Hoyer

Gratis frakt ved kjøp over kr 1 000 | Alltid gratis bytte og retur | Åpent kjøp i 14 dager

Høyer Blogg

marianne

7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE

04 august 2015

Moteukene står for tur, og med det – masse deilig street style. Vi har plukket ut noen av våre favorittfotografer, så sett deg i godstolen og finn fram potetgullet!

7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE
7 SIDER Å FØLGE: STREET STYLE

1: The Outsider by Diego Zuko: Diego er fast fotograf for Harper´s Bazaar, og har i tillegg sin egen nettside der han poster street style – hovedsaklig fra moteukene, men også fra festivaler og reiser.

2: The Locals by Søren Jepsen: Danske Søren er jevnlig bidragsyter til Style.com og en rekke anerkjente magasiner, og har drevet The Locals siden 2007 – lenge før street style ble et fenomen.

3: A Love Is Blind by Sandra Semburg: Sandra reiser rundt til verdens motemetropoler for å fange øyeblikk og gatemote – alt med en personlig vri. Bloggen er en inspirerende miks av trender, mennesker og knips fra moteukene.

4: Le21eme by Adam Katz Sinding: Adam tar bilder for tungvektere som W Magazine, Vogue, ELLE og Style.com i tillegg til sin svært populære nettside Le21eme. Han er kjent for å fange øyeblikkene, og er uten tvil en av de største innenfor sitt felt.

5: Citizen Couture by Jason Jean: Amerikanske Jason dokumenterer mennesker han møter på reisene sine og i hjembyen New York. Her kommer man litt tettere på personene foran kameraet enn i den gjennomsnittlige streetstylebloggen, og man får også små innblikk i stedene han besøker.

6: The Urban Spotter by Daniel Bruno Grandl: Daniel er fast inventar på de fleste av de store moteukene der han med stort engasjement dokumenterer menneskene og klærne de har på seg. En fin miks av øyeblikk, portretter og street style.

7: Polaris Journal by Louise Veng and Joshua Mark: Selv om Louise og Joshua er relativt ferske har de raskt gjort seg bemerket, og i hjemlandet Danmark har de allerede vunnet flere priser for nettsiden sin. Her finner du både street style, mote og livsstil.

marianne

KØBENHAVN

03 august 2015

København er utvilsomt en av våre favorittbyer. Så mye å gjøre, så mye å se, så mye å spise. Vi har samlet noen av våre favorittsteder – sharing is caring vet dere!

KØBENHAVN
KØBENHAVN

SPIS:

Atelier September: Frokost- og lunsjrestaurant med fantastisk interiør og seriøst Instagramvennlige retter (for de av oss som er opptatt av sånt).

Mother: Nydelig pizza, og en helt uforglemmelig “all-you-can-eat” søndagsbrunsj gjør Mother til et must når du er i København. Uformelt og veldig, veldig hyggelig.

Pastis: Fransk bistro med mange klassikere på menyen og lun stemning – perfekt for lange middager med gode venner, men også for lunsj.

KØBENHAVN
KØBENHAVN
KØBENHAVN

SHOP:

Nué og Another Nué: Klær, accessories og beauty – i disse to butikkene finner dere alt dere trenger damer! Håndplukkete merker og varer som spenner fra det eksklusive til det mer hverdagslige sørger for en spennende og helhetlig shoppingopplevelse.  Merker som: Stella McCartney, Isabel Marant Etoile, Vanessa Bruno Athé, 3.1. Phillip Lim , Marc by Marc Jacobs , Acne Studios, Nike og Sophie Bille Brahe.

Storm: Design, kunst og mote i glorious forening – Storm er utvilsomt en av Skandinavias kuleste butikker. Her finner du bøkene du ikke visste at du trengte, veska du har lett etter så lenge, hettegenseren som kompletterer garderoben og masse deilig nips. Merker som: Ann Demeulemeester, Adidas, Céline, Y-3, Givenchy, Commes des Garçons og Moschino.

Illums: Stormagasinet Illum ble grunnlagt allerede i 1891, og gir deg det beste innen mote, skjønnhet design og bolig. Noe for enhver her altså. Her finner du merker som Acne, Balenciaga, By Malene Birger, Mulberry, Saint Laurent og Valentino – hold på lommeboka!

Kassandra: Denne butikken har siden åpningen på åttitallet rukket å bli en institusjon i København, og i dag tilbyr de et bredt utvalg av high-end varer i sine tre butikker – alle lokalisert i sentrum av København. Her finner du alt du har drømt om fra merker som Alaïa, Céline, Chloé, Dries van Noten, Stella McCartney, Fendi, Givenchy, Jil Sander og Prada – ajajaj!!

Wood Wood: I denne butikken finner du en miks av high-end, sport og streetwear, i tillegg til Wood Woods eget populære merke ved samme navn. Er du sneakerfantast bør du definitivt ta en tur, om så bare for å la hjertet knuses over alt du har lyst på, men ikke kan ta med deg hjem. Merker som Adidas, CDG Play, Y-3, Nike, Puma, Wood Wood, Asics og Common Projects.

 

 

 

KØBENHAVN
KØBENHAVN

DRIKK:

Jolene: Etter å ha vært åpne i bare 4 måneder måtte Jolene flytte på seg grunnet massive protester fra søvnløse og sinte naboer. Nå har denne lille baren bosatt seg i Kødbyen, og kan friste med en upretensiøs atmosfære og øl som skal drikkes rett fra flaska. Ingen fancy greier her – bare veldig gøy.

Ruby: Bak en umerket dør finner du denne skatten med noen av byens beste coctails. Selve stedet er innredet som en leilighet, og legger du turen hit tar det nok ikke lang tid før du skjønner nettopp hvorfor stedet er et av de mest omtalte i København for tiden.

Mesteren og Lærlingen: Københavns eldste slakterbodega oppsto for noen år siden som en hyggelig bare med fokus på musikk og billig drikke. Mye av slakterinteriøret er fremdeles intakt, og du møter nok på mange fargerike karakterer om du tilbringer kvelden her.

Madam Chu`s: Dunkel drikkebule med særs sterke drinker og interiør inspirert av Fransk Indokina – hvordan kan man ikke elske dette stedet?! Ta en tur på toalettet for å sjekke ut tapeten bestående av autentiske kjærlighetsbrev fra 2 verdenskrig eller sett deg ved den lange baren og kikk på alle de håndplukkete kuriositetene eierne hat tatt med seg hjem fra sine reiser i Østen.

marianne

NYTT PÅ HØYER: DENIM X ALEXANDER WANG

31 juli 2015
NYTT PÅ HØYER: DENIM X ALEXANDER WANG

Det er mye spennende i vente for Høyer denne høsten, nye butikker, nye shop-in shops – og ikke minst – nye merker.

Det nyeste tilskuddet på stammen er denimlinjen til Alexander Wang. Merket, som er kjent for sitt sporty og rocka uttrykk, tar nå steget videre og lanserer en egen jeanskolleksjon med tre forskjellige modeller. Denim får vi aldri nok av, så vi gleder oss til å teste ut disse!

 

Du finner DENIM X ALEXANDER WANG hos Høyer Egertorget, avd. Dame Trend.

marianne

3 Å FØLGE: FOTOGRAFER

29 juli 2015

Instagram – en utømmelig kilde til inspirasjon. En stor jungel det er lett å gå seg vill i. Denne uken har vi plukket ut 3 fotografer det er verdt å følge…

3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER

@stevemccurryofficial:  Steve McCurry er kanskje mest kjent for fotografiet “Afghan Girl” som i sin tid var på forsiden av National Geographic. I dag reiser han verden rundt for å dokumentere – hovedskalig med fokus på mennesket. Bildene er så himla fina at de bare MÅ sees!

3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER

@juergentellerpage: Gamle klassikere og nye dryss fra den ikoniske fotografen. Her finner du kampanjer, moteserier, portretter og mer private knips – alt i den rå og gjenkjennelige Teller stilen.

3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER
3 Å FØLGE: FOTOGRAFER

@cassblackbird: Kul dame, kule fotos. Cass Bird har en avslappet tilnærming til objektene sine, og du vil garantert dra kjensel på flere av bildene hennes om du ikke kjenner igjen navnet. Med tungvektere som Pharrell, Jay-Z, New York Times og Paper Magazine i portofolioen er det ikke vanskelig å bli inspirert.

marianne

SOMMER DENIM

27 juli 2015
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM
SOMMER DENIM

Det har ikke akkurat vært tidenes sommer sånn temperaturmessig, men man kan fremdeles håpe på at august tar igjen for alle smøkjølige dager sålangt, og vi kan dra fram alle de deilige sommerantrekkene som vi har drømt om å gå i så lenge…

EDnn så lenge lar vi oss inspirere av disse denimkledde damene – det funker tross alt uansett temperatur og vær (ja ok…om man ser bort fra shorts og bare ben da..)

Bilder via: La Cool & Chic, Fashiion Gone Rouge, We <3 Fashion, Annabel Rosendahl, Hanneli, The Styledevil, Who What Wear.

marianne

HOLZWEILER

24 juli 2015
HOLZWEILER
HOLZWEILER

ENDELIG!

De superpopulære skjerfene og ponchoene fra Holzweiler kan nå kjøpes i nettbutikken vår! De fyker ut fortere enn  du kan si “endeligerdethelg”, så det er bare å klikk-klikk-klikke!

Bilder via: @darjabar, @nettenestea, annabelrosendahl.com, carolinesmode.com, tommy ton for style.com

HOLZWEILER
HOLZWEILER
HOLZWEILER

marianne

HALSTØRKLE

21 juli 2015
HALSTØRKLE
HALSTØRKLE
HALSTØRKLE
HALSTØRKLE

Vi er så smått besatte med små halstørkler om dagen. Særlig nå på sommeren er de perfekte til å piffe opp antrekket litt ekstra, og et fint alternativ til smykker (om du ikke er en av de som foretrekker begge deler da…).

Om du ikke liker tørkle i halsen kan du jo knyte det rundt håndleddet, ankelen eller på veska?

Bilder via: The Fashion Eaters, La Cool & Chic, Elle.com, Who What Wear.

HALSTØRKLE
HALSTØRKLE
HALSTØRKLE

marianne

GRRR...NYHETER

20 juli 2015
GRRR...NYHETER
GRRR...NYHETER

Nå fyller vi opp nettbutikken med høstnyheter juhu!

Jeg er innmari svak for alt med leopardmønster, så naturlig nok får jeg litt ekstra hjertebank av denne saken fra By Malene Birger. En evig klassiker – jeg er en av de som er fast bestemt på at leopardmønster aldri er feil (ok kanskje tvilsomt ved et par anledninger da..).

Gjør som Mariona Planas og style den med kule smykker  og flate sandaler eller rask fram den røde lebestiften og de flotteste hælene dine – anything goes!

Bilder via: Diario de Estilo.

 

marianne

ISABEL MARANT ÉTOILE AW15

16 juli 2015
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15

Fantastisk høst/vinterkampanje fra Isabel Marant Étoile fotografert av Gregory Harris. Du kan se hele kampanjen på Isabel Marants hjemmesider.

Husk at vi også har fått inn masse høstnyheter fra Isabel Marant i butikk!

ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15
ISABEL MARANT ÉTOILE AW15

marianne

DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015

14 juli 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015
DESIGNERS REMIX FALL WINTER 2015

Vi har så smått begynt å tenke på høsten – nyhetene har begynt å ankomme butikkene, og tanken på deilige kåper og strikk er ikke fullt så fremmed lenger.

70- tallet dominerte sommermoten, og det er ingen tvil om at trenden fortsetter inn i vinterhalvåret også – her vist av Designers Remix høst/vinterkampanje. Elsker stylingen!

Photographer: Jens Langkjaer, Creative Direction: Charlotte Eskildsen,
Model: Elisabeth / Scoop Models, Stylist: Kim Grenaa / GrenaaCreative
Hair & Make-Up: Nina Larsen

 

SE NESTE 10