Bli kjent med: Alexander Sprekenhus

Moderne hudpleie.

 

Alt fra stress, temperaturforandringer, forurensning og solens skadelige UV-stråler bidrar hver dag til å skade huden. Og ikke alltid er konsekvensene umiddelbare: ofte vil en skade i huden først synes for det blotte øyet flere år senere i form av rynker, inflammasjon og pigmentering.

Forebyggende hudpleie er nøkkelen for å bevare huden så godt som mulig - så lenge som mulig. Alexander Sprekenhus sine produkter spesialiserer seg mot å bekjempe skadelige påvirkninger utenifra ved hjelp av blant annet antioksidanter, samtidig som produktene gir deg velvære og følelsen av luksus.

 

Og det skader vel heller ikke at produktene også ser lekre ut på baderomshyllen?

Shop produktene her:

Se alt fra Alexander Sprekenhus her

Anbefalt for deg

Få stilen til Kamilla Skarsbø

Etter å ha jobbet i over fem år på Høyer Egertorget er Kamilla Skarsbø mer enn gjennomsnittet opptatt av trender - også når det kommer til interiør.

House of Hackney

Kjent for sine karakteristiske mønstre og fargerike uttrykk på alt fra puter til lampeskjermer, har interiørmerket satt et maksimalistisk preg på interiørtrendene.

Vårens interiørtrender

Ny sesong og lysere tider gjør det fristende å kjøpe inn noe nytt også på hjemmefronten, og i år skal fargepaletten blant annet bestå av hvitt, grønt og blått.