Alle trenger en hvit skjorte

Noen plagg har en egen evne til å løse selv de mest utfordrende kleskrisene. Dette er grunnen til at du trenger en hvit skjorte i basisgarderoben!

Klassiske og tidløse plagg i god kvalitet kan du ta frem gang på gang, og er verdt en liten investering. Ikke bare er de plaggene du strekker deg etter de dagene du ikke vet hva du skal ha på deg, men de har også evnen til å gjøre det enklere å bruke andre plagg til flere anledninger. Disse plaggene er på den måten oljen i maskinen i garderoben din: De får antrekkene til å funke, rett og slett. Slik er det i hvert fall med den hvite skjorten. 

Den hvite skjorten er en evig klassiker som passer til alt

På samme måten som den grå kasjmirgenseren, gir den hvite skjorten en avslappet tone til et ellers pyntet eller stivt antrekk. Den klassiske, hvite skjorten er like fin til jeans som til dressbukser eller skjørt på kontoret, og fungerer sommer som vinter. Sleng den på den morgenen du har dårlig med tid, og sett opp håret i en bustete knute for å skape referanser til Birgitte Bardot og avslappet, fransk eleganse. Skjorten skal helst være akkurat passe oversized i fasongen, og være cripsy og hvit for en polert look.

Uendelige stylingmuligheter med hvit skjorte

En hvit skjorte er ekstra lekkert sammen med et strikket plagg, eller skinnelementer. Bruk den over skinnbuksen, eller under en strikket cardigan eller genser. Et lite tips er å gå til innkjøp av et diskrét, hvitt ullundertøy på ekstra kalde dager, da skjorten ikke holder deg særlig varm når gradestokken kryper nedover.

Style skjorten ved å la knappene på begge ermene være ukneppet, eller knepp opp litt i front og vis litt av skuldrene for et annerledes uttrykk. Den klassiske skjorten trenger ikke å være kjedelig: gå for en variant med vide ermer, rysjer, sekretærsløyfe eller andre iøynefallende detaljer som gir antrekket det lille ekstra. Et tips er å ha et lite antall å variere mellom, da den hvite skjorten fort kan miste fasongen og den kritthvite fargen dersom den vaskes for ofte.

Les også: 5 måter å bruke den hvite skjorten

HUNKYDORY

Jones Cotton Hvit t-skjorte

419.70 NOK

Line Of Oslo

Masculin linen hvit skjorte

419.70 NOK

Rails

Ellis hvit skjorte

1899.00 NOK

Sand

8851 Nami hvit skjorte

449.70 NOK

Relaterte Stories