Bytte og retur

Ønsker du å bytte eller returnere? Det er selvfølgelig ikke noe problem! Du har 14 dagers angrerett på alle varer utenom undertøy, øredobber og hygieneprodukter. Slik gjør du:

  1. Fyll ut returskjema vedlagt i forsendelsesmail og legg det inni pakken du skal bytte eller returnere. Du kan kun bytte mottatt vare i en annen størrelse. Om du ønsker en annen vare må du legge inn ny bestilling på Hoyer.no.

  2. Print ut returetiketten vedlagt i forsendelsesmail og fest utenpå pakken. Bytte av vare er gratis (gjelder kun ett bytte), mens vi tar et fast gebyr på 89 kroner for varer du ikke ønsker å beholde. Du kan selvfølgelig velge å returnere pakken til oss med andre fraktalternativer, da på eget ansvar.   

  3. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor.

  4. Så fort vi har mottatt og behandlet din retur vil du få en oppdatering fra Klarna. Om du har valgt faktura som betalingsmåte, kan du logge deg inn på klarna.no eller direkte i Klarna-appen for å utsette forfallsdatoen på din retur slik at du ikke får purregebyr i mellomtiden.

Bytte og retur i Høyer butikk

Ønsker du å bytte eller returnere i fysisk butikk? Du kan bytte din vare i alle Høyer-butikker såfremt gjeldende butikk fører merket. PS! Dette gjelder ikke salgsvarer. Om du ønsker å oppheve kjøpet i Klarna og få pengene tilbake har vi returpunkt for nettbutikken på Høyer Eger i Oslo. Husk da å ta med forsendelseslappen som lå i pakken din.  


Når vi har mottatt pakken i retur vil beløpet for varen(e) bli refundert i Klarna til din konto innen 2-7 virkedager ved kortbetaling. Refusjonstiden kan variere ut i fra hvilken bank eller kortutsteder du har. Dersom du har benyttet gavekort ved bestilling vil gjeldende beløp tilbakeføres til gavekortet. 

 

Returadresse:

Høyer Norge AS

Akersgata 28

0158 Oslo

 

Returpolicy

En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy, kosmetikk, smykker og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på chat eller nettbutikk@hoyer.no