Seks gensere vi ønsker oss akkurat nå!

SKREVET AV CATHINKA RUDI

1. V-halsen

I år er det fokus på v-hals, og den er spesielt fin med en hvit t-skjorte med rund hals tittende opp av utrigningen. Bruk to-tre enkle gullsmykker rundt halsen for å fullføre det tilbakelente uttrykket. 

2. Kabelstrikken

Vi går aldri lei av den klassiske kabelstrikken, og selv om du kanskje har en variant i skapet fra før er denne fra Theory noe utenom det vanlige med vide trompetermer. En chunky, men elegant genser du fint kan bruke på jobb.

3. Den tynne høyhalseren

Bruk den alene eller under en kjole, cardigan eller en annen genser: dette er et nøkkelplagg i garderoben og genial å ha på helt innerst når temperaturen faller. 

4. Den chunky strikkegenseren

Denne får vi aldri nok av, og i år vil vi investere i denne eplegrønne genseren fra Designers Remix. Tips: style den med et belte i livet for en feminin look. 

5. Print

Print var å se overalt i motebildet denne vinteren, og vår absolutte favoritt er denne deilige genseren fra Rodebjer. Denne er ekstra fin sammen med et ettersittende midiskjørt og et par hæler. 

6. Den lange genseren

En av sesongens mest iøynefallende silhuetter er en lang genser over et midiskjørt: bruk eventuelt et belte i livet for å fremheve midjen. 

 


ANBEFALT FOR DEG

Slik styler du midikjolen

Tre antrekk til forskjellige anledninger

Back to work

Oppdater jobbgarderoben i høst!

Tilbake til 70-tallet

La deg inspirere av trenden!