Høyer Personal Shopping


Er du på jakt etter ny inspirasjon? Trenger du en oppfriskning av garderoben – eller synes du det er vanskelig å sette sammen antrekk og ender ofte opp med å gjøre bomkjøp?

Med Personal Shopping hos Høyer får du en unik en-til-en personlig handleopplevelse med en av våre erfarne stylister. Sammen avdekker dere dine ønsker og behov, slik at du kan få presentert plagg i farger, former, mønstre og materialer – håndplukket for å passe din unike stil og personlighet.

Book en time i dag – så kan du allerede nå begynne å glede deg til en avslappende og inspirerende seanse i en trygg atmosfære, med adskilt skifterom og en stylist som utelukkende har øyne for deg.

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Kontaktinformasjon

Må fylles ut

Merk at du vil bli kontaktet for å avtale nærmere tid

Tilleggsinformasjon

Få en enda bedre opplevelse ved å fylle ut litt ekstra tilleggsinformasjon slik at våre stylister kan rådgi deg bedre og forberede et utvalg av spennende produkter håndplukket til deg.

Hvordan foregår personal shopping?

  • Først og fremst: fyll ut skjemaet under/over med dine ønsker, preferanser og foretrukne tidsramme for din Personal Shopping-time, slik at vi kan kontakte deg for å fastsette et klokkeslett som passer.
  • Du møter så opp i valgt butikk til avtalt tid og vil der bli møtt av en erfaren Høyer-stylist.
  • I samråd med din stylist, kartlegger dere hva du ønsker å få ut av opplevelsen, enten det er inspirasjon, fornying, tips, gave-shopping eller noe helt annet.
  • Du står helt fritt til å bestemme hvordan du ønsker at prosessen skal foregå. Om du ønsker å være med i utplukkingen eller at stylisten skal plukke produkter mens du slapper av – er helt opp til deg.
  • Sist men ikke minst: det er selvfølgelig ingen kjøpeplikt. Du er alltid velkommen til å booke Personal Shopping hos Høyer – om du velger å handle etter endt time er det helt opp til deg.