Hoyer

NEWS NEWS NEWS! Selv om vi egentlig ikke er klare for høsten, er det alltid spennende med nyheter i butikkene. Vi elsker denne elegante Diane Von Furstenberg kjolen som vi akkurat har fått inn i nettbutikken samt flere Høyer butikker. Rå- tøffe Marianne bak bloggen Styledevil har stylet den med rent tilbehør for å skape en sporty look.

WE LOVE!

NB! Vi har dessverre ikke lov til direkte salg av dette produktet i nettbutikken. Ta kontakt med oss via “send forespørsel” så hjelper vi deg.

 

Foto & Blogg Styledevil

 

Taggede merker: DIANE VON FURSTENBERG 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Glamorøse bølger, chunky oppsatser og voluminøse looks. Vi hadde et profesjonelt team fra Adam & Eva med Redken som stylet våre fasjonable pre-party gjester på håret i anledning Høyers 10 års jubileum. Til deilig sjokolade fra Rosenkilde og søte dråper fra Moet, fikk gjestene en skikkelig stjernebehandling.

Disse produktene brukte ble brukt i håret:

Fashion- favoritt

For bransjen er Redken ”the thing”, og ikke uten grunn. Produktene har i en årrekke blitt brukt av fashionistaer og stylister under de største moteshowene.

På farten

”Wind Blown 05” er en tørr og avsluttende hårspray, som er genial til hverdags, eller til fest. Den påføres i tørt hår, og tilfører umiddelbart volum og spenst – perfekt for deg med trang timeplan!

Sommerlig look året rundt

De aller fleste elsker naturlig ”beach-hair”, og den letteste måten å få til det i tiden som kommer er en god saltvannsspray. ”Fashion Waves 07” er i motsetning til andre lignende produkter veldig lett. Den passer til alle hårtyper, og kan påføres i fuktig og tørt hår.

Naturlig rock

Ingen kan det bedre enn Kate Moss. Den klassiske ”ut av sengen”looken er alltid en vinner både på fest og på hjemmebane. For å lettere oppnå de rufsete bølgene, er ”Fashion Waves 07” en enkel løsning.

Spray i tørt eller vått hår – og du er klar for catwalken.

Sommerlig look året rundt

De aller fleste elsker naturlig ”beach-hair”, og den letteste måten å få til det i tiden som kommer er en god saltvannsspray. ”Fashion Waves 07” er i motsetning til andre lignende produkter veldig lett. Den passer til alle hårtyper, og kan påføres i fuktig og tørt hår.

Naturlig rock

Ingen kan det bedre enn Kate Moss. Den klassiske ”ut av sengen”looken er alltid en vinner både på fest og på hjemmebane. For å lettere oppnå de rufsete bølgene, er ”Fashion Waves 07” en enkel løsning.

Spray i tørt eller vått hår – og du er klar for catwalken.

Ta kontroll

Irriterer du deg over ”frizz”?

”Two Smooth 03” er et produkt som inneholder to ulike serumer i en. Det betyr at den glatter ut håret ditt, men fortsatt gir håret ditt den naturlige bevegelsen. Den forsterker allerede skadet hår, og gir en myk og glansfull finish. En særs god idé i høstregnet.

Multi-paste

I denne boksen finner du form, definisjon og glans. ”Move Ability 05” er en paste av myk tekstur du lett kan fordele i vått eller tørt hår. Konsentrer gjerne på områder hvor du ønsker ekstra definisjon. Og best av alt – den er ideell for alle hårtyper og hårlengder!

 

 

FORFATTER: HøYER

Oslos beste varehus har fått en vellykket ansiktsløftning. I dag åpnet vi WOMANS HEAVEN i helt ny etasje på Høyer Egertorget.

Høyer Trend på Eger er elsket av moteredaktører, stylister og fashionistaer for sin kontemporære stil. Nå har avdelingen fått a new look i ny etasje. Tar du turen innom Eger opp til 3. etasje vil du oppdage et shoppingparadis på hele 600 kvm.

“Vi forsterker det vi allerede er sterke på, og tar bokstavelig talt vårt trendy luksuskonsept til nye høyder.” – Eier og moteprofil Ørnulf Høyer.

Pssst! Vi gir deg 10% rabatt på hele den nye etasjen fra 15.-18. august.

 

Foto Una Isabelle Handzic

 

 

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

Fredag åpner Høyer Eger dørene for et ny-renovert shoppingparadis på det som blir 600 kvm med high- end i 3 etasje med en real ansiktsløftning. Her har innkjøperen vår Annabel Rosendahl fått med seg det meste og det beste, med både mannen og kvinnen i fokus.

”Nå finner du alle merkevarene samlet i en etasje. Dette blir edgy med høy trendfaktor. Vi skal være oppdatert på det nyeste. Alltid.” - Innkjøper Annabel Rosendahl.

Elsket av moteredaktører, stylister og fashionistaer er Eger Trend blitt en yndling med håndplukkede merker som Isabel Marant, IRO, Alexander Wang, Rag & Bone, Givenchy, Carven og Helmut Lang for å nevne noen.

For mannen har Høyer nå tre herreavdelinger som oser av status, maskulinitet og trendy skreddersøm.Med merker som Belstaff, Canali og Mont Blanc kan mannen gå en varm og stilfull vinter i møte.

“Vi forsterker det vi allerede er sterke på,
og tar bokstavelig talt vårt trendy luksuskonsept til nye høyder.” 
- Eier og moteprofil Ørnulf Høyer.

 

Velkommen til nyåpning av Oslos beste varehus for luksuriøse godbiter!

I anledning med åpningen gir vi deg 10% rabatt på hele den nye etasjen fra 15.-18. august.

#hoyereger

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

Designers Remix med designer Charlotte Eskildsen viste den nye SS15 kolleksjonen i Urban Garden i København under moteuken. Utifra våre innkjøpere, var dette et fantastisk show. Konseptet rundt visningen og kolleksjonen var gjennomtenkt til hver minste detalj. Asymmetriske topper, myke transparenter, skjørt og kjoler med elegante volanger var å kjennetegne gjennom hele showet i tillegg til flere unike kombinasjoner. Myke og feminine farger som beige, hvitt, lyseblått, grått og rose- toner er blandt fargene vil dominere neste vår og sommer.

Gled dere!

 

Backstage- bilder fra visningen kommer senere denne uken!

Foto Copenhagen Fashion Week

FORFATTER: HøYER

Husker dere jeg sa at det er viktig å kle seg komfortabelt på fest? Det er bare å gratulere meg. Jeg hører ikke på egne råd. I en sjokktrang kjole fra Lanvin fikk jeg knapt puste på Høyer festen. Håret sto opp og ut som en løvemanke, og det var kult nok det, men det var så uvant at jeg følte meg som en fremmed i egen kropp. Til tross for at jeg ikke har sjans til å se fin ut på bilder (ukomfortabel foran kamera), ble jeg veldig fornøyd med makeupen som ble lagt av et proft team fra YSL.

YSL har for sesongen it-modellen Cara Delevingne som frontfigur. Den rebelske modellen oser electric chic på bildene, don’t you agree?

Så lukk nå øynene- tell til 10- å bli like kul som Cara du også. Pust rolig. Sånn ja. Forestill deg at du selvsikkert og verdensvant går med besluttsomme skritt langs gatene. Du fylles av energi og inspirasjon av den vibrerende pusten i byen. Du er en sammensatt kvinne, klassisk om dagen, forførerisk om natten. YSL-kvinnen griper tak i byens farger og forsterker dem med sin selvsikkerhet.

Du har fengslende øyne, forføreriske lepper, negler inspirert av gatekunst.

Tell sakte opp til 10 igjen. Nå kan du våkne. Nå er du en YSL-kvinne.

- Elisa, PR-ansvarlig Høyer

 

Foto, tekst & blogg Elisa

#ysl #høyerfest #canonstyle #høyer

 

FORFATTER: HøYER

Intet Party før et skikkelig Pre-Party.

Høyer PR inviterte en knippe eksklusive gjester til skikkelig pampering før festen på lørdag. Her var bloggere, redaktører,  fashionistaer og it-jenter innom for å gjøre seg vakre (re).

Vi var så heldige å få et team fra YSL til å sminke oss. Her fikk vi en smakebit på høstens makeuptrender fra makeupartist Sara og hennes profesjonelle team. Sotede øyne, forførende lepper og sublim rouge ble lagt på oss.

Kanskje du også blir inspirert? Samle venninnegjengen og ta fram all sminken dere har. Så kan dere sminke hverandre før dere går ut.

Tips! Ikke drikk alkohol når dere gjøre dette. Da kan det fort bli more is more, i stedet for less is more. Ingen menn liker en oversminket dame. Smink deg med måte. Vi drakk kokosvann fra Jax Coco og bringebærlimonade med rips fra Frigard og opplevde en super koselig stund sammen.

Her ser dere bilder av skjønne fashionista Darja, modellen Vendela, Nina og Annabel fra Høyer, PR-ansvarlig Elisa og redaktør Ingeborg.

 

 

#høyerfest #høyer #canonstyle

FORFATTER: HøYER

For en magisk festaften! 750  gjester var med på feiringen av Høyer sitt 10års jubileum på lørdag.  Vi var så heldige å få Hannah fra Canon til å ta bilder for oss gjennom hele kvelden. Tusen takk for dokumentasjon, Hannah!  Vi har dere alle på fotorullen om noen har lyst på bilder. Let us know.

Som dere ser var det en vellykket fest. Alle smilte og latteren trillet i takt med stiletthælene som traff dansegulvet. Dette kan vi takke Maya Vik for som spilte herlig funk, Mia Gundersen som overrasket med bursdagssang og DJ Dust som serverte digge disco rytmer.

Moet, Jax Coco og Lærdals Beste sto for tilfredsstillelse av ganen som igjen gjorde at stemningen ble eklektisk under taket.

Partyfikser Ronnie Ottem fortjener også en kaloririk klem for gjennomføring og detaljstyring av fest.

HøyerBlogg er fortsatt bakfulle- og det er et godt tegn. Eller, er det ikke?

 

#høyerfest

FORFATTER: HøYER

Det oste av glamour, glede og glitter da Høyer feiret sitt 10års jubileum på lørdag.

Se bildene fra den røde løperen og sjekk ut de fasjonable antrekkene. Lørdag feiret Høyer seg selv på Sjømgasinet, Tjuvholmen.

En rekke leverandører i bransjen, Høyer-ansatte og Norges moteelite var samlet under samme tak.

Det ble en eklektisk partykveld med HØY Høyer faktor.

Pssst! Flere partybilder kommer i løpet av dagen.

#høyerfest

FORFATTER: HøYER

Vi ønsker Ganni velkommen til Høyer Nettbutikk! Det danske merket ble grunnlagt i 2000 med en visjon som skulle skape plagg i garderoben som andre kunne misunne. Ganni har vokst til et internasjonalt klesmerke med en komplett kolleksjon som består av blant annet tilbehør og en svært populær undertøys- linje. Se litt av utvalget vårt HER og følg med for flere nyheter hos hoyer.no.

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

SE NESTE 10