Vårens interiørtrender

Våren dukker som regel alltid opp når man begynner å tro at vinteren skal vare for alltid. På høy tid, si! Ny sesong og lysere tider gjør det fristende å kjøpe inn noe nytt også på hjemmefronten, og i år skal fargepaletten blant annet bestå av rødt og blått. Våren er også tiden for nye begynnelser og opprettelsen av gode vaner: hva med å investere i et nytt servise, eller fullføre det du allerede har startet på?

 Små grep kan utgjøre en stor forskjell, og puter og pledd er interiørdetaljer som egner seg godt til å byttes ut i tråd med interiørtrendene. En ny vase eller lysestake kan også være akkurat det lille interiørtilskuddet stuen din trenger denne våren. På denne måten kan du velge mellom ulike detaljer sammen med sesongene som endrer seg - eller humøret ditt. Nedenfor har vi samlet en rekke produkter du kan la deg inspirere av denne våren.   

Vi tipser:

Disse serveringsbollene med kyssemunn rundt kanten fra Jonathan Adler er på toppen av ønskelisten vår akkurat nå. Perfekte til frokostblandingen eller lørdagskosen.

Fresh opp sofaen eller sengen hjemme med et par velurputer i vårens farger. Den røde kanten på denne pynteputen fra Missoni Home gir den en fin detalj.   

Voluspa lager de deiligste duftlysene. Ikke bare lukter denne fantastisk av gojibær og blodappelsin, men den røde glasskrukken ser også lekker ut på baderomshyllen.  

Få ditt favorittøyeblikk fra forrige sommer rammet inn, og ta vare på minnene du har med venner og familie med denne rammen fra Jonathan Adler.  

Hvorfor ikke investere i et lekkert serveringssett denne våren? Denne muggen fra Jonathan Adler kan du bruke som både vannmugge og blomstervase.  

En baderomsmatte er en enkelmåte å tilføre litt farge til badet. En baderomsmatte formet som et sebraskinn vil gi badet ditt en luksuriøs følelse, og er mykt å stå på når du tar tannpussen. 

Søndagsfrokosten er for mange ikke komplett uten et kokt egg til brødskiva. Jonathan Adler har tenkt på alt: disse to får du i samme serie som resten av serviset. Også perfekt å gi bort som gave!

Duftpinner gir fra seg en diskrét duft - jo flere pinner du har oppi, jo mer dufter det. 

Jonathan Alder tilbyr kaffekopp til både mannen og madammen. Og disse tåler selvfølgelig både mikrobølgeovnen og oppvaskmaskinen.     

Se alle interiørnyheter her

Skrevet av Cathinka Rudi

Bilder: Pixabay, produsentens


Anbefalt for deg

Alexander Sprekenhus

Forebyggende hudpleie er nøkkelen for å bevare huden så godt som mulig - så lenge som mulig.

House of Hackney

Kjent for sine karakteristiske mønstre og fargerike uttrykk på alt fra puter til lampeskjermer, har interiørmerket satt et maksimalistisk preg på interiørtrendene.

Våre januarfavoritter

Få vårstemning hjemme!