Gavene til valentinsdagen

1. Longsleeven

Longsleeven er klassiker i garderoben. Bruk den under skjorten, genseren eller alene. Denne versjonen fra Helmut Lang sin "Taxi Collection" er i 100 % bomull og har et grafisk print bakpå - det perfekte baseplagget med en liten vri.  

 

 

2. Toalettmappen

Noen ting unner man ikke nødvendigvis seg selv, og er derfor den perfekte valentinsgaven: en skikkelig toalettmappe er en av dem. FRAM lager de fineste talettmappene, og de kommer dessuten i flere farger. Inni har den en liten innerlomme med plass til tannbørsten.  

3. Sneakersene

Veja sine Pac Man-sneakers er akkurat det kjæresten din vil gå med denne våren når snøen endelig smelter. Laget av miljøvennlige og bærekraftige materialer er disse sneakersene ikke bare en gave til kjæresten din, men også til miljøet. 

4. Skjorten

Føler du at kjæresten din kler seg i triste farger i vinterhalvåret, er denne sennepsgule skjorten det perfekte tilskuddet i garderoben. Fargen passer ypperlig til mørkere farger, og laget av 100 % silke er dette en investering han kan bruke i flere år framover.  

5. Hoodien

Enda en garderobeklassiker. Denne hoodien er også en del av Helmut Lang sin "Taxi Collection", og er et kvalitetsplagg kjæresten din vil kunne bruke i mange år. Det faktum at du kan stjele den i blant skal du heller ikke stikke under en stol. 

6. Tilbehøret

Tom Wood lager tilbehøret gutta vil ha, og vi ønsker oss for tiden den klassiske "cushion" ringen i sølv med hvit marmor. Det perfekte tilskuddet i den allerede eksisterende ringsamlingen, eller som den første tilbehørsinvestering.   

Se alle nyheter til herre her

Skrevet av Cathinka Rudi


Anbefalt for deg

Vårens fineste jakker

Skjortejakken, bomberen eller den sporty varianten: vi har jakkene du vil gå med denne våren.

Trend: burgunder

Den enkleste måten å tilsette farge til vintergarderoben din.

Vårens solbriller

Solbrillene du skal investere i denne sesongen.