Kari Bijmolens interiørfavoritter - akkurat nå

Som PR- og markedskoordinator for Høyer Gruppen er Kari Bijmolen over gjennomsnittet opptatt av det estetiske - også på hjemmefronten. Da hun flyttet fra et funkishus til en gammel Frognerleilighet, endret imidlertid stilen hennes seg fra det strengt minimalistiske til en mer uttrykksfull interiørstil: pledd, puter, duftlys og coffee table-bøker er viktige elementer for å skape en hjemmekoselig atmosfære. Det er likevel helt nødvendig å holde det organisert og ryddig:

"For meg må ting henge sammen, og selv om jeg på hjemmefronten har beveget meg bort fra det minimalistiske, trenger jeg orden i kaoset. Det er viktig at farger, treverk og metaller støtter hverandre og lager en rolig helhet, gammel erverdighet og moderne design.

Jeg har i mange år bodd i et nytt og stort funkishus, men flyttet inn i en leilighet på Frogner for snart tre år siden. Leiligheten er av typen med tre meter under taket, rosetter og doble dører. Her er det masse sjel men også fryktelig skjevt og kronglete. Fra den hvite/grå minimalisteiske funkisstilen til den ærverdige 1890-talls bygården har stilendringen vært ganske merkbar.

I leiligheten min liker jeg blåtoner, i motsetning til i garderoben min hvor jeg stort sett heller mot sort. Jeg sper på med rosa og grønt og får en deilig blanding av ro og galskap."

 

Følg Kari på Instagram under @mrsbijmolen for mer inspirasjon.

Kari tipser:

 

 

Sprekenhus-produktene er fantastiske både pga kult design og enestående funksjonalitet. Jeg kjøper de til meg selv og som gaver.

Coffee table-bøker er et must. Jeg bruker de som dekorasjon og en flukt fra virkeligheten. Elie Saab er min favoritt om dagen.

House of Hackney puter i pompøse mønstre og stoff gir det tunge utrykket leiligheten fortjener.

Missoniteppe. Jeg liker ikke slitte møbler og bruker teppe ofte selv om det ikke er kaldt. Det kan både sittes på og dekorerer når det ikke brukes. Dessuten er det mykt og luksuriøst.

Morgenkåpe fra Missoni og sovemaske fra HoH føyer seg inn i limet som får alt til å henge sammen. Farger, design og funksjon. Og alle bør ha en lun morgenkåpe og uten sovemaske sover jeg ikke. 

Sovemasker er et must. Denne fra House of Hackney ser ekstra lekker ut på nattbordet.

Voluspa lyset Casa Pacifica lukter sommer og middelhav. Jeg elsker lukten, og fargen er spot on! Perfekt som gave til venninner og familie!

Globe boksene fra Jonathan Adler er praktiske og funksjonelle. Jeg absolutt hater at ting ligger slengt rundt.

Se alle interiørnyheter her

Skrevet av Cathinka Rudi


Anbefalt for deg

Vårens interiørtrender

Ny sesong og lysere tider gjør det fristende å kjøpe inn noe nytt også på hjemmefronten, og i år skal fargepaletten blant annet bestå av hvitt, grønt og blått.

Få stilen til Kamilla Skarsbø

Etter å ha jobbet i over fem år på Høyer Egertorget er Kamilla Skarsbø mer enn gjennomsnittet opptatt av trender - også når det kommer til interiør.

House of Hackney

Kjent for sine karakteristiske mønstre og fargerike uttrykk på alt fra puter til lampeskjermer, har interiørmerket satt et maksimalistisk preg på interiørtrendene.