Zip genser - En klassiker i garderoben

  • Journal
  • Mote
  • Zip genser - En klassiker i garderoben

SMART-CASUAL

På vei til jobb eller et ønske om et mer formelt antrekk? Her er zip neck genseren et perfekt plagg som kan hjelpe deg i å skape den riktige looken. Her anbefaler vi å kombinere genseren med et par ledige bukser som for eksempel en dressbukse i ull eller flanell. Nå som temperaturen er på vei nedover vil også en vest eller lettere jakke være fint å bruke over genseren.

SHOP ANTREKKET

LUCA MORETTI

+

ETON

+

TOM WOOD

+

NANUSHKA

HATHI SORT BLAZER

+

HVERDAGSANTREKK

Er du av typen som foretrekker en mer casual stil er zip neck genseren er plagg som du enkelt kan kombinere til et par jeans og kule sneakers. I kjent lag-på-lag stil kan du skape en kontrast i antrekket med en enkel hvit t-skjorte under og sette prikken over i-en med en kul jakke, som denne fra A.P.C.

SHOP ANTREKKET

LUCA MORETTI

+

A.P.C

+

NN07

+

AJE

DUSK ROSA KJOLE

+

KLASSISK

Med en hvit skjorte, et par dressede bukser og en blazer over, er genseren plutselig blitt et essensielt plagg i et mer klassisk antrekk. La deg inspirere av sesongen og lek deg gjerne med ton-i-ton farger. Med den synkende gradestokken vil en frakk utenpå være en tidløs kombinasjon som smelter sammen med resten av plaggene i antrekket.

SHOP ANTREKKET

LUCA MORETTI

+

OSCAR JACOBSON

+

J. LINDEBERG

+

OSCAR JACOBSON

+