Derfor elsker vi Lois jeans

Perfekt passform og en fantastisk kvalitet. Vi har lagt vår elsk på jeansene fra Lois.

Lois ble etablert i Spania i 1962 og var det første europeiske jeansmerket til å hevde seg på verdensbasis. Merket ble raskt hypet av alt fra moteikoner til musikere, og i sin storhetstid på 70- og 80-tallet var Lois jeans å finne på hvert et dansegulv. Grunnen, i følge menneskene bak Lois, er at Lois tilførte jeansen noe helt nytt; en perfekt balanse mellom komfort og stil, og en passform som både var fasjonabel og sexy.

Lois jeans gjør comeback

Etter et lengre opphold er Lois endelig tilbake! Nå med hovedkontor i Europas denimhovedstad, Amsterdam, hvor en rekke andre jeansprodusenter, som G-star og Tommy Hilfiger, også er lokalisert. Men på samme måte som i 1962 blir Lois jeansen fortsatt laget av den eldste skredderfamilien i Spania.

I dag blir Lois regnet som en av de største jeansspesialistene på markedet, anerkjent for sin utsøkte kvalitet. De er opptatt av varighet og bruk på tvers av sesonger, og tilstreber derfor at klærne skal kunne brukes uavhengig av klima og årstid. 

En jeans for alle og enhver

Etter å ha produsert jeans i en årrekke er det kanskje ikke rart at du finner Lois jeans i alle modeller, stiler, farger og fasonger – alt fra lekne slengbukser til superbehagelige slim fit jeans. Er du usikker på hvilken jeans som er den perfekte for deg? Sjekk ut vår jeans guide her! 

Trendy nyheter og tidløse klassikere fra Lois

Ikke bare er de tidløse og enormt komfortable, de sitter også perfekt fra første sekund og passer til absolutt alt! Med sin stretchy høykvalitets denim er Lois det ultimate tilskuddet i enhver basegarderobe. Akkurat nå crusher vi på de friske vårnyhetene i lyse farger, men om du mangler must haves som hvite jeans eller klassiske blå – ja, da er rett og slett Lois veien å gå!  

Lois

Raval Micro Fade Gul Bukse

449.70 NOK

Lois

Raval Edge Micro Fade Lilla Bukse

449.70 NOK

Lois

Malena-F Micro Fade Grønn Bukse

389.70 NOK

Lois

Malena-F Micro Fade Kremhvit Bukse

389.70 NOK

Relaterte Stories