Slik styler du midikjolen

Denne trenden egner seg ypperlig for overgangen mellom sesongene, og er midt i blinken for deg som ikke er klar for å gå over til bare ben og åpne sandaler helt enda. Midikjolen kan både se så avslappet eller pyntet ut som du selv føler for, og med et par tykke strømper og kanskje en høyhalser inni kan du kle deg etter temperaturen også. Kjoler og skjørt som rekker til midt på leggen har typisk vært plagg mange synes er vanskelig å style, og her viser vi deg tre måter du kan bære midikjolen på denne sesongen.

 

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: Anna Stokland


Hverdagskjolen

Hverdagskjolen er en klassiker i garderoben, og er perfekt for jobbhverdagen. Style den med delikat tilbehør og et par kule hæler for en elegant og profesjonell look. 

Sommerkjolen

Ta i bruk sommerkjolene allerede nå! Med et par tykke strømper og en høyhalser kan selv en lett og blomstret kjole se helt riktig ut tidlig i sesongen. Topp antrekket med et belte i livet for en definert midje. 

Partykjolen

Også festantrekket skal rekke godt over knærne denne sesongen. En midikjole i silke eller andre eksklusive materialer gir et elegant uttrykk - match tilbehøret i samme fargeskala for en helheltig look.  


ANBEFALT FOR DEG: 

Seks gensere vi ønsker oss akkurat nå!

Strikkegensere du kan bruke til alle anledninger

Back to work

Oppdater jobbgarderoben i høst!

Tilbake til 70-tallet

La deg inspirere av trenden!