">

Reservere varer

Overskrift og Tekst

Reservere varer

Reservere varer online

For å reservere varer i nettbutikken må du bruke funksjonen "Klikk & Hent" på produktsiden. Denne funksjonen lar deg "reservere" varen i den ønskede butikken, slik at du kan dra til butikken for å prøve varen på, eller se den i virkeligheten. Du vil motta en e-post når varen er klar for henting.

Merk at du må legge inn betalingsinformasjon og kjøpe varen for å bruke denne løsningen. Dersom du ikke ønsker å beholde varen etter at du har sett den i virkeligheten, lar du bare varen bli igjen i butikken slik at de kan registrere det som en retur for deg med en gang. Kjøpsbeløpet vil da refunderes tilbake til din konto.

Reservere varer i fysisk butikk

Du kan også henvende deg til ønsket butikk direkte for forespørsler om reservasjon. Vær oppmerksom på at butikkene ikke alltid har mulighet til dette, spesielt i forbindelse med salg og andre kampanjer. Du finner kontaktinformasjonen til din nærmeste butikk her.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager