">

Hvorfor er ikke min ønskede betalingsmetode tilgjengelig?

Overskrift og Tekst
Overskrift og Tekst

Hvorfor er ikke min ønskede betalingsmetode tilgjengelig?

Det kan være flere grunner til at din ønskede betalingsmetode ikke er tilgjengelig for din bestilling. Her er noen mulige årsaker:

Fakturabetaling og forhåndsbetaling

Noen betalingsmetoder, spesielt fakturabetaling, krever at vi betaler for bestillingen på forhånd, og deretter betaler du tilbake til oss via bankoverføring. Dette gjøres for å sikre at hver transaksjon er trygg både for oss og for deg.

Adresseproblemer

Feil i leverings- eller faktureringsadressen, inkludert skrivefeil, adresseendringer eller familiære navn, kan påvirke tilgjengeligheten av visse betalingsmetoder.

Åpne fakturaer

Hvis du har ubetalte fakturaer hos oss, kan det påvirke tilgjengeligheten av visse betalingsalternativer.

Kostnader og risiko

Noen betalingsmetoder kan være forbundet med høyere kostnader eller risiko. Som mange andre butikker, bruker vi uavhengige kredittbyråer for å sikre trygge transaksjoner, og vi forbeholder oss retten til å avvise visse betalingsmetoder for spesifikke bestillinger.

Våre kundebehandlere har begrenset mulighet til å endre tilgjengelige betalingsmetoder i kassen. Dette er for å beskytte dine personlige data og opprettholde sikkerheten rundt transaksjonene. Hvis din ønskede betalingsmetode ikke er tilgjengelig, beklager vi dette på forhånd. Du vil fortsatt kunne dra nytte av våre andre tjenester og velge blant de andre tilgjengelige betalingsalternativene, som alle er gratis å bruke.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager