Gavetips til han på Valentine's Day

Usikker på hva du skal gi kjæresten din på Valentine’s Day? Her får du inspirasjon til valentines gave til han!

14. februar er det Valentine’s Day. Og det er jo ikke bare vi jenter som fortjener litt ekstra oppmerksomhet på årets mest romantiske dag. Men hva skal du gi han i valentines gave? Fortvil ikke, vi har samlet våre fem beste forslag til den perfekte valentines gave til han, slik at du kan overraske kjæresten din på Valentine’s Day.

Et skjerf som passer til alt

Gi kjæresten din et mykt og tidløst ullskjerf fra Polo Ralph Lauren, slik at han kan holde varmen med stil neste gang dere skal ut å rusle.

Polo Ralph Lauren Signature Pony Wool, 749 kr

Sensuell duft

Parfyme er en personlig gave, og derfor noe av det fineste man kan gi på Valentine’s Day. Den varme urteaktige duften av Tobacco fra Teatro kommer både du og han til å elske.

Teatro Tobacco Luxury parfyme, 1599 kr

Fordi dere passer som hånd i hanske

Tidløse skinnhansker fra Royal Republiq er perfekt for Valentine’s Day. Det er en gave som varer, og han kommer til å tenke på deg hver gang han tar de på.

Royal Republiq Ground Glove Touch hansker, 899 kr

Klassikeren

Smykker på Valentine’s Day er en klisje for damer, men hvem sier at det ikke også funker for menn? Siden dette gullbåndet fra Maria Black passer til alt vil han aldri måtte ta det av.

Maria Black Carlo Medium gullarmbånd, 799kr

Romantisk med toalettmappe

La noe så praktisk som en toalettmappe fra Mont Blanc bli din måte å fortelle at du gleder deg til alt dere skal oppleve sammen.

Mont Blanc Sartorial Vanity bag, 2275 kr

Relaterte Stories