Våre salgsfavoritter

Omslagskjolen

En omslagskjole er en skikkelig klassiker, og Ganni er kjent for sine lekre varianter. Denne kjolen er såpass mørk at den også kan brukes med strømpebukser til høsten, og med en høyhalser inni.

Blazeren

Denne godbiten av en blazer har alt: definerte skuldre, innsving i livet og er dobbeltspent. I tillegg er strukturen og fargene enkelt å kombinere til det aller meste. Løp og kjøp!

Pumpsene

Et par svarte pumps er et smart salgskupp. Disse har perfekt høyde på hælen og har den lille, ekstra tvisten med rysjer langs kanten.

Toppen

Klassikere er fint og flott, men noen plagg er unike og krever at du slår til straks. Når denne elegante toppen i tillegg er på salg, må du bare slå til.

Midiskjørtet

Dette skjørtet er en salgsfavoritt, og funker like godt sommer som høst. Tips: kombiner skjørtet til en crispy, hvit skjorte for en elegant og kul look.

Sweatshirten

En myk og deilig sweatshirt er et must. Denne varianten fra Les Coyotes de Paris har akkurat passe med skrift, og er fin til både jeans og skjørt.

Jakken

Militærinspirerte plagg har preget sommersesongen, og vi tar trenden med videre inn i sensommeren og høsten. Denne jakken kan kunsten å balansere det feminine og maskuline.

Cardiganen

En cardigan kan både brukes både sommernetter og utover høsten. Denne melerte utgaven fra norske FWSS vil bli en favoritt sesong etter sesong, og skiller seg litt ut blant alle grå og beige cardigans der ute.

Skrevet av Cathinka Rudi


Anbefalt for deg

Slik knekker du kleskoden på jobb i sommer

Behold stilen på jobb i sommervarmen med disse nøkkelplaggene.

Trendfargene denne våren

Bli inspirert av sesongens heteste farger.

Vårens fineste skinnjakker

Klassisk svart, lekker semsket eller lammeskinnsjakken: her er de fineste skinnjakkene denne sesongen.