Kjøp Maud på salg!

Maud viste oss hvordan vi ville kle oss høsten 2018: brente farger, frynser og vide bukser var viktige elementer denne gangen - og en trend som fortsetter i 2019. Maud har bevart sitt karakteristiske uttrykk ved å videreføre kimonoen, deilige strikkegensere og et godt øye for de små detaljene. Nedenfor kommer noen av høydepunktene hos Maud AW18. 

Hvorfor ikke slenge sarongen over en genser og skinnbukse? Samme farge på ulike teksturer gir et interessant uttrykk. 

Denne skimrende frynsekimonoen stjal oppmerksomheten på visningen. Kombinert med et par rutete dressbukser oppnår du en perfekt balanse mellom det glamorøse og det hverdagslige.  

Ruter er fortsatt å se overalt i den kommende høstsesongen, og denne ullkåpen i sennepsgult, rødt, blått og grønt er øverst på ønskelisten vår for neste høst. 

Lakk, ja takk. Denne kåpen har vi lyst til å gå med allerede nå, så her må det smøres med et tykt lag tålmodighet før denne kommer i butikk. I mellomtiden stjeler vi stylingen fra visningen: en rumpetaske som belte over kåpen.

Maud sine selskapskjoler har allerede blitt sagnomsuste, og denne sesongen skuffet heller ikke: vi trenger ikke bes to ganger når det kommer til denne lekre silkevarianten.

Høsten kuleste boblejakke er herved lokalisert. Ikke bare er den nette fasongen akkurat slik den skal være, men disse fargene sammen gir oss vann i munnen og kløe i lommeboka.      

SKREVET AV CATHINKA RUDI

FOTO: PRODUSENTENS


ANBEFALT FOR DEG

Våre salgsfavoritter

Salgskuppene du ikke bør gå glipp av!

Shop smart på salg

Fyll garderoben din med tidløse favoritter!