Vårmote 2021: Dette er vårens trender

Vi introduserer deg for årets vårmote og tipser om sesongens trender og nøkkelplagg.

Våren er endelig her, og det på tide å rydde vekk dunjakker og vinterboots. La deg inspirere av de fantastiske trendene som ligger foran deg i 2021 og oppdater garderoben med lekre bluser, kjoler og skjørt i vårens nydelige farger.

Denne våren går vi for en romantisk og avslappet look. Sarte pasteller, feminine snitt og gode kvaliteter er stikkord for sesongens nyheter, som ellers er preget av voluminøse ermer, blonder og volangdetaljer, behagelige linplagg og deilig overgangsstrikk. 

Vårkjolen

Vårens fineste kjoler kommer i vakre blomsterprint, ensfarget hvit, beige eller pastell, og har delikate detaljer og puffermer. Ellers er det fotside kjoler og kort a-form som gjelder, gjerne med en markert midje for en feminin silhuett. 

Zimmermann

Luminous Mixed Ribbon Mønstret Kjole

9199.00 NOK

By Malina

Hope grønn kjole

719.70 NOK

Designers Remix

Sandra Sleeve Hvit Kjole

899.70 NOK

Maud

Love Blå Kjole

749.70 NOK

Skjørtet

Også skjørtene har denne sesongen en tettsittende midje, gjerne med et volangskjørt nederst. Velg en av vårens lekre sett-varianter og par skjørtet med en matchende topp, eller french tuck en t-skjorte, genser eller cardigan. Her er det igjen pasteller som gjelder, eller du kan bryte opp de duse tonene med et skjørt i vårens trendfarge, oransje.

Untold Stories

Lila Hvitt Skjørt

419.70 NOK

Maud

Moire blått skjørt

449.70 NOK

Maud

Summer Check Oransje Skjørt

299.70 NOK

Creative Collective

Isabelle Rosa Skjørt

269.70 NOK

Cardiganen

Cardiganen spiller en sentral rolle i denne vårens motebilde, og kommer både i den store og chunky varianten, men også som kort og ribbestrikket. Cardiganen har et mer lekent og romantisk uttrykk enn for eksempel blazeren, og er den perfekte redningen i skiftende vær. Bruk den over en hvit t-skjorte, alene med et skjørt eller rundt skuldrene når du går med kjole.  

Collegegenseren

Den populære collegegenseren fortsetter å være et nøkkelplagg utover våren, men så snart sola titter frem og gradestokken passerer femten pluss skal joggebuksa byttes ut med et vårlig skjørt eller en av sesongens mange lekre kjoler. På den måten får den romantiske kjole-trenden et fresht og sporty preg.

Skjorten og blusen

Vi vil fortsatt kle oss comfy, men samtidig begynner vi å kjenne på et behov for å pynte oss mer. Blant vårnyhetene finner du nå et stort utvalg tynne bluser av eksklusiv kvalitet, med feminine detaljer som blonder, blomster, rusjer, og sløyfer. Vi tenker dette er det perfekte valget for å pimpe opp joggebuksa og føle seg fin på hjemmekontor. Ellers nailer du den avslappede looken med en av sesongens lekre linskjorter. 

Ganni

Trumpet sleeve tie rosa bluse

389.70 NOK

Untold Stories

Lisa Ruffle Blå Bluse

509.70 NOK

Rails

Charli Tie Die Stars hvit skjorte

509.70 NOK

Maud

Summer prairy gul bluse

509.70 NOK

Relaterte Stories