">

Hva skjer med mitt gavekort etter en retur?

Overskrift og Tekst
Overskrift og Tekst

Hva skjer med mitt gavekort etter en retur?

Hvis du har betalt for hele bestillingen med et gavekort, vil beløpet bli tilbakeført til din gavekortsaldo på det samme gavekortet. Du kan bruke dette beløpet på din neste bestilling av varer eller neste kjøp i butikk.

Kombinasjon av gavekort og annen betalingsmetode:

Hvis du har betalt for bestillingen ved å kombinere et gavekort med en annen betalingsmetode (for eksempel et betalingskort), vil refusjonen for returnerte varer bli tilbakebetalt til den andre betalingsmetoden du valgte ved bestilling. For eksempel, hvis du brukte både et betalingskort og et gavekort, vil pengene bli refundert tilbake til betalingskortet ditt, og ditt gavekort vil bli brukt på de beholdte moteartiklene.

Hvis beløpet på gavekortet ditt er større enn det beløpet som er brukt fra den andre betalingsmetoden, vil overskuddet bli refundert til din gavekortsaldo.

Betalingskombinasjon med faktura og gavekort:

Hvis du har brukt gavekortet til å betale for kvalifiserte moteartikler delvis i en bestilling og valgt fakturabetaling for det resterende beløpet, og deretter returnerer en vare, vil den åpne delen av fakturaen bli redusert.

Hvis beløpet på gavekortet ditt er større enn den åpne delen av fakturaen, vil du få refundert overskuddet til din gavekortsaldo.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager