Sneakersene vi ønsker oss denne sesongen

Ingenting er et sikrere vårtegn enn nye sneakers på føttene. Og hva er vel deiligere enn et par rykende ferske og flunkende nye sneakers rett fra boksen? I år skal sneakersene helst gi skikkelige assosiasjoner til 90−tallet eller andre retrovibber. Dersom ikke dette høres ut som din greie, er også den klassiske sneakeren alltid aktuell − eller gå for den mer sporty varianten. Se vårt utvalg av freshe sneakers på Hoyer.no!

sneakers
sneakers
sneakers

Den chunky sålen

Sneakers med chunky såle er virkelig i vinden for tiden. Balenciaga introduserte oss for trenden først i 2015, og nå har leverandører som Adidas, J. Lindeberg og Diemme introdusert sin utgave. Den overdimensjonerte sålen og retro−designet er en klar referanse til trendbilde på 90−tallet. Den solide sålen som gir en behagelig og ortopedisk riktig passform er også en bonus med disse sneakersene. 

De semskede

For et mer sofistikert uttrykk anbefaler vi semskede sneakers med gummisåle. Disse er meget allsidige og går til det meste i garderoben − både til dress og jeans. Gå for en klassisk variant i en nøytral farge, eller et par med lisser i kontrastfarger som modellen fra Diemme.  

De sporty og praktiske

Vi digger at praktiske og sporty sko er en del av trendbildet! "Athleisure" sneakers med god oppbygning og demping, som samtidig har et tidsriktig design er en gjenganger i denne sesongens kolleksjoner. Disse kan minne om klassiske joggesko, men distinksjonen ligger i designet. I år ønsker vi oss sneakers med neon−detaljer og  sterke farger. 

De klassiske

Med klassiske sneakers mener vi favorittparet du tar frem sesong etter sesong. Old Skool sneakers fra Vans og Original Achilles sneakers fra Common Projects er sikre investeringer som har vært bestselgere i en årrekke. Husk å sette deg inn i anbefalt skopleie og vedlikehold − les vår guide her!

SE ALLE SNEAKERS HER

Skrevet av Cathinka Rudi og Even Mohagen


Anbefalt for deg

Plei skoene dine med Jason Markk

Skopleie tar ikke lang tid. Se her hvordan du enkelt ivaretar skoene dine.

6 baseplagg du trenger i din garderobe

Følg vår guide til en komplett basegarderobe.

THE EXPLORER

Utforsk den nye kolleksjonen til FRAM.