De beste salgskuppene


1. Strikkegenseren

 

polo ralph lauren genser
polo ralph lauren genser
polo ralph lauren genser

En deilig og varm strikkegenser er en smart investering i basegarderoben din, og enten du går for en høyhalser, cardigan eller en klassisk strikkegenser vil den holde deg varm hele sesongen. Gå for farger som brunt, grønt eller mørkeblått, og invester i materialer som ull, kasjmir eller merinoull. Denne digge, grå genseren fra Polo Ralph Lauren er av 100 % merinoull og kommer garantert til å bli en ny favoritt.

2. Skoene

diemme sko
diemme sko
diemme sko

Diemme lager kvalitetssko egnet for norske vinterforhold, og disse variantene i semsket skinn og solide gummisåler kan du bruke i flere måneder til, for ikke å snakke om neste år. Husk å impregner godt og jevnlig da de er laget av 100 % skinn.

3. Høyhalset genser

nn07 høyhalser
nn07 høyhalser
nn07 høyhalser

Bruk den under en overshirt, eller på egen hånd: høyhalset genser gjør antrekket ett hakk stiligere og også bittelitt varmere. Vårt tips er denne marineblå høyhalseren fra NN07 laget av utmerket merinoull: perfekt å bruke sammen med grått eller svart.

4. Sneakersene

adidas sneakers
adidas sneakers
adidas sneakers

Sporty sneakers er noe du garantert får bruk for mot våren, og er perfekt å kjøpe under januarsalget. Disse fra Adidas har en responsiv Boost-såle som gir god demping og som også sitter godt på foten. Og svarte sneakers passer jo til absolutt alt? Les mer om hvordan du holder sneakersene dine freshe her.

5. Boblejakken

NN07 boblejakke
NN07 boblejakke
NN07 boblejakke

Januar er det perfekte tidspunktet å anskaffe seg en varm dunjakke, da det er nå den virkelig kalde sesongen starter. Denne parkasen fra NN07 er pen nok til å brukes på vei til jobben så vel som på fjellet. Den er i tillegg både vind- og vanntett, og med en flatterende passform som kler de aller fleste kroppsfasonger. Et perfekt tilskudd i basegarderoben!

6. Ryggsekken

cote ciel ryggsekk
cote ciel ryggsekk
cote ciel ryggsekk

For den sporty mannen er en ryggsekk en glimrende idé. Om du har en turvariant fra før, passer denne fra Côte & Ciel perfekt for turen fram og tilbake fra til jobb eller skole. Ikke bare ser den fin ut, men den har også en beskyttende laptop-lomme for enheter opp til 15 tommer.  

SE HELE SALGET HER

SKREVET AV CATHINKA RUDI


ANBEFALT FOR DEG

Sesongens fineste yttertøy

Se våre favoritter i årets høst- og vinterkolleksjoner!

Polo Ralph Lauren

Endelig er Polo Ralph Lauren tilgjengelig i nettbutikken, les mer her.

Høyhalseren

Høyhalseren har for lengst blitt en klassiker. Her har vi samlet de fineste variantene.