Vårens fineste skinnjakker

Den svarte

Både en klassiker og et trendplagg: den svarte skinnjakken er en viktig del av garderoben og har mange bruksområder. Perfekt å slenge over sommerkjolen til hverdags, eller til byturen lørdag kveld. Enten du foretrekker den bikerinspirerte varianten eller et mer minimalistisk snitt, er den svarte skinnjakken like aktuell år etter år.

Den semskede

Den perfekte følgesvennen til skole eller jobb. Som den snillere versjonen av den klassiske skinnjakken er den ideell til litt penere anledninger - som et alternativ til en blazer eller en cardigan. En viktig hjørnesten i garderoben for mange, og en garderobefavoritt du kan ha i flere år. Husk å impregnere det semskede skinnet før du bruker den for å unngå flekker. 

Skinnskjorten

Skinnskjorten er perfekt for deg som ønsker enda flere alternativer: bruk den rett og slett som en skinnjakke, eller som en skjorte du kan bruke i lag-på-lag bekledning. Bruk den utenpå en crisp, hvit t-skjorte for å få frem det vakre skinnet, og heng flere tynne gullsmykker rundt halsen for å understreke materialmiksen. En skinnskjorte er ekstra lekker når den titter fram under en elegant kåpe. Prøv deg frem!

Lammeskinnsjakken

Samme uttrykk som en skinnjakke, men kan fortsatt brukes når gradestokken viser kuldegrader. Lammeskinnsjakken er en liten investering, men forlater neppe motebildet med det første heller. 

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: Anna Stokland


Anbefalt for deg

Trendfargene denne våren

Bli inspirert av sesongens heteste farger.

Den store jeansguiden

Rette, smale, mønstret eller med sleng: vi har funnet jeansfavorittene denne våren.

5 trender å naile i 2018

Her er fem viktige trender du finner på Hoyer.no.