Hoyer

Deilige must- have pieces fra By Malene Birger er endelig å få kjøpt hos oss på Høyer! La deg bli inspirert av de flotte jentene fra By Malene Birger- butikken i Bergen.

Taggede merker: BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Har du ikke vært innom vår splitter nye 3 etasje på Høyer Egertorget, kan du få en liten smakebit her på bloggen! Den nye trend- avdelingen ser fantastisk og luksuriøs ut og vi er meget stolte over resultatet. Frisør salongen Gevir ligger i samme etasje, så her må du absolutt ta turen innom.

 

VELKOMMEN TIL OSS!

 

Foto & blogg FASHIONJUNKIIE

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

Designers Remix med designer Charlotte Eskildsen viste fram SS15 kolleksjonen i Urban Garden i København under moteuken i sommer. Vi har vært så heldige å få en ordentlig sneak- peek på hva som egentlig foregikk rett før og under visningen. Og som vi lovet sist uke så deler vi så klart bildene med våre kjære følgere!

Foto Copenhagen Fashion Week

 

FORFATTER: HøYER

Paljetter på Fashion Week er alltid en hit! Her er flotte Celine bak bloggen Hippie, Hippe- Milkshake i en fantastisk topp fra By Malene Birger.

Høsten sniker seg sakte men sikkert inn på oss og da er det lurt å være tidlig ute med å invistere i gode høyhalsere, strikkegensere og cardigans. Men hvem sier du ikke kan kle deg i litt andre varianter slik som Celine?

Vi har mange flotte nyheter i butikk og nettbutikk ute allerede nå fra Sand, By Malene Birger, Cathrine Hammel, Acne og mange fler.

 

 

Foto & Blogg Polaris-journal & Hippiehippiemilkshake

Topp By Malene Birger 2 999,-

#hoyerno

Taggede merker: BY MALENE BIRGER 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

En hippiebestefar med garderobe fra Nepal og India. En kvinnelig kreftpasient som blogger med sans for fotografi.  Hans Christian Røgler og Amanda Orlich vant folkets stemmer tidligere i sommer, i det som var en noe annerledes modellkonkurranse for Høyer. Sammen skal de være kampanjemodeller i ett år.

Teamet på opptaket bestod av fotograf Isabel Watson, Høyers egen visual merchandiser Stian Tjernsmo som stylist, PR-sjef Elisa som produksjonsansvarlig, Mimi Weiby på makeup med YSL og Gosha på hår fra Jojo & Friends. Resultatet ble en inspirerende og eklektisk fashionshoot.

Hvem sier fashion ikke er for alle? Blant merker som Saint Laurent, Lanvin og By Malene Birger viste våre nye modeller seg som verdige vinnere av konkurransen.

Se behind the scenes bildene fra shooten her!

Skrevet av: Martine Hjelle

FORFATTER: HøYER HUMANS

15. august var den store, himmelske dagen for Høyer Egertorget. Endelig var vår nye trendavdeling på plass, og vi, trend-jentene, ble gledelig med opp til en ny, guddommelig arbeidsplass med metervis av inspirasjon. Den viktigste forandringen for oss, er at vi endelig er samlet og ikke minst får mulighet til å boltre oss i nyankomne, deiligheter i hver shop. Så nå kan høsten bare komme, vi gleder oss allerede til å møte den head- on i chunky strikk, ruter og boots (helt riktig – det er sesongens essentials om du lurte).

Skrevet av: Una Isabella Handzic

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

NEWS NEWS NEWS! Selv om vi egentlig ikke er klare for høsten, er det alltid spennende med nyheter i butikkene. Vi elsker denne elegante Diane Von Furstenberg kjolen som vi akkurat har fått inn i nettbutikken samt flere Høyer butikker. Rå- tøffe Marianne bak bloggen Styledevil har stylet den med rent tilbehør for å skape en sporty look.

WE LOVE!

NB! Vi har dessverre ikke lov til direkte salg av dette produktet i nettbutikken. Ta kontakt med oss via “send forespørsel” så hjelper vi deg.

 

Foto & Blogg Styledevil

 

Taggede merker: DIANE VON FURSTENBERG 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Glamorøse bølger, chunky oppsatser og voluminøse looks. Vi hadde et profesjonelt team fra Adam & Eva med Redken som stylet våre fasjonable pre-party gjester på håret i anledning Høyers 10 års jubileum. Til deilig sjokolade fra Rosenkilde og søte dråper fra Moet, fikk gjestene en skikkelig stjernebehandling.

Disse produktene brukte ble brukt i håret:

Fashion- favoritt

For bransjen er Redken ”the thing”, og ikke uten grunn. Produktene har i en årrekke blitt brukt av fashionistaer og stylister under de største moteshowene.

På farten

”Wind Blown 05” er en tørr og avsluttende hårspray, som er genial til hverdags, eller til fest. Den påføres i tørt hår, og tilfører umiddelbart volum og spenst – perfekt for deg med trang timeplan!

Sommerlig look året rundt

De aller fleste elsker naturlig ”beach-hair”, og den letteste måten å få til det i tiden som kommer er en god saltvannsspray. ”Fashion Waves 07” er i motsetning til andre lignende produkter veldig lett. Den passer til alle hårtyper, og kan påføres i fuktig og tørt hår.

Naturlig rock

Ingen kan det bedre enn Kate Moss. Den klassiske ”ut av sengen”looken er alltid en vinner både på fest og på hjemmebane. For å lettere oppnå de rufsete bølgene, er ”Fashion Waves 07” en enkel løsning.

Spray i tørt eller vått hår – og du er klar for catwalken.

Sommerlig look året rundt

De aller fleste elsker naturlig ”beach-hair”, og den letteste måten å få til det i tiden som kommer er en god saltvannsspray. ”Fashion Waves 07” er i motsetning til andre lignende produkter veldig lett. Den passer til alle hårtyper, og kan påføres i fuktig og tørt hår.

Naturlig rock

Ingen kan det bedre enn Kate Moss. Den klassiske ”ut av sengen”looken er alltid en vinner både på fest og på hjemmebane. For å lettere oppnå de rufsete bølgene, er ”Fashion Waves 07” en enkel løsning.

Spray i tørt eller vått hår – og du er klar for catwalken.

Ta kontroll

Irriterer du deg over ”frizz”?

”Two Smooth 03” er et produkt som inneholder to ulike serumer i en. Det betyr at den glatter ut håret ditt, men fortsatt gir håret ditt den naturlige bevegelsen. Den forsterker allerede skadet hår, og gir en myk og glansfull finish. En særs god idé i høstregnet.

Multi-paste

I denne boksen finner du form, definisjon og glans. ”Move Ability 05” er en paste av myk tekstur du lett kan fordele i vått eller tørt hår. Konsentrer gjerne på områder hvor du ønsker ekstra definisjon. Og best av alt – den er ideell for alle hårtyper og hårlengder!

 

 

FORFATTER: HøYER

Oslos beste varehus har fått en vellykket ansiktsløftning. I dag åpnet vi WOMANS HEAVEN i helt ny etasje på Høyer Egertorget.

Høyer Trend på Eger er elsket av moteredaktører, stylister og fashionistaer for sin kontemporære stil. Nå har avdelingen fått a new look i ny etasje. Tar du turen innom Eger opp til 3. etasje vil du oppdage et shoppingparadis på hele 600 kvm.

“Vi forsterker det vi allerede er sterke på, og tar bokstavelig talt vårt trendy luksuskonsept til nye høyder.” – Eier og moteprofil Ørnulf Høyer.

Pssst! Vi gir deg 10% rabatt på hele den nye etasjen fra 15.-18. august.

 

Foto Una Isabelle Handzic

 

 

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

Fredag åpner Høyer Eger dørene for et ny-renovert shoppingparadis på det som blir 600 kvm med high- end i 3 etasje med en real ansiktsløftning. Her har innkjøperen vår Annabel Rosendahl fått med seg det meste og det beste, med både mannen og kvinnen i fokus.

”Nå finner du alle merkevarene samlet i en etasje. Dette blir edgy med høy trendfaktor. Vi skal være oppdatert på det nyeste. Alltid.” - Innkjøper Annabel Rosendahl.

Elsket av moteredaktører, stylister og fashionistaer er Eger Trend blitt en yndling med håndplukkede merker som Isabel Marant, IRO, Alexander Wang, Rag & Bone, Givenchy, Carven og Helmut Lang for å nevne noen.

For mannen har Høyer nå tre herreavdelinger som oser av status, maskulinitet og trendy skreddersøm.Med merker som Belstaff, Canali og Mont Blanc kan mannen gå en varm og stilfull vinter i møte.

“Vi forsterker det vi allerede er sterke på,
og tar bokstavelig talt vårt trendy luksuskonsept til nye høyder.” 
- Eier og moteprofil Ørnulf Høyer.

 

Velkommen til nyåpning av Oslos beste varehus for luksuriøse godbiter!

I anledning med åpningen gir vi deg 10% rabatt på hele den nye etasjen fra 15.-18. august.

#hoyereger

FORFATTER: HøYER EGERTORGET

SE NESTE 10