De beste salgskuppene

                                                                                                                                

1. Fuskepelsen

Nå er tiden inne for å slå til på fuskepelsen du har drømt om i hele år - og ingen er finere enn denne fra Theory med leopardmønster. Ikke bare kan du bruke denne i månedene som kommer, men fuskepelsen er en klassiker som du vil ha i basegarderoben din i flere år. En lur investering!

                                                                                                                                       

 

2. Blusen

En klassisk bluse eller skjorte kan brukes året rundt, og bør være av god kvalitet for å holde seg fin så lenge som mulig. Dette gjør januarsalget til en ypperlig anledning for å skaffe seg denne klassikeren til en rimeligere penge. Velg en som er klassisk men som likevel gjør litt ut av seg, som denne lekre varianten fra Maud i 100% bomull.  

                                                                                                                                              

3. Vesken

Man trenger ulike vesker til ulike anledninger, og denne varianten fra Tory Burch rommer mer enn den ser ut som: her får du plass til alt du trenger for et cafébesøk eller en bytur med venninnene. Og det beste er at den kommer i fire ulike farger. Hvilken foretrekker du?  

                                                                                                                                                          

4. Kjolen

Vi får aldri nok kjoler i skapet. Selv om det definitivt er gøy å samle på fargerike kjoler med print og iøynefallende detaljer, krever noen anledninger en eksklusiv og elegant variant som lar kvaliteten snakke for seg selv. Denne fantastiske kjolen fra Tôteme sitter som et skudd, og kan brukes hele året. Og det aller beste: den er på salg!

                                                                                                                                                    

5. Kåpen

Alle må ha minst én god kåpe i basegarderoben, og ettersom vintersesongen er særlig lang i Norge rettferdiggjør dette at vi bruker mer penger på vintergarderoben.Denne kåpen fra By Malene Birger kan brukes både til hverdag og ved finere anledninger.

                                                                                                                                                                   

6. Ankelstøvlettene

A.T.P Atelier er en autoritet på ankeltøvletter, og årets modeller har ikke vært et unntak:disse er laget av 100% skinn og med en hæl på 5,5 cm kan du spankulere rundt hele dagen uten å få slitne føtter. Et klassisk design betyr også at du har investert i skoletter du kan bruke i flere år.

Gå til resten av salget her

Skrevet av Cathinka Rudi