Lag din egen oase i regnet | Høyer Journal

  • JOURNAL
  • Dame
  • Lag din egen oase i regnet | Høyer Journal

CONSCIOUS LIVING

HØSTEN KOM TIDLIG I ÅR

Gjør det hjemmekoselig

Høsten har kommet tidlig i år, og det er på tide å omfavne den koselige stemningen i hjemmet. Med regn som renner nedover vinduene og mørke skyer på himmelen, er det ingenting som slår følelsen av å krype opp i sofaen med deilige produkter som skaper velvære og god atmosfære. Her vil vi gi deg noen tips for å gjøre ditt hjem til en oase av komfort og nytelse gjennom regndagene.

TEKST: HØYER / FOTO: AIDEN CRAVER & PROPHSEE JOURNALS

Duft Høyer tilbyr et stort utvalg av dufter som vil skape den perfekte stemningen til hjemmet ditt. Velg en duft som gir deg en god følelse, her er noen tips til hvordan du finner en duft som passer deg. Lavendel En beroligende duft av frodige lavendelmarker som omslutter sansene med naturens ro og harmoni. Kanel En eksotisk og krydret aroma som skaper en varm og koselige atmosfære. Pine / furu En frisk og oppfriskende duft av furuskogbunn som gir en følelse av revitalisering og fornyet energi. Bergamot og sitrongress En forfriskende sitrusduft som er oppfriskende og minner om en soloppgang i en italiensk sitruslund. Sage/salvie En mystisk og urteaktig duft som gir en følelse av indre ro og balanse. Denne passer dermed godt til meditasjon.

Tid for kos Når døren lukkes hjemme og paraplyen er ristet tørr for regnvann, er det ingenting som slår å pakke seg inn i en myk og stor badekåpe fra Missoni etter en avslappende dusj eller et varmt bad. Kryp opp i sofaen i enten badekåpen eller kanskje en digg joggedress, lag en stor kopp med din favoritt-te og slå på en bra serie på Netflix. Da er det bare å nyte høstens tidlige ankomst, ved å gjøre hjemmet ditt til en varm og innbydende oase. Koble av og nyt høstens magiske atmosfære i ditt hjemmekoselige rede.