De fineste kjolene til 17. mai

Nasjonaldagen nærmere seg, og spørsmålet reiser seg i år som i fjor: hva skal du ha på deg på den store dagen? Dersom bunad ikke er aktuelt, eller du har planer om å skifte til noe annet i løpet av kvelden, er det mange lekre alternativer der ute. På nasjonaldagen er det gjerne mer formelle kjoler som gjelder, så spar minikjolen til en annen anledning. Her viser vi deg de flotteste kjolene - og hvordan du styler dem. 

Blomsterdrøm

Blomster ringer våren inn, og vi vil helst ha masse av dem! Fargerik, rysjer og med mønster - bare synet av denne kjolen fra Kenzo løfter humøret flere hakk. Denne blomsterdrømmen passer like godt til 17. mai som til et sommerbryllup, og krever mininalt med tilbehør da den gjør så mye ut av seg. Kombiner den med et par nøytrale hæler og en veske som ikke stjeler oppmerksomheten fra kjolen, og invester i små, delikate smykker som tilbehør.

Kjole fra Kenzo

Sukkersøtt

Rosa passer utmerket både til bryllup og 17. mai, og er både ultrafeminint og klassisk. Og ikke minst lekkert til solbrun hud... Denne vakre kjolen fra Rodebjer er perfekt for finere anledninger, men er samtidig unik med sine spesielle skjæringer og blanke materiale. Med et par lave hæler er du klar for å traske rundt hele dagen uten at vonde føtter setter en stopp for moroa. 

Kjole fra Rodebjer

Lyseblått

Tekkelig og flott, men samtidig klar for å svinge seg: denne lekre kjolen fra Carven blir en favoritt denne våren. Den kan pyntes både opp og ned, og er perfekt med hæler til 17. mai eller med flate sko på jobb. Med et eksklusivt materiale og et spennende snitt snakker de forseggjorte detaljene for seg selv. Kombiner den med et par kraftige hæler og en liten veske og du er klar for den store dagen. Tips: gi kjolen en spennende vri ved å knyte et silkebånd i håret i en farge som "kræsjer" litt - vi elsker kombinasjonen av lyseblått og pastellilla. 

 

Kjole fra Carven

Lekker i kimono

Stine Goya lager de lekreste mønstrene, og denne våren er ikke et unntak. Denne kimonoen med vide ermer er superelegant, og har en passform som er flatterende på de aller fleste. Style den med enkelt tilbehør, eller gå all in for et maksimalistisk uttrykk. 

  

Kjole fra Stine Goya

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: Anna Stokland, produsentene


Anbefalt for deg

Den store jeansguiden

Rette, smale, mønstret eller med sleng: vi har funnet jeansfavorittene denne våren.

Trendfargene denne våren

Bli inspirert av sesongens heteste farger.

5 trender å naile i 2018

Her er fem viktige trender du finner på Hoyer.no.