">

Kan jeg returnere flere bestillinger sammen?

Overskrift og Tekst

Kan jeg returnere flere bestillinger sammen?

Retur av varer fra Høyer Online (nettbutikken)

Hvis du har fått flere bestillinger direkte fra Høyer Online, kan du returnere dem til oss i én pakke. Legg med alle returskjemaene som beskriver de forskjellige varene i pakken, og fest en av returetikettene på utsiden.

Hvis en enkelt bestilling er levert i flere pakker, gjelder det samme prinsippet – legg med alle returskjemaene som tilsvarer varene i samme pakke, og fest returetiketten på utsiden.

Retur av varer fra andre Høyer butikker

Hvis bestillingen din også inkluderer varer fra andre Høyer-butikker, vennligst send disse tilbake til Høyer-butikken i en egen pakke ved å bruke skjemaet som er inkludert i pakken.

Hvis du mangler et returskjema for en vare fra en Høyer-butikk, ta kontakt med oss, så vil vi raskt ordne med et nytt returskjema for deg.

Du har også mulighet til å levere varen i butikk istedenfor å sende den inn, men merk at du da må levere i samme butikk som varen ble sendt fra.

Du kan sjekke bestillingsoversikten i kundekontoen din for å se om du har bestilt en vare fra Online eller en fysisk butikk.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager