Hoyer

Skuespiller Pia Tjelta og designer Tina Mollatt har samarbeidet for å skape en eksklusiv kjolesamling som kommer på Eger i Mai. Dette samarbeidet er i forbindelse med By Ti Mo sitt 10- års jubileum.  Ideen til denne kolleksjonen begynte da de to møttes for første gang i juni i fjor. Denne kolleksjonen skulle tillate dem å uttrykke sin beundring for vintage- inspirerte plagg med et moderne uttrykk. Kvalitet og detaljer sto i fokus.

Dette gleder vi oss stort til!

FORFATTER: HøYER

Er du på jakt etter den perfekte blazeren til vår- og sommer sesongen, er denne hvite favoritten fra SAND en sikker vinner. Annabel mener den er akkurat passe lang, uten slag noe som utgjør en mer clean look. Hun styler den gjerne til et par sneakers i samme farge for å få et laidback antrekk. Neste uke vil den være tilgjengelig i nettbutikken, men klarer du ikke vente kan du få tak i den i flere av våre Høyer butikker. I mellomtiden kan du sjekke ut andre favoritter fra SAND her.

God helg alle sammen:)

Blazer Sand

Topp T by Alexander Wang

Skinnbukser Helmut Lang

Sko  Acne

Lommebok Celine

 

Foto & Blogg Annabel

Taggede merker: T BY ALEXANDER WANG  SURFACE TO AIR  SAND 

FORFATTER: HøYER SJøLYST, EGERTORGET, STAVANGER, STRøMMEN

Flotte Åse fra Høyer Trondheim er kledd i et fantastisk antrekk fra By Malene Birger. Deilige duse farger er enda et tegn på våren som vi venter så sårt på. Vi er kjempe imponerte av kolleksjonen til den danske designeren denne sesongen, og mangler du en fin bluse, clutch eller et par pumps i garderoben din, er det masse fint å velge imellom.

Mer By Malene Birger HER

 

 

Med tilbehør som høye hæler og en romslig clutch, er det ingenting som mangler til festen i helga. – See more at: http://hoyerbloggtrondheim.no/#sthash.LVPMR3Ms.dpuf

Foto & Blogg Høyerblogg Trondheim

Med tilbehør som høye hæler og en romslig clutch, er det ingenting som mangler til festen i helga. – See more at: http://hoyerbloggtrondheim.no/#sthash.LVPMR3Ms.dpuf

Taggede merker: SAMSøE SAMSøE  BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER TRONDHEIM, NETTBUTIKK

Denne tøffe dama som står bak bloggen Polliani.com ser fantastisk ut i en matchende topp og bukse fra By Malene Birger. Polliani forteller på bloggen sin at en av de sterkeste trendene denne våren og sommeren er sett i samme mønster eller suits, noe vi har sett mye av i motebilde den siste tiden. Vi liker denne komfortable looken som går like fint med kule sneakers eller et par pumps til en finere anledning.

 

Photo & Blog Polliani

Taggede merker: BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK, SJøLYST, EGERTORGET, STRøMMEN

De er lette å bære og ikke minst veldig feminine. Armebåndene fra Halcyon Days kan brukes fint alene eller med flere av gangen. De bærer et klassisk preg men likevel med et moderne design. Flotte Rikke Kalsveen fra bloggen Ioete, ser fantastisk ut med disse smykkene. Snart kan du også få muligheten til å kjøpe Halcyon Days hos Høyer Sjølyst og snart også i nettbutikken.

Foto & blogg Ioete

 

 

FORFATTER: HøYER SJøLYST, NETTBUTIKK

Vi ønsker deg som Høyer kunde velkommen til salg på kolleksjons- prøver fra:

SAND Womanswear, SAND Menswear, By Malene Birger, DAY et Birger Mikkelsen,

2nd DAY, Day Home og NN07.

Dato: FREDAG 4. APRIL – LØRDAG 12. APRIL
Tid: HVERDAGER 10 – 18, LØRDAG 11 – 16

VI TAR HELST KORT, MEN OGSÅ KONTANT.

Veibeskrivelse: Fra Skøyen – følg veien oppover, sving inn til venstre Jarlsborgveien,så til høyre opp Husebyveien.

VARMT VELKOMMEN!


Meld deg på Høyers nyhetsbrev her:
https://www.facebook.com/hoyer.as/app_161293083930879
www.hoyer.no

FORFATTER: HUSEBYVEIEN 6

Enda et nytt og spennende merke ønsker vi velkommen til Høyer på Sjølyst og Stavanger. Zoya er en lav- kjemikal lakk som ikke har skadelig miljøgifter i seg. Dette vil ikke ha noen påvirkning på kvaliteten, noe vi jenter setter stor pris på. Lakken kommer fra statene hvor den er super populær. Den er svært lett å påføre, har lang holdbarhet og tykner ikke i flasken. Kolleksjonen heter Awaken og glir rett inn i sesongens mange, fargerike trender. Lakken får du kjøpt hos Høyer Sjølyst eller Høyer Stavanger.

FORFATTER: HøYER SJøLYST, STAVANGER

I går var det kick off hos Blender Agency for merkene Alexander Wang, Iro og Rag&Bone. Her fikk vi servert nydelig mat og drikke, og stemningen var på topp. Fantastisk å se så mange Høyer- ansatte på plass. Vi ble fortalt litt om hvert merke og om kommende kolleksjoner.

Takker for en flott sammenkomst og ser frem til neste gang:)

FORFATTER: HøYER

De tre søstrene som står bak merket Dagmar slår til atter en gang. Stilen deres er beskrevet som avslappet luksus med attitude, noe vi ser tydelig i deres SS14- kolleksjon. Inspirasjonen har de hentet fra kunstneren Rebecka Bebben Andersson. Plaggene har en flott kombinasjon av grafiske uttrykk og materiale.

Deler av denne fantastiske kolleksjonen kan du få kjøpt i samtlige Høyer-butikker og hos oss i nettbutikken. Flere nyheter fra merket kommer på nett denne uken. Ta deg en titt HER så lenge.

Taggede merker: DAGMAR 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK, SJøLYST, EGERTORGET; BYPORTEN, ARENDAL

Skinnjakken er en klassiker, og vi alle vet at den fungerer godt med andre grunnleggende plagg som jeans og en enkel t-skjorte. Men skinnjakken kan også bli brukt til andre type trender som lag-på-lag, maxi-skjørt, og ikke minst den lille sorte. Vi elsker denne røffe biker- inspirerte jakken fra det danske merket Designers Remix. Sikre deg vårens råeste jakke ved å klikke på bildet.

Taggede merker: DESIGNERS REMIX  MADE IN HEAVEN 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK, SJøLYST, STADIONPARKEN, KOLBOTN, EGERTORGET, BYPORTEN

SE NESTE 10