Paljetter – Sommerens store trend | Høyer Journal

  • JOURNAL
  • Dame
  • Paljetter – Sommerens store trend | Høyer Journal

CONSCIOUS LIVING

"SPARKLING SUMMER»- SOMMERENS STORE TREND:

Paljetter

Denne sommeren er det en trend som virkelig skiller seg ut, nemlig paljetter. Paljetter, som vanligvis er assosiert med julesesongen, har nå funnet veien inn i sommergarderoben. Det var på tide, for er det en årstid man virkelig kan la de små paljettene skinne som små diamanter, er det i sommersolen! "Sparkling summer" er den store trenden for sesongen, la oss utforske hvordan du kan style paljetter for å skape et glitrende sommerantrekk.

TEKST: HØYER / FOTO: SELF PORTRAIT OG BY MALINA

Paljetter om sommeren Sommeren er tiden for mange sammenkomster, enten det er en sommerfest, en kveld på byen eller en dag på båten, vil paljettene virkelig skinne og tiltrekke seg oppmerksomhet. Når lyset treffer paljettene, skapes en magisk glød som gir en ekstra dimensjon til antrekket ditt. Styling av paljetter Velg en paljettkjole i en frisk sommerfarge og hold resten av antrekket enkelt og balansert med nøytralt tilbehør og farger. Et par nøytrale sandaler eller kilehæler og naturlig sminke med en glødende finish for å komplementere den skinnende effekten av paljettene.

FOTO: Self Portrait

Denne sommeren er det på tide å omfavne paljetter og la dem være stjernene i antrekkene dine. Med "sparkling summer" som den store trenden, er det ingen grunn til å begrense paljetter til bare julesesongen. Så slipp løs din indre stjerne og gjør deg klar til sommerfesten!