6 baseplagg du trenger i din garderobe

Skrevet av Even Mohagen

baseplagg
baseplagg
baseplagg

1. Jakken

Nå er tiden for å investere i en høstjakke som du også kan ta frem i mellomsesongene fremover. En flerfunksjonell jakke som tåler værskifte er et must i basegarderoben. Gå for en jakke av lette og vannavstøtende materialer som du enkelt kan knyte rundt livet eller pakke vekk når været skifter. Utforsk våre nyheter innen jakker her.

2. Collegegenseren

De fleste av oss har en variant av denne klassikeren i klesskapet. Men mye bruk og vask tærer på stoffet slik at fargen falmer. Da er det på tide å oppdatere garderoben med collegegensere av gode og slitesterke materialer som tåler mye bruk. Høstens nyheter kommer i både sterke og nedtonede farger, med detaljer i neon og med print. Se hele utvalget her!

3. T−skjorten

Piqué, printmotiv eller loose−fit.. Alle har bruk for kortermede baseplagg i garderoben. T−skjorten kan brukes året rundt, enten alene eller under gensere og jakker. Invester gjerne i høykvalitets−bomull som kjennes behagelig mot huden og som tåler hyppig bruk. I høstens nyheter finner du ensfargede t−skjorter med minimalistisk print, t−skjorter i slim og loose−fit passform og klassiske piqueer. Se hele utvalget her!

4. Ensfarget skjorte

En ensfarget skjorte kan være det mest allsidige plagget i din garderobe. Bruk den til dress for jobb eller formelle anledninger, eller til jeans og chinos for casual bruk. Invester gjerne i en hvit skjorte av god kvalitet, og suppler jevnlig med en fargepallett som passer din stil. Her er det også viktig å tenke på om du trives med slim, rett eller løs passform.  

5. Jeans

Et par jeans med riktig passform og denim wash slår sjeldent feil. Her er det fort gjort å bli forvirret av begreper som skinny, slim, straight, carrot og cropped jeans. Her gjelder det å prøve seg frem og finne den stylen som passer deg best. Investerer du litt tid i å finne riktig passform, lengde og materiale har du et tidløst plagg som kan kombineres med det meste. Se hele utvalget her!

6. Chinos

Et godt alternativ til jeans og dressbukser er chinos. Chinos kan brukes året rundt og kommer i et bredt spekter av farger. Vår favoritt er marineblå chinos i kombinasjon med en klassisk blazer og hvit skjorte, eller til en enkel t–skjorte og sneakers.

SE ALLE NYHETER HER

ANBEFALT TIL DEG


Vårens nyheter

Oppdater vårgarderoben med freshe t-skjorter, jeans og sneakers!

Vårens trender

4 trender du bør få med deg denne våren.

Editors' Picks

Se utvalgte salgsfavoritter fra FRAM!