">

Prisendringer

Overskrift og Tekst

Prisendringer

Generell informasjon

Prisene hos Høyer baseres på uavhengige interne beregninger. Våre varepriser kan endres av flere grunner, blant annet tilgjengelighet, spesialtilbud, salg og sesongtilbud.

Vi streber alltid etter å tilby de beste prisene mulig. Besøk Høyer jevnlig for å få med deg våre kampanjer og tilbud!

Hvordan viser hoyer.no priser i henhold til den nye markedsføringsloven?

I samsvar med den nye markedsføringsloven er vi forpliktet til å vise den laveste prisen som har vært tilgjengelig for et produkt i løpet av de siste 30 dagene. Dette kravet er innført for å beskytte forbrukerne ved å sikre at prisinformasjonen er både transparent og rettferdig.

Hva innebærer dette for prisene som vises på hoyer.no?

Dette betyr at prisen som vises på vårt nettsted kan være den laveste kampanjeprisen eller spesialprisen som produktet har hatt i løpet av de siste 30 dagene. Alle priser som har vært tilgjengelige i denne perioden, inkludert kampanjer og tilbud, er tatt med i beregningen for å gi deg en nøyaktig oversikt over den laveste tilgjengelige prisen.

Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får den beste prisen?

Vi oppdaterer kontinuerlig prisene våre for å reflektere de mest aktuelle tilbudene og kampanjene. Ved å vise den laveste prisen som har vært tilgjengelig de siste 30 dagene, gir vi deg en klar oversikt over hva du kan forvente å betale. For å være sikker på at du får den beste prisen, anbefaler vi å sammenligne med eventuelle kampanjer eller spesialtilbud som kan være aktive på vårt nettsted. Har du flere spørsmål om våre priser eller trenger hjelp med en spesifikk forespørsel, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager