Tilbake til 70-tallet

Denne høsten er 70-tallet en stor trend, og på catwalken fikk vi se elementer som denim, høyhalsere, slengbukser og sporty innslag som en rød tråd. Fargepaletten består gjerne av brun- og blåtoner med et nikk mot det lille huset på prærien, eller i retning av mer sporty toner som grønt, hvitt og gult. Tenk Farrah Fawcett og Charlies Angels eller serien That 70s show, og du er på god vei til å naile en av de viktigste trendene denne høsten.    
 

Skrevet av Cathinka Rudi 

Full strikk

Noe av det beste med høsten er deilige strikkegensere. I år kan du velge en grovstrikket variant i brun- eller gultoner, og kombinere den med et par slengbukser for å få et avslappet uttrykk. En bluse med en iøynefallende krage tittende opp i halsen vil gi antrekket den lille ekstra detaljen det trenger. 

Sporty vibes

Finn fram bordtennisracketen og sving deg denne høsten iført slengbukser: helst kombinert med en genser med sporty striper eller andre sportselementer. Sneakers med høye sokker er helt riktig til denne looken.

Blomsterbarn

70-tallet handlet om fred og kjærlighet. La blomsterprint prege bluser og topper for et romantisk uttrykk, og la ermene være vide for å virkelig gå tilbake i tid til dette tiåret.


Anbefalt for deg

Back to work

Oppdater jobbgarderoben i høst!

En uke med Ganni-dronningen

Bli bedre kjent med Anett Ringstad - og ta en titt inn i hennes garderobe.

Slik knekker du kleskoden på jobb i sommer

Behold stilen på jobb i sommervarmen med disse nøkkelplaggene.