De fineste vårjakkene

Dries van Noten viser oss hvordan vi skal bruke solide skjorter som vårjakke denne sesongen. 

Skjortejakken

Eller skjakken, om du vil. Det ideelle valget de dagene du ikke gidder å ta på deg jakke, eller perfekt å lure inn inn under frakken i kjent lag-på-lag stil: skjortejakken er uansett helt riktig denne sesongen. Trenden gir deg et tilbakelent og avslappet uttrykk, og passer perfekt til hverdags og andre uformelle anledninger. 

Den ikoniske bomberjakken er med oss inn i våren, skal vi tro Dries van Noten.

Bomberen

Den ikoniske jakken er alltid aktuell, og kler de aller fleste. Med brede skuldre og volumiøse ermer understreker bomberen maskuline trekk, noe som også er med på å forklare dens popularitet helt siden 50-tallet. Gå for en variant i semsket skinn for en sofistikert og strøken look, eller velg en mer sporty variant. 

Bruk sporty elementer sammen med resten av garderoben for å skape et interessant uttrykk: slik som Fendi presenterte på sin visning for våren 2018. 

Den sporty jakken

Athleisure er fortsatt med i trendbildet, og preges av tekniske stoffer, sporty striper og justerende stropper for å tilpasse passformen. Å innføre treningstøy i hverdagsgarderoben har ikke bare for lengst blitt sosialt godkjent - det er også en ypperlig måte å få brukt mer av garderoben din til flere anledninger. 

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: Anna Stokland


Anbefalt for deg

Vårens solbriller

Solbrillene du skal investere i denne sesongen.

Se FRAM sin høstkolleksjon

Bli med bak kulissene for AW18.

Slik knyter du slipset

Lær deg å knyt en "Four in hand".