Hoyer

Myke stoffer som cashmere og ull er perfekt for tiden vi går i møte. Flere klør seg sikkert i hodet over garderoben sin på denne tiden av året, og er like frustrert hver morgen, men fortvil ikke! Vi på Høyer hjelper deg med å finne frem de beste høst- plaggene som garderoben din savner. Vil du være ekstra fin på jobb en dag, men er redd for å fryse, slenger du bare på deg en oversized kåpe eller et stort og varmt skjerf. Caroline Berg Eriksen har funnet sine godbiter for sesongen fra Ganni og By Malene Birger. Hvilke er dine favoritter?

Taggede merker: BY MALENE BIRGER  GANNI 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Day Birger et Mikkelsen omfavner soft eleganse. Overdimensjonert ullgensere til smale skinnbukser og statement smykker. Stilen er avslappet, cool og kontemporær.

 

@daybirgeretmikkelsen

 

FORFATTER: HøYER PR

Elegant på en kontemporær, cool og smart måte. NN07 kan mann!

 

Nn07 står for No Nationality. Det kreative teamet bak merket reiser hvert år til et eksotisk reisemål for å fotografere sine kampanjebilder. Menneskene de møter på veien, bruker de som sine modeller. Unike detaljer, eksklusive materialer og snitt, funksjonalitet og komfort- kjennetegner NN07. Dette er klær til kulturkapitalisten og globetrekkern som sverger til forretninger, forførelse, glamping og villmark.

Bilder Høyer PR

 

Blazer i blått og grått 1499,- / NN07

Chinos 3299,- / NN07

 

FORFATTER: HøYER MENSWEAR

Biker chic eller bare chic?

Skinn på skinn utstråler selvtillit. Kanskje en smule røft på arbeidsplassen hvis du er lege eller advokat, men har du et kreativt yrke er det innafor. Eller, hva synes du? PR-ansvarlig i Høyer, Elisa har gått for kombinasjonen av svart skinnbukse til hvit tee og en svart bikerjakke.

Etterlatt følelse? Pow WOW!

Skinnjakke 2NDDAY

Skinnbukse Hunkydory

Hvit tee Helmut Lang/ Høyer Eger

FORFATTER: HøYER

Høyer sin salgs- og HR direktør Anette Qvale Patrocollo sverger til stilrene og tidløse klassikere med en moderne og rocka tvist. Denne måneden er hun med i nyeste HENNE hvor hun deler stilen sin og sine beste kjøp med lesere landet rundt. Løp og kjøp !

Foto Henne

FORFATTER: HøYER

For de som mangler gode baseplagg i garderoben sin, bør ta en titt nærmere på Creative Collective. Alt fra deilige cardigans, strikkegensere og langermede, til skjørt, skjerf og t- skjorter. I tillegg har merket en kjempe god prisklasse noe som vi baseplagg- interesserte setter stor pris på. Se utvalget i nettbutikken HER.

Foto Høyer Sør

 

Genser, skjørt og skjerf CREATIVE COLLECTIVE // HOYER.NO 

Taggede merker: CREATIVE COLLECTIVE 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

For de som ikke gleder seg til regn eller snø, ski og kalde dager, fins det alltid et lys i enden av tunnelen for den optimistiske. Hva med all den fine strikken og de varme kåpene som endelig ankommer butikkene? Vi har bare ett ord- LAYERS! Varmen brer seg utover kroppen av tanken, og vi gleder oss til å dele alle de flotte nyhetene med våre nære og kjære, nye og gamle kunder.

PS! Du finner oss i 3. etasje på Høyer Eger. Håper vi sees:)

 

 

Foto & tekst Una Isabelle Handzic

 

Taggede merker: SAND  BY MALENE BIRGER  LUCA MORETTI   DESIGNERS REMIX  CREATIVE COLLECTIVE  LINDEBERG  T BY ALEXANDER WANG  GANNI 

FORFATTER: HøYER

La klærne bestemme humøret ditt!

Det er høst og nitrist ute. Du har mest lyst til å krype i en tykk ullgenser og en oversized jeans. Men har du tenkt at stylingen påvirker humøret ditt? Går du i ”baggy” klær, vil gjerne holdningen din også bli avslappet. I enkelte situasjoner bør du la klærne ta overhånd.

 Her kommer noen enkle hverdagsgrep:

- Gjør klart jobbantrekket kvelden i forkant, så slipper det å bli ”last call styling.”

- Ha alltid et skift klart på kontoret- i tilfellet det blir ”fra jobb til fest”. Pumps, en sexy topp og en liten boks med makeup, som du gjemmer i kontorskuffen- er gode tips.

- Ser du sliten ut, bruk rød leppestift! Dette gir godt humør og du vil med ett føle deg pow wow!

- Kle deg etter timeplanen. Skal du i et kreativt møte, tenk kontraster! Dette vil smitte over på din væremåte. En fløyelskåpe under en silketopp og mønstret bukse- vil signalisere imøtekommenhet.  Ha det gøy med stylingen din!

- Skal du i budsjettmøte med sjefen kle deg i svart med høye heler. Dette gir en elegant effekt og du vil se selvsikker ut.

- Vær smart! Har du avtalt å møte en klovn, velger du kanskje en mønstrete topp og bling-smykker. Skal du derimot møte Frankrikes president, kjører du konservativt. Gjør research på menneskene du skal møte. Det vil smitte over på ditt humør og væremåte.

Patricia Field, kostymemakeren og stylisten bak Sex in the City, brukte klær bevisst som en psykologisk effekt da hun stylet Carrie Bradshaw.  For oss kvinner i midten av 30-årene er hun fortsatt vårt store fashion idol. Nå håper vi selvsagt at det blir  en oppfølger, og skal vi tro ryktene er dette veldig sannsynlig!

 Dagens oppfordring: Finn din indre Carrie og la klærne bestemme humøret ditt!

Selv har jeg hjemmekontor i dag. Hva jeg har på meg? Tiara i håret, en lang silketopp med blonder, perlekjede og ullbukse.  Jeg tror at tiaraen og perlekjedet vil gi meg kreativitet, silketoppen en følelse av eleganse og sensualitet, og ullbuksa- ja, den holder meg varm.

Tekst Elisa Røtterud

Craver du etter den perfekte ponchoen, har Høyer nylig fått inn den perfekte ponchoen fra Made In Heaven. Vi elsker fargekombinasjonen og den passer perfekt nå som høsten har satt foten ned.

Stylingtips fra Annabel: Bær den over en tøff skinnjakke for å holde deg god og varm.

Foto Annabel Rosendahl 

 

Poncho MADE IN HEAVEN // HOYER.NO

Bukser ISABEL MARANT // HØYER EGERTORGET

Veske, sko og solbriller CELINE

 

Taggede merker: MADE IN HEAVEN 

FORFATTER: HøYER EGERTORGET, HøYER NETTBUTIKK, HøYER SJøLYST, HøYER BERGEN

Myke materialer, maskuline snitt og perfekt passform. NN07 kan mann. NN07 står for No Nationality. Unike detaljer, eksklusive materialer og snitt,  funksjonalitet og komfort kjennetegner NN07. Dette er klær til kulturkapitalisten og globetrekkeren som sverger til både glamping og villmark.

@nonationality07

Taggede merker: NN07 

FORFATTER: HøYER

SE NESTE 10