En uke med Ganni-dronningen

Anett Ringstad kan snart feire ti års samarbeid med den danske merkevaren Ganni, og står bak det brandets enorme suksess i Norge. Personlig er agenten like leken i stilen som brandet hun representerer.

MANDAG: Strassørepynt er Anett sin “quick fix” for et fint hverdagsantrekk.

TIRSDAG: Litt hverdagsglamour er på sin plass når man jobber med en merkevare som Ganni. Anett i Ganni sitt nye tulipan-print.

Allerede som 21-åring fikk Anett Ringstad agentur på Ganni i Norge. De startet som et kasjmir-merke og har senere utviklet seg til å bli en av de mest fargerike og livlige merkevarene i Skandinavia. Anett beskriver Ganni som et lekent brand som ikke følger faste trender.

– De har evnen til å overraske sesong etter sesong. Et brand for de fleste, fra de mest trendbevisste, til mannen (eller skal vi si kvinnen) i gata, sier Anett.

Det Københavnbaserte merket ble startet i 2000, og er nå representert i over 400 butikker på tvers av Skandinavia. Merkevaren har fått enorm suksess kanskje nettopp på grunn av sine lekne og fargerike kolleksjoner, spot-on mønstervalg, og evne til å stadig utvikle seg i nye retninger. I tillegg har de en stor fanskare blant moteeliten i samtlige skandinaviske land.

ONSDAG: – Striper er alltid en vinner til hverdags, forklarer moteentusiasten.

TORSDAG: Gult er en av sesongens hotteste farger, og utvalget hos Ganni er stort denne sesongen.

Anett om hvordan man nailer den lekne hverdagsstilen

Den norske agenten er like leken i klesveien som merkevaren hun representerer. Og motebransjen har for lengst fått øynene opp for Anett sin uredde tilnærming til mote, hun er alltid å se med et dryss hverdagsglamour.

– Jeg elsker mønsterkombinasjoner. Å kombinere print har Ganni gjort i lang tid og jeg syns det er fantastisk fint. Det har nok ikke vært like mye av det her som i Danmark men det begynner absolutt å bli mer synlig i gatebildet, smiler hun.

Anett bruker like gjerne de lange kjolene med lekker blomsterprint til hverdags, som til sommerfesten – og veksler mellom pumps og sneakers. Men når småbarnsmoren har dårlig tid på morgenen tyr hun til jeans.

– Uniformen på dager der ting skal skje litt fort blir som regel jeans og et par boots, kombinert med collegegenser og strassørepynt. Jeg elsker å toppe antrekket med stor ørepynt, det fungerer hver gang, røper it-jenta. Men når vi forsøker å fiske etter noen gode shoppetips for å unngå impulskjøp, kommer svaret raskt.

– Jeg er en impulsperson, så jeg følger ingen shopperegler selvom jeg gjerne skulle hatt noen, ler hun, og legger til at hun stort sett kler seg i Ganni og ellers investerer i accessoirer. Blant annet et par lekre Chanel-sneakers vi har bitt oss merke i på instagramfeeden hennes @anettringstad.

Omsider er vår-sommerkolleksjonen til Ganni i butikk, med ny tulipanprint, lekre pasteller, blant annet en sober gulfarge og feminin pastellrosa, i tillegg til rysjer og volanger, mesh og de velkjente t-skjortene med slagord.

– Helt avslutningsvis, hva gleder du deg aller mest til ved sommermote?

– Å ikke bruke strømpebukser, jeg vil helst gå uten hele året. Gleder meg til å bruke alle de nye fine sommerkjolene fra Ganni med bare ben, stråler Ganni-agenten.

FREDAG: Anett styler like gjerne jeansen under en kjole, som med en genser: - jeg er besatt av vide jeans for tiden, jeg gleder meg sånn til de jeansene fra Ganni sitt ss18 show kommer i butikk.

LØRDAG: Den duse gulfargen i Ganni sin vår-sommerkolleksjon er en av Anett sine favoritter.

SØNDAG: – Jeg pynter meg like mye i helgen, som på hverdager og til fest, sier Anett, her med yngstedatteren.

Skrevet av Rubi Sørvik

Foto: privat, produsentens


Anbefalt for deg

5 trender å naile i 2018

Her er fem viktige trender du finner på Hoyer.no.

9 måter å knyte Holzweilerskjerfet ditt på

Oppnå ulike inntrykk ved å variere skjerfet.

Sterke kvinner med sterk stil

Årets kolleksjon er inspirert av modell, it-jente og skuespillerinne Chloé Sevigny.