Hoyer

Er du en av de som mangler en skikkelig base- garderobe, bør du sjekke ut merket Creative Collective som vi selger på Høyer. Alt fra t- skjorter til varme cardigans. Se utvalget hos hoyer.no :)

Foto & blogg Kaja Marie

FORFATTER: HøYER

Blazer året rundt!

Enten du er en girly- girl, eller en jeans- dronning,

hent inspirasjon fra våre modell muser.

Foto Jak & Jil

 

FORFATTER: HøYER

Jeans, striper og sandaler. Tre must- have’s denne sommeren hvis du befinner deg et sted med litt ustabilt vær. Fine Marie fra bloggen Out And About har på seg bestselger- genseren fra Creative Collective, og favoritt sandaler fra By Malene Birger. Sjekk ut salget vårt HER og gjør et kjempe kupp!

Foto & Blogg OUTANDABOUT

Taggede merker: CREATIVE COLLECTIVE  BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER

Tilbehør fra Marc By Marc Jacobs er på plass i våre Høyer butikker.

iPad mappe 1499,-

Armbånd 599,-

Strikker 349,-

FORFATTER: HøYER

Hold dere oppdatert på nyheter, blogg- innlegg, og tilbud fra Høyer Nettbutikk på vår instagramkonto, hoyerno.

 

@hoyerno

#hoyerno

#høyernettbutikk

 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Styletip! Vi testet ut 4 forskjellige måter å knyte et hodeskaut på, og dette ble resultatet:) Becksöndergaard har et flott og fargerikt utvalg av skjerf og skaut denne sommeren. Sjekk ut utvalget på hoyer.no

Skjerf BECKSÖNDERGAARD

Taggede merker: BECKSöNDERGAARD 

FORFATTER: HøYER

Den danske skjønnheten bak bloggen Style Junkie har en klassisk og ren stil med en edgy twist. And we love it:)

Her har hun på seg en råtøff bikerjakke fra Deisgners Remix som du får på 30% hos Høyer Nettbutikk. Gjør et kupp!

Foto & blogg STYLE JUNKIE

Taggede merker: DESIGNERS REMIX  BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER

Neglelakker er blitt blant vårt viktigste tilbehør. Hvis antrekket stritter imot, kan fargen på neglene gjøre underverker og gi nytt liv til garderoben. På sommeren er det ekstra gøy å leke seg frem i og med at man kanskje er litt brunere enn resten av året. Vi har fått inn herlige sommerfarger fra Zoya, som du nå får kjøpt hos Høyer Stavanger og Høyer Sjølyst.

 

Zoya er en lav- kjemikal lakk som ikke har skadelig miljøgifter i seg. Dette vil ikke ha noen påvirkning på kvaliteten, noe vi jenter setter stor pris på. Lakken kommer fra statene hvor den er super populær. Den er svært lett å påføre, har lang holdbarhet og tykner ikke i flasken.

FORFATTER: HøYER SJøLYST, HøYER STAVANGER

Amanda Orlich (20)
Amanda Orlich fra Nesodden fikk totalt 1419 stemmer. Bloggeren bak amandaboble.blogg.no skulle egentlig jobbet 100% som informasjonssekretær i Natur og Ungdom, men er i dag sykemeldt. Hun liker foto, politikk og gode klemmer.

Amanda Orlich har engasjert tusenvis på bloggen sin. Hun har en livstruende kreftsykdom og gjennom bloggen har hun dokumentert hverdagslivet som kreftpasient- oppturer som nedturer.
- Nå har jeg vært gjennom elleve cellegiftkurer og er bedre enn jeg har vært på lange tider. For en ung jente på min alder greier ikke legene å sette noen prognose, derfor har jeg laget min egen som heter: AMANDA BLIR FRISK!

 

Hans Christian Røgler (60)
Den kule hippien og bestefaren fra Hvalstad fikk 654 av stemmene. Han er en ekte globetrotter og driver new age butikken Shangri-La i Oslo. Han ble angitt av sin datter, Linn Røgler (30).

- Min datter meldte meg på Høyer Humans fordi konkurranseinnholdet traff henne. Høyer søkte ikke etter en
typisk modell, men etter mannen i gata. Da syntes hun den gamle hippiepappaen hennes passet godt inn.
Jeg er ikke en fashiontype. Jeg føler meg mest komfortabel i mine klær fra Nepal, Bali og Australia. Jeg kjøper meg klær kun et par ganger i året, og det er selvsagt samboeren min oppgitt over. Men jeg fikk helt klart en smak av ungdomskilden av å være med på dette!

Totalt var det 1030 personer som var med i konkurransen Høyer Humans som pågikk i mai/juni måned.

PREMIEN:
Vinnerne fikk en dag på fotoshoot med Elle som blir publisert i august. I tillegg blir de Høyers nye profiler i ett helt år. Høyer Humans vinnerne og vinnerbildene av Per Heimly blir presentert på Høyers 10th Anniversary 9. august 2014 + Høyershopping for kr. 50 000!

 

FORFATTER: HøYER

God mandag alle sammen:)

Som dere forhåpentligvis har fått med dere, er salget i gang og vi tilbyr 30% på nesten hele sortimentet. Har du fortsatt ikke sikret deg sommerkjolen, er det på tide du gjør det nå. Ta en titt HER å se vårt flotte utvalg,

 

Taggede merker: SAMSøE SAMSøE 

SE NESTE 10