Skoene du trenger i vinter


Vinteren er lang, og kulde, regn, slaps og veisalt er bare noen av utfordringene fottøyet ditt skal møte i tiden foran oss. Det er ingen vei utenom det faktum at skikkelig vær krever enda mer skikkelige sko, og det er på høy tid å oppdatere skogarderoben din. Foruten at det ikke er bra for verken skoene eller føttene dine å bruke samme par sko flere dager i strekk, stiller også været ulike krav til skoene dine. Dessuten må du også ta hensyn til anledningen: varme sko på fjellet er ikke nødvendigvis det samme som varme sko i byen. Her trenger du noe litt nettere og penere selv om du har andre sko som venter på deg på jobben. Det er heller ikke alle materialer som egner seg for all slags vær. 

Ta-da! Var ikke verre enn det? Nedenfor har vi oppsummert de viktigste skoene du må ha denne vinteren. 

diemme vintersko
diemme vintersko
diemme vintersko

Chelseabootsene

Disse klassikerene er perfekte å bruke ute i byen når været herjer. Pene nok til å bruke sammen med dressen, og robuste nok til å gå ute med når dresskoene ikke er tilstrekkelige. Pass på å ha nok plass til en ullsåle, og husk å impregner dem før du tar dem i bruk: på den måten får du varmt fottøy som tåler både slaps og snø. Og rosinen i pølsa: ingen skolisser, mer tid om morgenen!

De sporty vinterbootsene 

Noen ganger må man ha utstyret på plass. Enten turen går til Hemsedal eller en søndagstur i Frognerparken, krever snø, slaps og kulde vannavstøtende og godt isolerte støvler som holder deg tørr og varm hele dagen.

  1. EVEREST SORTE OG GRÅ HIKINGBOOTS
    Diemme EVEREST SORTE OG GRÅ HIKINGBOOTS
    Tilbudspris 3679,- Før 4599,-
    På lager

De semskede skoene

En egen kategori, spør du? Ja, fordi du trenger nemlig et par semskede sko denne vinteren. I tillegg til å være en viktig del av trendbildet denne sesongen, gir semskede materialer antrekket ditt det eksklusive men samtidig bakoverlente uttrykket. Og selv om du må la dette skoparet stå hjemme de dagene det pøsregner, så vil et klassisk par semskede sko være like aktuelle år etter år - såfremt du beskytter og pleier dem jevnlig.

Skopleie

Sko krever vedlikehold. Fuktighet, veisalt og bruk av skoene gjennom et tøff sesong setter preg på materialene. Å jevnlig vaske og impregnere skoene sine er nødvendig for at de skal vare i flere år, og det er heller ingen dum idé å få skodd dem hos en skomaker for en såle som varer hele vinteren - og den etter det igjen. Ønsker du en mer grundig innføring i skopleie, trykk her.

SKREVET AV CATHINKA RUDI OG EVEN MOHAGEN

SE ALLE SKO HER

ANBEFALT TIL DEG 


Editors' Picks

Se utvalgte salgsfavoritter fra FRAM!

De beste salgskuppene

Vi har samlet våre salgsfavoritter.

Polo Ralph Lauren

Endelig er Polo Ralph Lauren tilgjengelig i nettbutikken, les mer her.