Oppdater badet!

Lekker oppbevaring

Med mindre du allerede har planer om å pusse opp badet, er det andre grep du kan gjøre for å få følelsen av et helt nytt bad likevel. Bytt ut detaljer som såpekoppen, tannbørsteholderen og oppbevaringskrukker for å se badet i et fullstendig nytt lys. Dersom du også går til innkjøp av et lekkert brett som du kan plassere de på får du en ekstra gjennomført stil.   

Nye tekstiler

Et nytt sett med håndkleder har en dramatisk effekt på baderommet. Kjøp både badehåndleder, håndhåndkleder og badematte, og du får et helhetlig uttrykk. Gå for nøytrale farger for en klassisk preg, eller farger og mønstre for en leken stil. Med også en morgenkåpe i samme serie får du virkelig luksusfølelsen hver eneste morgen...

Glamorøse detaljer

Noen detaljer setter rett og slett prikken over i-en. Glam opp de daglige rutinene med praktiske oppbevaringsløsninger til smykkene dine, eller tilsett litt god duft på badet i form av eksklusive duftlys. Du kan også oppbevare sminken din eller tilbehør til håret i en søt, liten bag du enkelt kan ta med deg videre i vesken. 

Rydd i skjønnhetsskuffen

Sist men ikke minst: det er kanskje på tide med en aldri så liten vårrengjøring i velværerutinene dine. Gå til innkjøp av en deilig håndsåpe med tilhørende håndlotion, og bytt ut bodylotionen fra i vinter med en lettere variant.  

Skrevet av Cathinka Rudi

Foto: produsentens


Anbefalt for deg

Vårens interiørtrender

Ny sesong og lysere tider gjør det fristende å kjøpe inn noe nytt også på hjemmefronten, og i år skal fargepaletten blant annet bestå av hvitt, grønt og blått.

Våre januarfavoritter

Få vårstemning hjemme!

Alexander Sprekenhus

Forebyggende hudpleie er nøkkelen for å bevare huden så godt som mulig - så lenge som mulig.