Bytte og retur

Retur

For dine kjøp gjelder en angrerett på 14 dager fra du henter ut pakken på posten. 
Ønsker du å returnere din ordre kan du enkelt gjøre dette ved å legge varen i sin originale emballasje. I sendingsbekreftelse tilsendt på mail ved bestilling er det vedlagt et returskjema og en returetikett. Fyll ut alle punkter i returskjema og legg ved i pakken. Fest returetiketten utenpå pakken og lever pakken på posten. Returetiketten dekker dine fraktkostnader. Har du ikke tatt vare på returlappen, står du selv ansvarlig for fraktkostnaden. Dersom vi mottar en retur som er utenfor angrerettfrist sendes pakken tilbake til deg.


Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) bli refundert i Klarna til din konto innen 2-7 virkedager ved kortbetaling. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. Dersom du har benyttet gavekort ved bestilling vil gjeldende beløp tilbakeføres til gavekortet. 

 

Returadresse:

Høyer Norge AS

Akersgata 28

0158 Oslo

 

Returpolitikk

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy, kosmetikk, smykker og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.

Bytting av størrelse eller vare – hva gjør jeg?

Ønsker du en annen størrelse eller vare returnerer du varen som beskrevet ovenfor, og legger inn en ny bestilling på ønsket vare. Da mottar du ny pakke innen 2-5 dager med nye 14 dagers åpent kjøp. Ønsker du å bytte varer i fysisk Høyer butikk er dette mulig forutsett at den gjeldende butikken fører samme merke som på varen som ønskes å bytte inn.