Få stilen til Kamilla Skarsbø

 

Etter å ha jobbet i over fem år på Høyer Egertorget er Kamilla Skarsbø mer enn gjennomsnittet opptatt av trender - også når det kommer til interiør. Hjemme i sin ett-romsleilighet i Bygdøy Allé liker hun å blande forskjellige uttrykk: nytt og gammelt, kjøpt og hjemmelaget, messing og stål eller skinn og velur. Kontraster er det som gjør det interessant! For å få en personlig stil tror ikke Kamilla det er en god idé å følge ett, enkelt stiluttrykk. Da får man sjeldent en personlig stil, noe du derimot oppnår dersom du kombinerer elementer fra flere stiler - dette skaper en interiørstil som representerer deg og din personlighet. 

Drømmehjemmet beskriver Kamilla som kreativt og med masse lys: "Jeg drømmer om å ha egendesignet og skreddersydd interiør, mye lys, speil og kunst, og ikke minst: store, deilige møbler. Jeg har en obsession for rare stoler og lamper, og vil gjerne ha de overalt."

Kamilla er heller ikke redd for å brette opp ermene når det kommer til egne interiørprosjekter: egensydde putetrekk og hjemmesnekrede speilbord sørger for at Kamillla får akkurat den stilen hun ønsker hjemme hos seg selv.  

Følg Kamilla på Instagram under @kamillaskarsbo for mer inspirasjon.

"Dette bildet malte venninnen min da hun hadde kjærlighetssorg, og er noe av det fineste jeg eier"


"Ikke fokuser for mye på interiørtrender, men la heller det du liker utgjøre din egen personlige stil"

 

 

 

"Jeg liker å vise fram malerier eller andre ting jeg har fått av venner som gir meg gode følelser."

 

"Balansen mellom ulike slags elementer er veldig viktig."

Se vårens interiørnyheter her

Skrevet av Cathinka Rudi
Foto: Kamilla Skarsbø og Tumblr


Anbefalt for deg

Vårens interiørtrender

Ny sesong og lysere tider gjør det fristende å kjøpe inn noe nytt også på hjemmefronten, og i år skal fargepaletten blant annet bestå av hvitt, grønt og blått.

Interiørtrend: gull og velur

Oppdater hjemmet med trendy interiørdetaljer.

Kari Bijmolens interiørfavoritter

Kari tipser deg om hvordan du kan få et gjennomført uttrykk hjemme hos deg selv.