Hoyer

Følger du flere av Høyer sine Instagram kontoer? Vi har gått igjennom ukens bildedryss og plukket ut favorittene. Det er utrolig hva man kan få til med kreativitet, sans for detaljer og ikke minst mote. Hver dag flere ganger om dagen postes det bilder på alle Høyer kontoene og det er utrolig morro å følge med på. Ukens favoritter falt på Høyer Eger, Høyer Luxury, Høyer Stavanger, Høyer Trondheim og Høyer Sjølyst.

Er du i tvil om hvem du skal følge, så kan vi råde deg å følge alle. Dermed kan du holde deg oppdatert på hvilken butikk som får inn hva av nye varer samt gode tilbud her og der.

Hvilken er din favoritt?

 

 

Foto INSTAGRAM

HØYER EGER / INSTAGRAM

HØYER EGER MAN / INSTAGRAM

HØYER LUXURY / INSTAGRAM

HØYER STAVANGER / INSTAGRAM

HØYER TRONDHEIM / INSTAGRAM

HØYER SJØLYST / INSTAGRAM

 

FORFATTER: HøYER

Oh happy DAY! Vår innkjøper Annabel Rosendahl er kledd i et fantastisk glitrende antrekk fra Day Birger et Mikkelsen sin high summer 2015 kolleksjon.

- Jeg har et elsk/hat forhold til paljetter. Enten er det helt riktig, eller det kan bli ganske feil. Dette settet fra Day Birger et Mikkelsen går inn i første kategorien spør du meg. Buksen er helt rå i passformen og er like kul til en hvit t-skjorte. Med toppen til blir det som en jumpsuit og er perfekt for årets sommerfest. Fargen minner meg om havet og havfuren. Lengter etter sommer jeg nå…

- Annabel

 

 

 

 

 

Foto & blogg Annabel Rosendahl 

 

Forrige uke lanserte vi konseptet After Work på Høyer Luxury. Her vil vi en gang i måneden invitere DEG til en hyggelig ettermiddag med luksusdrømmer, shopping, mingling og inspirasjon.

Hver måned vil det være et tema. Luksusreise var teamet i oktober. Vi intiverte Paradisreiser til å vise oss sine eksotiske reisemål.

For anledningen hadde de spesiallaget reiser til Seychellene, Maldivene og Dubai. Disse turene gjelder et par uker til- så drømmer du om en ferie, klikk deg inn på www.paradisreiser.no for å hente inspirasjon.

Her ser dere PR-ansvarlig i Høyer, Elisa, gjøre resarch til en reportasje for et par år tilbake. Bildet er fra luksusøya North Island.

Vi hadde også bedriftmassørene Torp & Co på besøk for å gi oss nakkemassasje etter en hektisk arbeidsdag.

Neste After Work er i november og da er luksushelse på tapetet.

Vi gleder oss allerede!

Tekst: Elisa Røtterud Foto: Paradisreiser og Elisa Røtterud

 

Planlegger du et København-besøk? Da MÅ du innom den nye NN07 butikken. Du dinner den sentralt i gaten Gammel Mønt.

Hipsterne elsker dette merket som oser av maskulinitet og urban villmarksmann med kulturkapital og sans for kvalitet og delikat skreddersøm.

Sjappa som er på 250m2 med et 6meter høyt tak reflekterer mye av identiteten til merket. Det er nemlig detaljene som teller når NN07 åpner butikk.

Interiøret har allerede fått hipsterne til å gå amok på sosiale medier.  Her er det blant annet stilrent interiør fra anerkjente Kbh Møbelsnekeri.

Materialet er også nøye utplukket med varme toner som skal vi en følelse av en kontemporær hytte midt i storbyen. Sofistikert- rett og slett.

 

”Just like our clothes – nothing is left to chance,” says Victor Lindh at NN•07. “All our experience and expertise should be apparent in our clothes and our store.”

 A walk-in-closet just like in a real home complements the warm and relaxed yet modern and sophisticated atmosphere of the store further. “Entering our store should give you the feeling of coming home – home to our brand,” Lindh continues.

 We enjoy coming up with varying ways to expose our products. For example, the store has a gigantic wall of chinos and jeans, or an all-blue room in which all items are varying shades of blue. You should easily find what you’re looking for while becoming inspired by observing plenty of possibilities.”

 

Tekst: Høyer PR

HØYER ÅPNER ENDELIG PÅ HAMAR - TAKKET VÆRE ET FORELSKET PAR

Endelig åpner Norges ledende kleskjede med de mest eksklusive merkene i Hamar. Butikken blir på 427 m2 som inkluderer en dame- og herreavdeling. Her vil dere finne de beste motemerkene på markedet og til og med en 6 meter lang vegg med vesker og tilbehør! Butikken vil få den beste lokasjonen på CC Stadion med egen inngang på gateplan. Vi ønsker i tillegg å være en inkluderende møteplass og inviterer til hygge og inspirasjon i loungen med peiskos, sier butikksjef Hilde Dotseth.

Dotseth sitter på solid butikkerfaring og har sammen med sin makker og mann Anders Sødahl jobbet for Høyer gruppen i Oslo-regionen i over ti år. Er det Hamar som valgte dere eller dere som valgte Hamar? Vår store drøm var å starte butikk sammen og valget falt fort på Hamar på grunn av spennende etablerings muligheter. Vi er selv fra bygda i Sør-Trøndelag og Vestre Toten og ønsket oss ut av storbyen. XXL, IKEA og Petter Stordalens kjøp av hotell er bekreftelser på at Hamar blir et spennende sted i tiden framover.

Er dere spente på hvordan Hamar vil ta imot dere? Veldig! Men vi har en god følelse. Atmosfæren, menneskene og ikke minst de gode spisestedene med kortreist mat og tilgang til storslagen natur gjør Hamar til en drømmeplass. Oslo er ut- det er Hamar som gjelder, ler paret.

Hvem blir så den typiske Hamar-kunden, tror dere? På Høyer Hamar har vi klær og tilbehør til alle. Vi har satt sammen en varepakke som er kjempespennende med gode baseprodukter. Til og med de som ikke er moteinteresserte, vil finne garderoben sin her, sier daglig leder Sødahl. Her vil du finne antrekk til jobb, hverdag, fest og jubileer.

Butikken vil friste med merker som Marc by Marc Jacobs, Michael Michael Kors, By Malene Birger, Designers Remix,
Nike, Samsøe Samsøe, Oscar Jacobson, Stenstrøms og NN07, for å nevne noen. Hilde og Anders inviterer til en storslagen motefest i Hamar 15. November og de ser fram til å hilse på Hamars moteløver.

- Vi får endelig realisert drømmen vår om å starte butikk sammen og vi er så glade for å være på plass i Hamar.

Tekst Elisa Røtterud / Høyer PR

@hoyerhamar

Mørketid? We DON’T like! Derfor kickstartet vi vår første månedlige After Work på torsdag med paradis tema! Paradisreiser var tilstede og fristet med gode tilbud og opplevelser. Torp & Co Bedriftmassasje var på plass og tilbød gratis nakke- massasje i butikken. Vår innkjøper Nina Buzzi og Høyer Luxury teamet var selvsagt tilstede for å guide gjestene gjennom høstens nyheter på Luxury. Det var et fantastisk oppmøte og vi ser allerede frem til flere After Work med våre fine kunder.

 

Reese Witherspoon er som de fleste vet, en klassisk og elegant dame som vet å kle seg etter personligheten sin. En som er trofast til stilen sin med feminine snitt, og trår sjeldent utenfor sin ladylike stil. Her er hun kledd i en pen genser med blomsterpint fra Tory Burch, skinnyjeans og med matchende veske og sko. We like!

Foto Who What Wear

Genser  TORY BURCH / HOYER.NO  / PRIS 2299,-

 

 

Taggede merker: TORY BURCH 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Nøytralt og klassisk er en slager uansett sesong. La deg bli inspirert av deilige strikkegensere i alle fasonger og ikke vær redd for å ta en titt inn i samboerens klesskap. Oversized er nemlig en fulltreffer denne høsten også. Style med korte skjørt, dressbukser, skinntights eller bare en klassisk jeans, så er du ready- set- go!

Bilder lånt fra Pinterest

Taggede merker: T BY ALEXANDER WANG  DESIGNERS REMIX  SAMSøE SAMSøE  BY MALENE BIRGER  HUNKYDORY 

2 kommentarer

  • 29. OKT 2014 KL. 13:22

    Penelope Mehlum sier:

    Hei Julianne:) Dette er kun inspirasjons bilder, så vi vet dessverre ikke hvor genseren er fra, men ta en titt på bloggen til hun som bærer den, Hannli Mustaparta, så kanskje du finner den der:) Mvh Høyer Blogg

  • 29. OKT 2014 KL. 10:32

    Julianne sier:

    Den hvite genseren med hals, vet dere hvor jeg kan få tak i den? (hun ved siden av damen med den beige kåpen)


Logg inn for å kommentere

Det er soft, feminint og tidløst. Vinterkolleksjonen til Fleischer Couture oser av luksuriøs komfortestetikk. Kolleksjonen består av blant annet deilige tettsittende ulltrøyer i merinoull og silke, basisplagg, varme ullsokker og behagelige koseantrekk.

Ovenfor får du en fin oversikt over alle godbitene som er verdt å satse på denne sesongen.

 

Litt om Fleischer Couture:

Fleischer Couture er designet i Norge og ble etablert i 2008 av Maja Mejlænder Fleischer og Thea Eline Sundhell. Filosofien er å skape eksklusiv komfortestetikk som funksjonerer sport med ready to wear fashion. Designerduoen har spesialisert seg på tidløs og kvalitets orientert ull og cashmere, varme parkaser og dunkåper som signaliserer eleganse og luksus. Fleischer Couture opplever for tiden en internasjonal boom etter at Sarah Jessica Parker fikk dunkåpen som sin favoritt i fjor. I dag satser merket stort internasjonalt.

FORFATTER: HøYER PR

Myke stoffer som cashmere og ull er perfekt for tiden vi går i møte. Flere klør seg sikkert i hodet over garderoben sin på denne tiden av året, og er like frustrert hver morgen, men fortvil ikke! Vi på Høyer hjelper deg med å finne frem de beste høst- plaggene som garderoben din savner. Vil du være ekstra fin på jobb en dag, men er redd for å fryse, slenger du bare på deg en oversized kåpe eller et stort og varmt skjerf. Caroline Berg Eriksen har funnet sine godbiter for sesongen fra Ganni og By Malene Birger. Hvilke er dine favoritter?

Taggede merker: BY MALENE BIRGER  GANNI 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

SE NESTE 10