">

Må jeg betale faktura for varene jeg returnerer?

Overskrift og Tekst
Overskrift og Tekst

Må jeg betale faktura for varene jeg returnerer?

Når du velger faktura som betalingsmetode, har du en betalingsfrist på 30 dager. Hvis du leverer tilbake varer til PostNord innen denne fristen, trenger du kun å betale for de varene du beholder. Den opprinnelige fakturaen brukes, men prisen for de returnerte varene trekkes fra. Hvis du har brukt en rabattkode med prosentvis avslag, trekker du også fra denne prosenten fra varene du beholder.

Hvis du returnerer varer etter 30 dager, ber vi deg betale hele fakturaen. Etter at vi har mottatt returen, vil du få pengene refundert.

Du kan også velge å vente med å betale til du mottar en korrigeringsfaktura fra oss. Denne fakturaen viser det oppdaterte beløpet etter at vi har slettet kostnaden for de returnerte varene fra den opprinnelige fakturaen. Korrigeringsfakturaen sendes etter at varene er mottatt på vårt lager. Vær oppmerksom på at returprosessen vanligvis tar mellom en og tre uker.

Du kan se en oversikt over varene og betalingsinformasjonen på din ordre ved å logge inn på din kundekonto.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager