORFATTER: HøYER SJøLYST, HøYER NETTBUTIKK, HøYER EGERTORGET

Denne fantastiske kåpen fra Sand Copenhagen har blitt en av Luxury- Ninas høstfavoritter, og vi kan si oss helt enig! Vi elsker kragen, fargen og ikke minst snittet. Nina har stylet den sammen med et lekkert pensel- skjørt fra Baum Und Pferdgarten og en tøff denim- skjorte.

Foto Nina Buzzi

Jakke SAND COPENHAGEN // HOYER.NO

Skjørt BAUM UND PFERDGARTEN // HØYER EGERTORGET

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK, EGER, STORO, STRøMMEN, SOLSIDEN, BYPORTEN, TRONDHEIM, HALDEN, STAVANGER, ARENDAL, KOLBOTN

Lørdag kunne Høyer Bergen endelig åpne sine dører for shoppingglade-bergensere. Ansatte sto klare for å ønske kundene velkommen og vise stolt frem den gamle bankens ansiktsløftning. Den ærverdige gamle banken i sentrum er nå transformert til en oase av fashion og trend- til han og henne og blir trolig Norges fineste motebutikk.

Endelig kan Høyer dele sine favoritter med Vestlandets hovedstad.

Sjekk ut bildene fra åpningen her!

 

 

 

Foto Una Isabelle Handzic

FORFATTER: HøYER BERGEN

Normcore. Årets snakkis. Normcore er en unisex fashion trend vi ser mye av på gatebildet om dagen. Trenden startet i Amerika, nærmere bestemt NYC- blant kunstnere og gallerister. Stikkord er urbanitet, tidløshet og komfort.

Gode joggesko, myke gensere som varmer, tidløse frakker og en liten dæsj av nerdete signaler. At Seinfeld skulle få en populærkulturell renessanse, skulle de færreste tro. Men se noen episoder av den ikoniserte serien fra 90-tallet og hent fashion tips!

Dagens Normcore outfit består av:

Joggesko fra Asics. Disse har jeg fått til test av produsenten. Jeg kommer ikke til å løpe i dem, men gå i dem på jobb. Sålen er så myk og gir en følelse av first class. Dette er so å gå på en deilig tempura madrass. Skoen heter Gel-Nibus 16.

Legg merke til at jeg har håret ustelt og ser veldig lite glamorøs ut. Fravær av maskara og neglelakk.

Normcore. Welcome

Tekst Elisa Røtterud

Foto Poneh Sylvia Eike Neamtinia

 

Jeans LEE

Ullgenser NN07 // HOYER.NO

Frakk DAGMAR

Taggede merker: BY MALENE BIRGER  NN07 

FORFATTER: HøYER

Høyer PR er så heldige og jobber med Canon på en rekke eventer. I går tok vi turen innom deres head office i Oslo for å se på muligheter.  Muligheter er et godt ord. Hva er mulig? Alt er jo mulig! Jeg trodde Canon kun hadde fotoapparater, linselus og scannere. Men det er jo så mye mer! Jeg vil selvsagt ikke avsløre hva de kan skape. Men sofaer av papp, fliser og lysekrone- er bare noen top secret eksempler.

Her ser dere PR-ansvarlig Elisa tar seg en tur rundt og titter. Hun titter og klekker ut ideer. Det blir en rekke eventer ut året. Gled dere til dokumentasjon!

Tekst Elisa Røtterud

Foto Una Isabelle Handzic

 

Hatt RAG & BONE // HØYER EGERTORGET

Kåpe SAND COPENHAGEN // HOYER.NO

 

Taggede merker: SAND 

FORFATTER: HøYER

Jenta bak bloggen The Style Crusador ser smashing ut i Karelia kåpen fra Ganni. Selv om det er høst, er det deilig å bruke litt farger innimellom. Craver du en ny overgangs- jakke og vil prøve en ny variant, er denne rutete Ganni- kåpen perfekt. I og med at den er så lys i fargene, kan den brukes gjennom flere årstider. Mix og match med striper og få en like kul look som Jennifer bak dette antrekket.

 

Jakken finner du HER.

 

 

 

Taggede merker: GANNI 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Vår innkjøper Annabel i Milano under Fashion Week, iført en av favorittene fra By Malene Birger, nemlig UNNA- skjorten.

 

Kjøp den HER.

Foto Annabel & Le 21eme.com

Skjorte BY MALENE BIRGER // HOYER.NO

Skjørt Isabel Marant // HØYER EGERTORGET

Sandaler GIVENCHY // HØYER EGERTORGET

Vest/ veske EnNielsen

Taggede merker: BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Vi som mange andre blir aldri lei dyreprint, og i høst er det tilbake i motebildet for fullt. Designere som By Malene Birger, Sand Copenhagen, Michael Kors og Baum Und Pferdgarten er blandt de designerne som har mye av dette i kolleksjonene sine. Derfor tenkte vi det var på tide med en gjentakelse av dette antrekket på bloggen.

 

Kjøp både genser og skjørt i nettbutikken HER.

Bilde lånt fra Høyer Trondheim Blogg

 

Topp & skjørt BAUM UND PFERDGARTEN // HOYER.NO

Clutch LEOWULFF // HØYER TRONDHEIM

Taggede merker: BAUM UND PFERDGARTEN 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK, HøYER TRONDHEIM

Nina Buzzi som står bak Høyer Luxury- konsepetet og driver bloggen The Wardrobe Editor, har på seg et lekkert antrekk fra Baum Und Pferdgarten. Farger på høsten er et must, og dette er en perfekt måte å snike inn et hint av farger på.

Taggede merker: BAUM UND PFERDGARTEN 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

I dag har PR- sjef Elisa vært på location scouting. Hva hun skal, får vi kanskje vite senere. Elisa har valgt en urban stil for dagen. Lag på lag er en klassiker om høsten. Ta på en sexy silketrøye som føles myk mot huden, over denne en røff flanellskjorte, og topp så overkroppen med en denimjakke og kåpe. Dette er en look som signalierer selvtillit, urbanitet og statement.

Fun fact: Miks materialer! Fra luksuriøse blonder til ubehandlet denim.

Tekst: Elisa Røtterud

Foto: Una Isabelle Handzic

Sko:  CHLOE/ HØYER LUXURY

Kåpe: SAND COPENHAGEN

Kamera: CANON EOSm

 

 

Taggede merker: SAND 

FORFATTER: HøYER

SE NESTE 10