Kundeklubb

Vi setter pris på at du velger Høyer og derfor gir vi deg fordeler ved å være registrert i kundeklubben vår.

Fra og med 1. januar 2020 lanserte vi et nytt og spennende fordelsprogram. Fra 1. januar 2020 ble poengopptjeningen erstattet med et nytt og mer allsidig fordelsprogram som blant annet gir deg følgende fordeler;

Medlemstilbud; Du vil med jevne mellomrom motta eksklusive medlemstilbud og rabattordninger forbeholdt vår medlemsklubb.

Vi lagrer dine kvitteringer; Som klubbmedlem blir alle dine kjøp lagret både i kassen i butikk og på hoyer.no, slik at du alltid har din kjøpshistorikk lett tilgjengelig.

Min side; Du får tilgang til «Min side» på hoyer.no der du for eksempel kan legge inn din ønskeliste som kan deles med andre og du vil enkelt finne dine kvitteringer (tilgjengelig fra våren 2020).

Invitasjoner; Som fordelskunde vil du motta invitasjoner til salg før alle andre, eksklusive kundekvelder, eventer og mye annet.

Vi holder deg oppdatert; Som medlem holder vi deg oppdatert på de siste trendene og kommer med nyttige tips og informasjon om klær og mote.

 

OBS: Husk at du helt frem til 31. desember 2020 kan bruke poengene du har opptjent i 2019 som vanlig. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi dette når du skal betale.