Den store jeansguiden

1. Rette ben

Rette ben setter fokuset på midjen, og gir en feminin silhuett – og er derfor ekstra fin sammen med en kort jakke. Totême gir deg en jeansmodell med vide bukseben som også slutter ved ankelen, noe som fremhever skoene: hvorfor ikke kombinere den med et par lekre hæler?

2. Slengbuksen 

Et alternativ til den rette passformen på jeansen er slengbuksen: denne varianten fra M.i.h Jeans har den perfekte mørke vasken og blir garantert en favoritt denne våren. Sammen med sesongens deiligste cardigan får du et tilbakelent og avslappet uttrykk – selvfølgelig kombinert med et par lyse sneakers.

3. Slim fit

Flatterende på de aller fleste, og en klassiker i garderoben: Ganni har i flere sesonger vist oss de fineste slim fit-modellene. Denne jeansmodellen er flatterende å bruke med vide overdeler for å balansere antrekket, som er oversized genser eller klassisk skjorte. Vi ønsker oss denne rustrøde skjorten fra FWSS.

4. Vide jeans

En av årets store trender er vide jeans med referanser til 90-tallet. Elegante og lekne på samme tid: bruk dem sammen med en stor strikkegenser for en avslappet hverdagslook. Topp antrekket med et par lekre øredobber og et silkesjal i halsen i samme fargeskala for en polert og sofistikert look.

Fullfør antrekket:

SKREVET AV CATHINKA RUDI


ANBEFALT FOR DEG: