OSLOS NYE SHOPPINGUNIVERS - HØYER PALEET

  • Journal
  • Livsstil
  • OSLOS NYE SHOPPINGUNIVERS - HØYER PALEET

– Det blir helt rått, smiler en meget fornøyd Ørnulf Høyer idet han leder oss inn i den nye butikken. Det er ingen nybegynner som satser stort for å gi Oslos moteløver en ny destinasjon. Siden 2004 har Høyer blitt Norges største high end-kleskjede med over tretti butikker i tillegg til nettbutikken hoyer.no. Da Paleet inviterte Høyer til å flytte inn over to etasjer, var det rett og slett en mulighet vi ikke kunne si nei til, forteller Ørnulf. Profilen til Paleet er veldig riktig for Høyer med en god miks av merkevarer og spisesteder som passer vår merkevare.

ALEX PERRY
JACQUEMUS
AMI

Fourth DESC

STELLA MCCARTNEY
JACOB COHEN
CHIMI EYEWEAR

Fourth DESC

VÅREN BLIR SPRUDLENDE!

En av de viktige støttespillerne i planleggingen av den nye flaggskipbutikken er Mia Mariaux de Serres, som er hovedinnkjøper hos Høyer. Hun har jobbet med varepakken til den nye butikken lenge. – Det hersker ikke tvil om at da designerne tegnet vårens kolleksjoner, så de frem til lysere tider. Denne sesongen er full av alle regnbuens nyanser: fuksia og lekne rosafarger, oransje og et spekter av grønntoner preger mange av kolleksjonene denne våren. Turkis er også på vei tilbake i motebildet. It-fargen fra 2000 finner du i butikk allerede denne våren, men den får enda større fokus til høsten, forteller Mia entusiastisk. – Et merke som briljerer fargetrenden, er Aje, som vi i Høyer er stolte av å endelig introdusere i Norge. Det australske merket er kjent for kjoler med cut-outs i nydelige silke- og linkvaliteter. Et annet tilskudd fra samme kontinent er Alex Perry, med sexy silhuetter i kjoler og suits, som du finner hos Høyer Luxury. En overveiende andel av merkevarene jobber aktivt med sitt fotavtrykk og benytter bærekraftige materialer og produksjon. Blant disse finner vi merker som Envelope, Boyish, Axel Arigato, Nanushka, Designers Remix og Cras.

AJE

+

LES PETITS JOUEURS

+

SEA NEW YORK

+

BY FAR

+

Quilt og patchwork markerer seg også denne sesongen. Det nyoppstartede merket Sea New York er eksperter her. Med blomsterprint, store krager, crochet, broderier og quilt serverer Sea et nytt romantisk uttrykk som vi har forelsket oss i.
Gjennom pandemien har det dukket opp mange spennende skomerker som Les Petites Joueurs, Axel Arigato og By Far som har fått plass på Høyer Paleet.

Third DESC

Fourth DESC

TILBYR SKREDDER MIDT I BUTIKKEN

Midt i butikken er det satt av plass til en egen reparasjonsavdeling, der Høyer i samarbeid med Fikse tar imot klær og sko som har behov for en liten oppgradering. Kanskje du har en bukse som har blitt for liten, et par nedslitte stiletthæler eller en kjole med en raknet søm? Ta det med på shopping, så fikser Høyer det og sender det hjem til deg når det er klart! Dette er en del av Høyers nye slagord «Conscious Living» og Ørnulfs lille hjertebarn. – Målet er å gjøre reparasjon synlig, lønnsomt og attraktivt! I tillegg vil tjenesten tilby deg luksusen det er å få tilpasset nye klær slik at de sitter perfekt til din kropp. Dette er fremtiden, vi må begynne å ta vare på det vi har! Hos Høyer selger vi produkter som ligger over fast fashion i pris, da er motivasjonen for å ivareta dem også høyere. Konseptet blir introdusert først på Høyer Paleet, men vil i løpet av 2022 være tilgjengelig hos alle Høyers butikker i Norge.

KÖSK + HØYER

Galleriet Kösk skal kuratere norsk samtidskunst til butikken, og våre kunder vil inviteres til vernissasje med jevne mellomrom. Mote og kunst henger tett sammen og appellerer til samme målgruppe. Kunsten vil oppdateres jevnlig for å skape nye stemninger og opplevelser, og finner du noe du elsker, kan du til og med ta det med deg hjem.

Samarbeidet med Høyer er en unik mulighet til å vise kunst på en spennende arena og en måte å nå ut til et enda større publikum.

- THOMAS ASKIM, GRUNNLEGGER KÖSK -

ZIMMERMANN

+

AJE

+

NN07

+

AXEL ARIGATO

+