Sesongens fineste yttertøy

Høsten er godt i gang og det innebærer både kaldt, utfordrende og skiftende vær. Da er det på tide å oppdatere garderoben med sesongens nyheter innen yttertøy, slik at du holder deg varm, tørr og skjermet mot sur vind. Høstens jakker kommer i mange ulike varianter og kan brukes til ulike anledninger. Se noen av våre favoritter her!

SKREVET AV EVEN MOHAGEN
FOTO: ANNA STOKLAND

street style frakk
street style frakk
street style frakk

Frakken

En klassisk ullfrakk gir et elegant løft til høst-og vintergarderoben. Velg en allsidig frakk med en passform som kan brukes til både festlige anledninger og hverdagslig bruk. Bruk gjerne en tynn og lett dunjakke som mellomplagg på de kaldeste dagene. 

Parkasen

På de kaldeste dagene er det godt å pakke seg inn i en varm og fôret vinterjakke. Sesongens nyheter lar deg holde varmen samtidig som at du får et komplett stiluttrykk. Lette og vannavstøtende materialer kombinert med tidsriktige farger, gjør parkasene svært anvendelige, både på fjellet og i storbyen.   

Regnjakken

På tunge nedbørsdager er det essensielt med en regnjakke som garanterer vanntetthet på store deler av kroppen. En regnjakke med hette og litt lengde er derfor midt i blinken. Velg gjerne en litt romslig modell slik at du har plass til et lag med ull eller en tynn dunjakke under på de kaldeste regnværsdagene. 

boblejakke
boblejakke
boblejakke

Dunjakken

Dersom du foretrekker en kortere variant er boblejakken en hit denne sesongen. I vårt utvalg finner du klassiske dunjakker med rett passform og oversized boblejakker i sterke farger med edgy detaljer. 


ANBEFALT FOR DEG

Slik knyter du slipset

Lær deg å knyt en "Four in hand".

Høyhalseren

Høyhalseren har for lengst blitt en klassiker. Her har vi samlet de fineste variantene.

Polo Ralph Lauren

Endelig er Polo Ralph Lauren tilgjengelig i nettbutikken, les mer her.