Gavene til valentinsdagen

Gutta fortjener også litt oppmerksomhet på kjærlighetens dag. Med kort tid til Valentines day gir Hoyer.no deg tips til de beste kjærestegavene. Benytt deg av salget for å finne salgskupp du kan gi i gave. Se våre tips her!

1. Hettegenseren

Enda en garderobeklassiker. Denne hoodien er fra J. Lindeberg og er laget av myk bomull. Et kvalitetsplagg kjæresten din vil kunne bruke i mange år. Det faktum at du kan stjele den i blant skal du heller ikke stikke under en stol. Se flere hoodies her!

2. Tilbehøret

Tom Wood lager tilbehøret gutta vil ha, og vi ønsker oss for tiden den klassiske "cushion" ringen i sølv med grønn marmor og sort onyx. Det perfekte tilskuddet i den allerede eksisterende ringsamlingen, eller som den første tilbehørsinvestering.   

3. Longsleeven

Longsleeven er klassiker i garderoben. Bruk den under skjorten, genseren eller alene. Denne versjonen fra Polo Ralph Lauren er i 100% bomull og har en diskret logo - det perfekte baseplagget han kan bruke i lang tid fremover. Se flere salgsartikler fra Polo Ralph Lauren her!  

4. Toalettmappen

Noen ting unner man ikke nødvendigvis seg selv, og er derfor den perfekte valentinsgaven: en skikkelig toalettmappe er en av dem. FRAM lager de fineste toalettmappene, og de kommer dessuten i flere farger. Inni har den en liten innerlomme med plass til tannbørsten. Se flere salgsartikler fra FRAM her

5. Sneakersene

Common Projects og Diemme sneakers er akkurat det kjæresten din vil gå med denne våren når snøen endelig smelter. Laget av slitesterkt skinn i tidløst design er dette en gave som virkelig gleder. Se hele utvalget av sneakers her!

6. Skjorten

En klassisk, ensfarget skjorte er et must-have i garderoben. Denne fra FRAM kan du ta frem når som helst, hele året rundt. En investering han kan bruke i flere år fremover. Denne er også tilgjengelig i andre farger - se flere skjorter her!

SE ALLE NYHETER HER

Skrevet av Cathinka Rudi og Even Mohagen


Anbefalt for deg

Editors' Picks

Se utvalgte salgsfavoritter fra FRAM!

Greater Than A

Bli kjent med det bærekraftige klesmerket til Aksel Lund Svindal.

Sesongens fineste yttertøy

Se våre favoritter i årets høst- og vinterkolleksjoner!