ALEXANDER SPREKENHUS

Moderne hudpleie

 

Alt fra stress, temperaturforandringer, forurensning og solens skadelige UV-stråler bidrar hver dag til å skade huden. Og ikke alltid er konsekvensene umiddelbare: ofte vil en skade i huden først synes for det blotte øyet flere år senere i form av rynker, inflammasjon og pigmentering.

Forebyggende hudpleie er nøkkelen for å bevare huden så godt som mulig - så lenge som mulig. Alexander Sprekenhus sine produkter består av blant annet kremer, håndsåper, sjampo og balsam. De spesialiserer seg mot å bekjempe skadelige påvirkninger utenifra ved hjelp av blant annet antioksidanter, samtidig som produktene gir deg velvære og følelsen av luksus.

Alle produktene i hudpleieserien inneholder naturlige ingredienser som er vitaminrike og inneholder botaniske ekstrakter med antioksidanter som beskytter og tilfører fuktighet.

Og det skader vel heller ikke at produktene også ser lekre ut på baderomshyllen?

Ansikt og kropp

3 ting å huske på:

1. Frie radikaler og partikler kan skade huden vår. Produkter som inneholder mye antioksidanter kan beskytte huden mot forurensning og andre negative påvirkninger. 

2. Tørr hud er noe annet enn dehydrert hud – Tørr hud er mangelen på olje og talg mens dehydrert hud er resultatet av mangelen på vann eller fuktighet.

3. Stress og andre livstilsbaserte belastninger kan føre til påvirkninger i huden. Dersom man er stresset over lengre tid produserer man ekstra kortisol noe som er negativt for huden. 

Kilder: Alexander Sprekenhus

ANBEFALT FOR DEG

Missoni Home

Oppdater badet med en deilig badekåpe og luksuriøse håndklær som også er perfekte å ha med på stranden!

Oppdater badet!

Gi badet ditt en mini-makeover.

Gjenbruk av Voluspa duftlys

Se hvordan du kan bruke duftlyset om igjen!