Se FRAM sin høstkolleksjon

Allerede ved sin første kolleksjon høsten 2017 fikk mange øynene opp for FRAM og det de står for: med en tradisjonell tilnærming til klesbransjen ønsker skaperne av merket å etablere en mer bevisst holdning til kvalitet og forbruk, samtidig som de lager klær man ønsker å bruke år etter år. Med et øye for detaljer og en kompromissløs kvalitet har FRAM allerede blitt en favoritt blant norske menn. Nedenfor får du en sniktitt på hva du vil ønske deg for høsten 2018:   

Hele antrekk i samme farge er i vinden. Om du ikke våger å spankulere rundt i både jakke og bukse samtidig, er det lov å bruke dem hver for seg også. 

Denne jakken fra høstens kolleksjon er mer eller mindre det eneste vi klarer å tenke på om dagen. Like fin til jeans som til bukser, og skjorte som hettegenser.  

Lag på lag gjelder også neste høst, og jo flere teksturer jo bedre. Denne teknikken lar deg også ta med olajakken fra sommeren inn i høstsesongen. 

Drømmejakken kommer også i blått. Med samme fargenyanse i hele antrekket får du et gjennomført uttrykk.

Med hvite sneakers blir en formell jakke mer avslappet. Kombiner den med noen sjokoladebrune bukser - helt i tråd med trendene denne høsten. 

Rå-denim er hva du skal se etter i år, og gjør at du kan bruke dem til finere bruk dersom anledningen byr seg. Eller gjør som hos FRAM: rull opp buksebena for en mer hverdagslig bruk. 

Backstage fra FRAM-visningen.

Se alle nyheter til herre her

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: Høyer


Anbefalt for deg

Vårens solbriller

Solbrillene du skal investere i denne sesongen.

Trend: burgunder

Den enkleste måten å tilsette farge til vintergarderoben din.

Høyhalseren

Høyhalseren har for lengst blitt en klassiker. Her har vi samlet de fineste variantene.