Gavene til valentinsdagen

1. Blusen

Isabel Marant er eksperten på romantiske bluser, så hva er mer passende enn å få en bluse fra denne designeren på selveste valentinsdagen? Denne er like fin til jeans som til et skjørt.  

2. Vesken

Jenter <3 vesker, og denne lekre varianten fra Tory Burch blir garantert en ny veskefavoritt hos madammen. Akkurat stor nok til å romme det man trenger i hverdagen, men samtidig liten nok til å ha med overalt. 

3. Smykket

En skikkelig klassiker på valentinsdagen, og med god grunn. Smykker er gjerne noe man ikke unner seg selv så ofte, og er derfor ekstra stas å motta i gave. Gi dette smykket fra Maanesten til en du er ekstra glad i.  

4. Undertøyet

Enda en klassiker, dette her. Svarte blonder er aldri feil, og denne varianten fra Anine Bing har de fineste blondene vi har sett på lenge. Den er ekstra fin når den så vidt titter ut under en hvit skjorte eller strikkegenser.    

5. Genseren

Kjøp den før den forsvinner fra butikken! Den kuleste strikkegenseren i år er fra Iro, og vi kan garantere at denne faller i smak hos madammen. Perfekt for månedene som kommer, eller på kjølige sommernetter.    

6. Vottene

Den 14. februar er det fortsatt vinter, men med disse deilige saueskinnsvottene fra Cala & Jade holder kvinnen din seg varm på lankene resten av vinteren. 

Se alle nyheter til dame her

Skrevet av Cathinka Rudi


Anbefalt for deg

Nytt merke i nettbutikken: Miss Mathiesen

Bli kjent med den populære smykkedesigneren.

Sterke kvinner med sterk stil

Årets kolleksjon er inspirert av modell, it-jente og skuespillerinne Chloé Sevigny.

5 trender å naile i 2018

Her er fem viktige trender du finner på Hoyer.no.