Genserne vi ønsker oss denne høsten

  • Journal
  • Mote
  • Genserne vi ønsker oss denne høsten

Den tidløse hvite strikkegenseren En hvit genser eller cardigan er selve definisjonen på tidløs eleganse. Dens enkelhet gjør det at det er lett å  kombinere den med ulike underdeler, fra jeans til skjørt. Style den med mørke jeans eller corduroy-bukser for å skape en balansert kontrast.

Klassisk turtleneck Når temperaturene synker, er turtlenecken både et funksjonelt og tidløst alternativ. Dette klassiske plagget gir varme samtidig som det er et godt baseplagg man kan bruke til det meste. Bruk den under blazere, kombiner den med et skjørt sammen med støvletter. Den klassiske turtlenecken har evnen til å tilby både komfort og eleganse, noe som gjør den til et uunnværlig element i høstgarderoben.

Den stripete genseren Striper er virkelig en klassiker som det er mye av denne høsten. En avslappet og behagelig genser som er lett å style og perfekt med med high waist jeans og ankelstøvler. Kardigan i ull Ingen høstgarderobe er fullstendig uten en ullkardigan. Dette allsidige plagget kan brukes kneppet som en overdel eller holdes åpen som et lett ytterplagg. Velg en nøytral fargetone som passer til ulike antrekk. Ullkardiganen er et trygt valg om du ønsker å investere i et tidløst baseplagg denne høsten.