Hoyer

Reese Witherspoon er som de fleste vet, en klassisk og elegant dame som vet å kle seg etter personligheten sin. En som er trofast til stilen sin med feminine snitt, og trår sjeldent utenfor sin ladylike stil. Her er hun kledd i en pen genser med blomsterpint fra Tory Burch, skinnyjeans og med matchende veske og sko. We like!

Foto Who What Wear

Genser  TORY BURCH / HOYER.NO  / PRIS 2299,-

 

 

Taggede merker: TORY BURCH 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Nøytralt og klassisk er en slager uansett sesong. La deg bli inspirert av deilige strikkegensere i alle fasonger og ikke vær redd for å ta en titt inn i samboerens klesskap. Oversized er nemlig en fulltreffer denne høsten også. Style med korte skjørt, dressbukser, skinntights eller bare en klassisk jeans, så er du ready- set- go!

Bilder lånt fra Pinterest

Taggede merker: T BY ALEXANDER WANG  DESIGNERS REMIX  SAMSøE SAMSøE  BY MALENE BIRGER  HUNKYDORY 

Det er soft, feminint og tidløst. Vinterkolleksjonen til Fleischer Couture oser av luksuriøs komfortestetikk. Kolleksjonen består av blant annet deilige tettsittende ulltrøyer i merinoull og silke, basisplagg, varme ullsokker og behagelige koseantrekk.

Ovenfor får du en fin oversikt over alle godbitene som er verdt å satse på denne sesongen.

 

Litt om Fleischer Couture:

Fleischer Couture er designet i Norge og ble etablert i 2008 av Maja Mejlænder Fleischer og Thea Eline Sundhell. Filosofien er å skape eksklusiv komfortestetikk som funksjonerer sport med ready to wear fashion. Designerduoen har spesialisert seg på tidløs og kvalitets orientert ull og cashmere, varme parkaser og dunkåper som signaliserer eleganse og luksus. Fleischer Couture opplever for tiden en internasjonal boom etter at Sarah Jessica Parker fikk dunkåpen som sin favoritt i fjor. I dag satser merket stort internasjonalt.

FORFATTER: HøYER PR

Myke stoffer som cashmere og ull er perfekt for tiden vi går i møte. Flere klør seg sikkert i hodet over garderoben sin på denne tiden av året, og er like frustrert hver morgen, men fortvil ikke! Vi på Høyer hjelper deg med å finne frem de beste høst- plaggene som garderoben din savner. Vil du være ekstra fin på jobb en dag, men er redd for å fryse, slenger du bare på deg en oversized kåpe eller et stort og varmt skjerf. Caroline Berg Eriksen har funnet sine godbiter for sesongen fra Ganni og By Malene Birger. Hvilke er dine favoritter?

Taggede merker: BY MALENE BIRGER  GANNI 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

Day Birger et Mikkelsen omfavner soft eleganse. Overdimensjonert ullgensere til smale skinnbukser og statement smykker. Stilen er avslappet, cool og kontemporær.

 

@daybirgeretmikkelsen

 

FORFATTER: HøYER PR

Elegant på en kontemporær, cool og smart måte. NN07 kan mann!

 

Nn07 står for No Nationality. Det kreative teamet bak merket reiser hvert år til et eksotisk reisemål for å fotografere sine kampanjebilder. Menneskene de møter på veien, bruker de som sine modeller. Unike detaljer, eksklusive materialer og snitt, funksjonalitet og komfort- kjennetegner NN07. Dette er klær til kulturkapitalisten og globetrekkern som sverger til forretninger, forførelse, glamping og villmark.

Bilder Høyer PR

 

Blazer i blått og grått 1499,- / NN07

Chinos 3299,- / NN07

 

FORFATTER: HøYER MENSWEAR

Biker chic eller bare chic?

Skinn på skinn utstråler selvtillit. Kanskje en smule røft på arbeidsplassen hvis du er lege eller advokat, men har du et kreativt yrke er det innafor. Eller, hva synes du? PR-ansvarlig i Høyer, Elisa har gått for kombinasjonen av svart skinnbukse til hvit tee og en svart bikerjakke.

Etterlatt følelse? Pow WOW!

Skinnjakke 2NDDAY

Skinnbukse Hunkydory

Hvit tee Helmut Lang/ Høyer Eger

FORFATTER: HøYER

Høyer sin salgs- og HR direktør Anette Qvale Patrocollo sverger til stilrene og tidløse klassikere med en moderne og rocka tvist. Denne måneden er hun med i nyeste HENNE hvor hun deler stilen sin og sine beste kjøp med lesere landet rundt. Løp og kjøp !

Foto Henne

FORFATTER: HøYER

For de som mangler gode baseplagg i garderoben sin, bør ta en titt nærmere på Creative Collective. Alt fra deilige cardigans, strikkegensere og langermede, til skjørt, skjerf og t- skjorter. I tillegg har merket en kjempe god prisklasse noe som vi baseplagg- interesserte setter stor pris på. Se utvalget i nettbutikken HER.

Foto Høyer Sør

 

Genser, skjørt og skjerf CREATIVE COLLECTIVE // HOYER.NO 

Taggede merker: CREATIVE COLLECTIVE 

FORFATTER: HøYER NETTBUTIKK

For de som ikke gleder seg til regn eller snø, ski og kalde dager, fins det alltid et lys i enden av tunnelen for den optimistiske. Hva med all den fine strikken og de varme kåpene som endelig ankommer butikkene? Vi har bare ett ord- LAYERS! Varmen brer seg utover kroppen av tanken, og vi gleder oss til å dele alle de flotte nyhetene med våre nære og kjære, nye og gamle kunder.

PS! Du finner oss i 3. etasje på Høyer Eger. Håper vi sees:)

 

 

Foto & tekst Una Isabelle Handzic

 

Taggede merker: SAND  BY MALENE BIRGER  LUCA MORETTI   DESIGNERS REMIX  CREATIVE COLLECTIVE  LINDEBERG  T BY ALEXANDER WANG  GANNI 

FORFATTER: HøYER

SE NESTE 10