Hoyer

Gratis frakt ved kjøp over kr 1 000 | Alltid gratis bytte og retur | Åpent kjøp i 14 dager

Høyer Blogg

marianne

OSLO RUNWAY

12 februar 2016

Endelig har Norge fått en motearena å være stolte av. Arrangementet Oslo Runway ble avholdt for 2. gang denne uken, og har som mål å fremme norsk mote og norske designere. Location denne gangen var Den Norske Opera – en fantastisk backdrop for noe som skulle vise seg å bli to svært innholdsrike og spennende dager.

Vi var såklart på plass for å se nærmere på hva som rører seg på den norske motescenen.

(Ps: Vi har valgt å fokusere på merker vi tilbyr hos oss på Høyer. det var selvfølgelig mange andre talentfulle designere som viste fram sine kolleksjoner, og vi synes du burde sjekke de ut her.)

OSLO RUNWAY

VERONICA B. VALLENES:

Veronika B. Vallenes er endelig tilbake på norsk jord etter å ha vist i København de siste sesongene. Vi fikk se en minimalistisk og feminim kolleksjon med fokus på draperinger og minimalistiske snitt. Leopardmønsteret designet av illustratør Esra B. Røise var et fint krydder i en ellers nøytral fargepalett bestående av hvitt, grått, sort og marineblått.

Vi er kjempestolte av å kunne fortelle dere at Veronika B.Vallenes snart blir å finne hos Høyer Egertorget. Heia norsk mote!

Se mer fra visningen her.

 

OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY

FWSS:

Mens de andre designerne valgte en mer tradisjonell catwalk visning, valgte FWSS å holde en liten presentasjon i trappen på Operaen. Live fiolinmusikk og spennende modeller sørget for en skikkelig forfriskende framvisning.

Selve kolleksjonen bestod av elementer som speilfløyel, fuskepelser, transparenter, silke, og noen av de fineste kåpene vi har sett på leeeenge.

Du kan se mer fra visningen her.

OSLO RUNWAY
OSLO RUNWAY

HOLZWEILER:

Avslutningen på Oslo Runway var det våre venner i Holzweiler som sto for. Visningen ble holdt i Malersalen på Operaen – stedet der de produserer rekvisitter og sceneprops til forestillingene.

Fantastiske strikkeplagg, spennende prints, rene snitt og linjer, samt helt nye måter å style de populære skjerfene og ponchoene på (Ponchoskjørt? Why not!) var noen av tingene vi fikk se. Absolutt en verdig avslutning på to fantastiske dager.

Vi sier det igjen: HEIA NORSK MOTE!

Du kan se mer fra visningen her.

marianne

DAGBOK FRA KØBENHAVN

09 februar 2016

Vi er tilbake i Oslo etter noen spennende og innholdsrike dager i København bestående av innkjøp og visninger for kommende sesonger. De av dere som har fulgt oss på Snapchat og Instagram har fått en smakebit allerede, men ettersom denne byen alltid byr på noe nytt tenkte vi å ta en liten oppsummering.

DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN

Onsdag:

Vi ankom København på formiddagen, og sjekket inn på Hotel Axel Guldsmeden Etter dette bar det avsted for en rask lunsjpizza på favoritten Mother. Dette stedet har vi nevnt før, og er absolutt verdt å sjekke ut om du er glad i pizza. Glem ei heller den fantastiske “all-you-can-eat” brunsjen de har på søndager. Magisk!

Etter lunsj var det innkjøp hos Moncler der vi fikk se noen virkelig fantastiske jakker. En av favorittene var en nydelig ulljakke med krage i sauepels. Trés chic! Ingen fare for at vi skal fryse neste vinter iallefall.

På kvelden tok vi turen til Designers Remix showroom for en eksklusiv titt på neste sesong – presentert av selveste Charlotte Eskildsen som er designeren bak merket. Her fant vi SÅ mye fint! Du kan lese mer her.

På kvelden var det tid for middag med samme gjeng på Osteria 16. En fantastisk liten restarant som serverer organiske Italienske småretter. Vel verdt et besøk.

1. Pizza pit-stop på favoritten Mother, 2. En av favorittjakkene fra Moncler showroomet, 3. Mr. and Mrs Moncler passet på i showrommet, 4. Charlotte Eskildsen fra Designers Remix viste oss kommende kolleksjon, 5. En sjokkrosa drøm av en kjole hos Designers Remix, 6,7 og 8. Fristelser hos Osteria 16.

DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN

Torsdag:

Torsdag var den store visningsdagen med både By Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Ganni på programmet.

Vi startet hos By Malene Birger som holdt visningen sin på fantastiske Glyptoteket midt i København. Du kan lese mer her. Om du ikke har besøkt dette kunstmuseet ennå, bør du så absolutt planlegge en tur innom neste gang du er i Køben.

Mat må man ha, så vi tok turen innom et av de beste lunsjstedene vi vet om – Atelier September i Gothersgade. Her får du nydelig avokadotoast, grønnsakssupper, perfekt bløtkokte egg, mozarella – veldig enkel, men OJ så god mat! Sett deg ved vinduet og se på folkene som går forbi.

Etter lunsj bar det videre til Baum und Pferdgarten visning – også dette i ærverdige omgivelser – nærmere bestemt Thorvaldsens Museum. Museet inneholder en stor rekke av den danske billedhuggeren Thorvaldsens verker, samt kunstverk fra andre kunstnere som Thorvaldsen samlet opp i løpet av sin levetid. Et must for den kunst og historieglade. Selve visningen var en fryd for øyet – du kan lese mer her.

Ganni tok oss med på nattklubb for dagens siste visning som ga oss gin tonics og 90`s vibes så det sang etter. Les mer her.

Middagen ble inntatt på Alabama Social – en restaurant på Nørrebro som serverer Southern Soul Food i mengder. Forbered deg på å bli skikkelig mett! Om det ikke frister med fried chicken, sjøkreps eller østers kan du sjekke ut en av de andre restaurantene som ligger under Madklubben.

1: Fantastiske omgivelser på Glyptoteket, 2 og 3: Detaljer fra By Malene Birger Høst 16, 4: Kikk opp! Det fantastiske taket i Glyptoteket, 5: Favorittbuksene fra Baum und Pferdgarten, 6: Ganni tok oss med på nattklubb for sin visning. Her er alle modellene samlet på dansegulvet, 7 og 8: Nydelig lunsj ved vindusplassen hos Atelier September, 9: Koselig stemning og comfort food på Alabama Social.

DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN
DAGBOK FRA KØBENHAVN

Fredag:

Fredag startet med lunsj og en ny kikk på By Malene Birger kolleksjonen i det fantastiske hovedkvarteret deres. Det er fantastisk gøy å se kolleksjonene på en catwalk, men å kunne ta en ekstra nærme kikk er også helt spesielt. Særlig for oss som brenner så utrolig for dette! Det er så mange detaljer man ikke ser ved første øyekast….

Etter stoppet hos By Malene Birger tok vi turen for å kjøpe inn Boyy Bags. Disse fantastiske veskene er nye hos Høyer, og kommer snart i butikk på Egertorget. Er de ikke fine? Vesker får vi heldigvis aldri nok av (kommer an på hvem du spør da…)

Neste punkt på agendaen var Sportmax og Jerome Dreyfuss. Førstnevnte hadde en heeelt fantastisk kolleksjon med mange innslag av armygrønn, og vi gleder oss noe helt utrolig til å kunne vise dette fram i butikk. Jerome Dreyfuss er kjent for veskene sine – og som vanlig fikk vi se en sterk kolleksjon av vesker som er den perfekte miksen av bohemske og rocka.

Fredagens middag tok vi hos favoritten Pastis – en fransk bistro der kjøtt og fisk står i fokus – alt til relativt snille priser. Stemningen er utrolig lun og koselig, så her er det bare å beregne timesvis med vin og gode samtaler.

1: På besøk hos SportMax – gled dere!, 2: Fantastiske øredobber hos By Malene Birger, 3: På innkjøp hos Boyy – veskene kommer snart i butikk hos Høyer Egertorget. 4,5 og 6: Fantastiske detaljer i By Malene Birger showroomet, 7: Den franske bistroen Pastis – en soleklar favoritt!

DAGBOK FRA KØBENHAVN

Lørdag:

Enhver Københavnreise med respekt for seg selv bør inneholde en deilig Dansk brunchtallerken – dette er danskene eksperter på! Vi har tidligere nevnt Mother, men denne gangen prøvde vi oss på den relativt nyoppstartede Neighbourhood i Istegade. Hva kan man si? WÆUW! For latterlige 135 kroner fikk vi en helt magisk brunsjplate bestående av oster, serrano, salami, pizza med potet og speilegg, tomatsalsa, kanelvafler, hjemmelaget müsli og honning – ALT vi kunne drømme om! Stedet har også helt fantastiske pizzaer og drinker, men vi var godt mette etter måltidet, så det får vente til neste gang.

 

La oss liste opp noen favoritter det er vel verdt å sjekke ut sånn ellers:

VINATGE SHOPPING: København er et mekka for vintageshopping, og vi rakk å skivise inn en kikk hos noen av våre favoritter.

Bakkekilde: Om du er ute etter luksus vintage som Hermès, Chanel, Louis Vuitton og Rolex er dette stedet – her kunne vi virkelig ha brukt en årslønn. Til tross for at de fleste varene her er dyre kan du gjøre noen skikkelige scoops – det er uansett verdt turen bare for å drømme seg bort, samt kanskje ta en Absinth shot med innehaveren av butikken, Tony.

Episode: Her finner du alt du ikke visste du ville ha – men du må lete. Levi´s 501, gamle kimonoer, buffalo sko, mammas strikkegensere, gamle fuskepelser, skinnjakker med frynser og slitte collegegensere. Beregn god tid.

SPISE: Købehavn har så utrolig mye å by på når det kommer til restaurantlivet, og hver gang vi er der kommer vi tilbake med nye favoritter, og nye steder vi lover oss selv å sjekke ut neste gang.

Barbie BBQ:  For å komme til dette bortgjemte stedet må du gjennom en annen restaurant og ned i kjelleren. Her blir du plassert på langbord med andre gjester, og kan meske deg i klassisk barbeque som ribs, pulled pork, pork belly, coleslaw, bacon, mac n`cheese og andre saker som slett ikke er bra for kolesterolet, men som må prøves lell.

Sticks ‘n’ Sushi: Om du er sugen på noe lettere er kanskje dette populære stedet noe for deg? Med ti reatauranter i København bør det ikke være vanskelig å finne et sted i nærheten av der du er. Yummy sushi i moderne lokaler. Eat your heart out!

BarBurrito:  Deilige drinker og mexikansk streetfood – det må man bare elske. Her møter danske sesongvarer det meksikanske kjøkken. Med andre ord – vann i munnen.

 

Da var det på tide å vende snuten hjemover. Vi sees i Oslo!

 

 

 

 

marianne

DESIGNERS REMIX

08 februar 2016
DESIGNERS REMIX
DESIGNERS REMIX
DESIGNERS REMIX

Onsdag kveld i København var vi så heldige å få en eksklusiv presentasjon av Designers Remix kolleksjonen for høst 2016. Vertinnen var ingen andre enn designeren selv – Charlotte Eskildsen! Så utrolig inspirerende å høre henne fortelle om inspirasjonen bak kolleksjonen – man får virkelig et helt annet blikk på det man ser.

Charlotte kunne fortelle at hun var veldig inspirert av fargene i maleriene til kunstneren Rothko, i tillegg til arkitekturen til Arne Jacobsen og Nico fra Velvet Underground.

Rothko delen av kolleksjonen fremsto som mer myk og soft, Arne Jacobsen delen strukturert og arkitektonisk, mens delen som var inspirert av stilikonet Nico naturlig nok oste av Rock n´Roll. Tre forskjellige stiler som likevel gikk sammen som hånd i hanske. Fargeskalaen spant fra egghvitt, til sjokkrosa, navy, grått, rustrødt og sort. Vi falt spesielt for de bohemske chiffonkjolene i rustrødt og rosa – de blir virkelig perfekte året rundt!

Høsten 2016 blir nok en bra en…

marianne

GANNI

07 februar 2016
GANNI
GANNI

Siste visning på programmet torsdag var Ganni, og ettersom den ble avholdt sent på kvelden – hva er vel bedre enn å ankomme adressen og se at det er en nattklubb?

Nettopp ja – en nattklubb. Vi ble loset inn og plassert i små båser, fikk Gin and Tonics i hånda, og kunne sette oss tilbake og vente på at visningen skulle begynne. Ganni vet virkelig å holde et show!

Kolleksjonen har fått navnet Daemon and the queen, og 90-tallet var så absolutt til stede. Vi fikk se platåsneakers, leopard, glitter, bomberjackets og fløyel i en ny og moderne versjon. Det er ikke vanskelig å tro at også denne kolleksjonen vil bli en suksess.

Se videoen av visningen under:

Alle bilder via copenhagenfashionweek.com.

marianne

BAUM UND PFERDGARTEN

06 februar 2016
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN

En annen visning vi var så heldig å få overvære i går var Baum und Pferdgarten. Også disse viste sin kommende høstkolleksjon blandt gamle  kunstskatter – nemlig på Thorvaldsens Museum her i København.

Allerede da første look kom ut på catwalken skjønte vi at noe godt var i vente – en stripete dress med noen HELT fantastiske bukser! Er det neste høst snart? Vi fikk se en kolleksjon som kanskje er deres sterkeste noensinne. Material- og mønstermiks med  brokade, fløyel striper, ruter og leopard – det var virkelig noe for enhver her.

Våre favoritter var bla. jakkene med leopardslag på ermene, den stripete dressen såklart, samt skjørtet med paljetter.

Alle bilder via copehagenfashionweek.com

BAUM UND PFERDGARTEN

marianne

BY MALENE BIRGER

05 februar 2016

Hei fra København!

Vi er i en av våre favorittbyer for å se på visningene og kjøpe inn varer for kommende høst. definitivt en av de mest spennende aspektene med jobben vi gjør!

I går var den store visningsdagen, og vi var så heldige å få oppleve noen av våre favorittmerker i fantastiske omgivelser.

BY MALENE BIRGER
BY MALENE BIRGER
BY MALENE BIRGER

BY MALENE BIRGER:

Første visning på programmet i går var det By Malene Birger som sto for. Det var fantastiske Glyptoteket som var arena for visningen, og det var virkelig spektakulært og sitte blandt flere tusen år gamle skulpturer og se modellene komme på rekke og rad. (Glyptoteket er et museum med en samling kunst som spenner fra tidenes morgen og fram til i dag).

Vi ble ihvertfall ikke skuffet, og det var mange oooh´s og aaaah´s fra Høyer teamet. Klassiske høstfarger som beige, sort og grått, i tillegg til krydderfarger som petroleumsblått og burgunder dominerte. Løse silhuetter, må-ha kåper, statement øreringer, paljetter, blonder – for ikke å SNAKKE om de fantastiske veskene (som vi har stor tro på). GLED DERE!

Bilder via copenhagenfashionweek.com

 

marianne

PÅ VEI TIL KØBEN!

03 februar 2016
PÅ VEI TIL KØBEN!

Nå stikker vi til Køben dere!

På programmet står visninger, innkjøp og litt moro. Følg oss på Snapchar for updates: @HoyerOfficialNo.

Vi sees!!

marianne

DARJA

01 februar 2016
DARJA
DARJA

Forrige uke vant Darja Barranik prisen for “Årets Best Kledde Kvinne” under Costume Awards, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Alltid upåklagelig kledd, og med en stil vi liker å beskrive som klassisk med en tvist – dama inspirerer oss gang på gang!

Under prisutdelingen så hun fantastisk ut i en asymmetrisk kjole fra By Malene Birger som du finner i butikk nå. Modellen heter Irisa, og koster 2399,-

Se mer fra Darja på: darjabarannik.com

marianne

BAUM UND PFERDGARTEN

29 januar 2016
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN
BAUM UND PFERDGARTEN

Vårens kolleksjon fra Baum und Pferdgarten er en skikkelig pastelldrøm med innslag av blonder og metalliske elementer.  Ja og deilige mønstre da!

Første del av kolleksjonen er allerede i butikk (som brokadeblazeren og den fantastiske blå kåpa), og resten ankommer i løpet av de nærmeste månedene.

Se hele visningen i videoen under:

GOD HELG!!

marianne

MIH SHOP-IN-SHOP

25 januar 2016
MIH SHOP-IN-SHOP
MIH SHOP-IN-SHOP
MIH SHOP-IN-SHOP

Det skjer stadig nye ting i Høyer butikkene, og seneste tilskudd er en helt egen M.i.H shop-in-shop på Høyer Egertorget. Det er de prisvinnende designerne Laetitia de Allegri and Matteo Fogale som står bak utformingen.

Enda større utvalg av de populære jeansene vi liker så godt, samt andre godsaker som denimkjoler, semskede skjørt, fantastiske baseplagg og mer.

Som vi har nevt tidligere går jeansmerket en ny sesong i møte med spiltter ny brandidentitet – her er det SÅ mye å glede seg til!

https://www.mih-jeans.com

SE NESTE 10