STYLING: VESKER

  • Journal
  • Mote
  • STYLING: VESKER

TORY BURCH

KIRA CHEVRON METALLISK VESKE

NOTES DU NORD

EZRA SØLV KJOLE

GESTUZ

VELDA SVART CLUTCH

ROTATE

SIERRA BLÅ KJOLE

PLANLEGG KVELDEN MED VESKEN

La oss ta det praktiske først: en veske må kunne romme det du trenger å ha med deg, som ofte omfatter mobil, sminkepung, ekstra strømpebukse, en sammenleggbar paraply og alt annet festens dronning potensielt måtte trenge i løpet av kvelden. Bittesmå vesker er unektelig søte, men du vil ikke måtte ende opp med å låne venninnen din sin veske for å få med deg mobilen din når dere drar videre. Et annet hensyn er skulderstroppen. En clutch kan være både chic og elegant å bære under armen, men er dessverre mindre hensiktsmessig å svinge seg med på dansegulvet. En skulderstropp lar deg tenke på andre ting mens vesken henger med på moroa uten din oppmerksomhet, og lar deg ha begge hendene frie til å feste kvelden lang.

SHOP VESKER

CALA JADE

MISU MINI SØLV VESKE

MICHAEL KORS

CHEETAH JAQUARD SVART KJOLE

MICHAEL KORS

AVRIL LARGE LEATHER SATCHEL SVART VESKE

MICHAEL KORS

FIL COUPÉ WRAP SVART KJOLE

DEN LILLE SORTE

En veske skal være praktisk, men selvfølgelig også lekker til festantrekket. En klassisk og tidløs veske i sort skinn har du med deg sesong etter sesong, og er vesken du går for ved mang en anledning. Den passer til det meste, og vil se elegant ut både til mer ekstravagante antrekk så vel som mer nedtonede kjoler. Dersom du skal investere i én partyveske er en liten og enkel veske med klassiske detaljer en sikker vinner.  

SHOP VESKER

SELF-PORTRAIT

CREPE BOW KJOLE

BY FAR

AMBER SEMI PATENT LARGE BEIGE VESKE

BY TIMO

JACQUARD TIEBAND SVART KJOLE

TORY BURCH

KIRA SUEDE GRØNN VESKE

GLAM OG GLITTER

Noen ganger vil man imidlertid komme i feststemning fortere enn fy, og da er den lille, glitrende partyvesken et åpenbart valg. Sammen med favorittkjolen vil denne vesken sette prikken overi-en på antrekket, og være det tilbehøret du trenger for å komme i partyhumør. Men en oppsiktsvekkende veske er ikke kun forbeholdt nedtonede kjoler: kombinert med en glitrende kjole vil denne vesken gi et glamorøst og festfylt uttrykk som gir deg lange blikk hele kvelden. En veske i samme farge som resten av antrekket vil alltid sørge for en gjennomført look, og gi annet tilbehør rom for å skinne. Likevel må du ikke være redd for å skape en spennende kontrast ved å velge en veske som i utgangspunktet ikke matcher antrekket 100 %, men som kan krasje litt i både farge og stil for å leke deg litt med uttrykket. På den måten får du også brukt mer av garderoben din.  

SHOP NOW