Hoyer

I dag har PR- sjef Elisa vært på location scouting. Hva hun skal, får vi kanskje vite senere. Elisa har valgt en urban stil for dagen. Lag på lag er en klassiker om høsten. Ta på en sexy silketrøye som føles myk mot huden, over denne en røff flanellskjorte, og topp så overkroppen med en denimjakke og kåpe. Dette er en look som signalierer selvtillit, urbanitet og statement.

Fun fact: Miks materialer! Fra luksuriøse blonder til ubehandlet denim.

Tekst: Elisa Røtterud

Foto: Una Isabelle Handzic

Sko:  CHLOE/ HØYER LUXURY

Kåpe: SAND COPENHAGEN

Kamera: CANON EOSm

 

 

Taggede merker: SAND 

FORFATTER: HøYER

Wo-ho! Vi hopper av glede- Tom Wood viser endelig frem sin etterlengtede kleskolleksjon. Elegante snitt, gjennomtenkte sømmer og kvalitets- fylt materiale er gjennomgående i hvert plagg, samt våre kjente og kjære “farger”- svart, hvitt og grått. Er det noe vi skal se frem til i høst, så er det de kalde kveldene vi endelig kan rocke iført Tom Wood AW14.

Foto & tekst Una Isabelle Handzic

FORFATTER: HøYER

Er det flere der ute som har forelsket seg helt i By Malene Birger sin høstkolleksjon? Høsten er en koselig tid på året for veldig mange, og har du ikke begynt å ta frem høst- garderoben enda, er det på tide å begynne nå.

Bytt ut sommergarderoben med deilige cardigans i strikk, tøft tilbehør som hatt og store ringer. Jeanette fra By Malene Birger i Bergen har stylet sammen et elegant og stilrent antrekk som glir rett inn i sesongen.

 

Foto & blogg Silje Lepsøy // By Malene Birger Bergen

Jakke, topp, hatt, armbånd BY MALENE BIRGER

Sko MICHAEL KORS

Taggede merker: BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Høstens overflod av oversized kåper og jakker sklir rett inn i mottoet: “The bigger the better”.

Foretrekker du skinn, ull eller pels, vil de redde hverdagen din når temperaturen synker på gradestokken. Vi har et fantastisk utvalg hos Høyer og noen av de fineste godbitene finner du også her i nettbutikken under menyknappen TRENDER.

La deg bli inspirert og begynn å planlegg høstens MUST HAVE før det er for sent!

 

Taggede merker: GANNI  DESIGNERS REMIX  SURFACE TO AIR  TIGER OF SWEDEN 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Tweed!

Ikke helt min greie- men denne buksen likte jeg veldig godt. Tweed oser av skotsk eleganse som Chanel kapret og gjorde parisisk i sin tid på 20-tallet. Siden den gang har den vært en klassiker i kvinners klesskap. Tweed anno 2014 kan være rocka og det kan være business chic. Denne smale sigarettbuksen med en liten dæsj av 70-talls sleng, gjør at kroppen føles lengre enn langt.

Her leker jeg en marionette og jeg ser at jeg har anlegg for det. Gi meg tråd på armer og bein- så spreller jeg for deg!

 

Foto & tekst Elisa 

Bukse SAND COPENHAGEN

 

FORFATTER: HøYER

Endelig er det fantastiske Montblanc- hjørnet på Eger ferdigstilt. Vi ønsker alle moteriktige menn velkommen til vårt flotte hjørne i Formal-avdelingen. Montblanc har lenge vært et konsekvent og stabilt luksusmerke i nesten ett århundre. Med et navn som er hentet fra det største fjellet i Alpene forener Montblanc et utsøkt europeisk håndverk med et stilrent design, noe som sammen skaper klassiske og tidløse produkter. De tilbyr et bredt spekter av assesoarer, alt fra utsøkte klokker og penner til flotte skinnprodukter som inkluderer stresskofferter, lommebøker og belter.

Egner seg perfekt for menn som er opptatt av god kvalitet og ofte er på farten.

 

 

Foto Una Isabella Handzic

Tekst: Poneh Sylvia Eike Nematinia

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

Har du en mørk dag eller bare liker å kle deg i svart? Vær kreativ og mix materialer som skinn og pels, og tilbehør med høye støvletter og hatt. Elisa viser deg hvordan du kan style et mørkt antrekk men likevel se smashing, profesjonell og sofistikert ut på en og samme gang.

Hvilken farge liker du best i hverdagen?

Topp RAG&BONE / HØYER EGER

Hatt RAG&BONE / HØYER EGER

Jakke SAND COPENHAGEN / SAND COPENHAGEN

Jeans GENETIC DENIM / HOYER.NO

 

Bilde & blogg Elisa / Muzungu Style

 

FORFATTER: HøYER

Høyer har gjennom de siste 10 årene åpnet butikker over hele landet og endelig skal motehuset legge Vestlandets hovedstad i samlingen sin. Bergens moteentusiaster bør glede seg. 27. September åpner de Norges fineste butikk i Bergens gamle bank- sal. Flaggskipbutikken tar over Bankbygget i Torgallmenningen 2, der den 27. september vil bli åpnet en 900 kvadratmeter high-end motebutikk.

Butikken vil bli delt opp i to avdelinger med til sammen over 100 ulike merker. Under dameavdelingen vil en finne eksklusive merker som By Malene Birger, Sand, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Alexander Wang, Iro, Jimmy Choo, Valentino, Woolrich, Diane Von Furstenberg og Helmut Lang.
Herrenes utvalg er like godt håndplukket som damenes med merker som: NN07, J. Lindeberg, Mont Blanc, Canali, Oscar Jacobson,
T By Alexander Wang, Woolrich, Incotex, Samsøe & Samsøe, Carmina samt mange flere.
Stay tuned!

Tekst Una Isabella Handzic

FORFATTER: HøYER BERGEN

2 kommentarer

  • 16. SET 2014 KL. 15:34

    Høyer Nettbutikk sier:

    Så gøy å høre Mariette :) Send din søknad til deborah@hoyer.no

  • 16. SET 2014 KL. 13:53

    Mariette sier:

    Å dette gleder jeg meg til! Hvor kan man søke på stillinger?


Logg inn for å kommentere

Vi har vært så heldige å fått et kjapt intervju fra den tøffeste og ikke minst stilfulle karen i byen, Storm Pedersen. Storm jobber som stylist og makeup artist og i de siste 4 årene, har han vært L’Oréal Paris sin head makeup artist her i Norge.

1. Nevn 3 ting som beskriver deg

- Kreativ, snill og rettferdig.

2. Hva er ditt beste stiltips for høsten?

- Beste stiltips for høsten er å leke mer og ikke bry oss så mye om trendene. Det blir fort veldig stivt og vi ender opp med å bli en kopi av naboen.

3. Beskriv looken du har på deg her

- Jeg har forskjellige stiler, alt etter humør, tid og sted. Her er stilen ganske klassisk, og funker veldig bra til hverdag, jobb eller en søndagtur langs Akerselva men en kopp kaffe. Jeg liker looken, og særlig fordi jeg kan “spice” den opp med noen tatoveringer som stikker ut under ermet. Det gjør at selv en klassisk “bukse, skjorte og frakk” får den egden den fortjener.

Storm, you look sharp!

Foto Una Isabella Handzic

Jakke SAND COPENHAGEN

FORFATTER: HøYER MENSWEAR

Det er mandag og de fleste har en hektisk start på uken. Da passer en sekk perfekt! Her får du plass til både laptop, dokumenter og det meste man trenger når man er på farten. Denne sekken er fra Alexander Wang og passer bra til garderoben året rundt.

Taggede merker: ALEXANDER WANG BAGS 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

SE NESTE 10