">

Reklamasjon

Overskrift og Tekst

Reklamasjon

Vi beklager at varen din ankom skadet eller defekt! Vennligst gi oss beskjed ved å kontakte kundeservice her.

Du har reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen, dersom det er en feil eller mangel med den. For å kunne benytte deg av reklamasjonsretten, må du informere oss innen rimelig tid og kunne fremlegge ordrenummer og/eller kvittering som bekrefter at varen ble kjøpt hos oss. Hvis du oppdager en defekt ved varen når du mottar ordren din, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Vi vil håndtere reklamasjonen videre med leverandøren.

Fyll inn all nødvendig informasjon, slik at vi kan løse problemet så raskt som mulig. Vi vil kontakte deg via e-post med de neste trinnene.

Nødvendig informasjon:

  • Ordrenummer (ved kjøp i butikk må du fremvise kjøpskvittering)
  • Informasjon om skaden og/eller defekten
  • Tilstrekkelige bilder av skaden og/eller defekten

Ønsker du samme vare på nytt? Bare bestill den igjen. Du finner en direkte lenke til produktet i "Bestillinger"-delen på kontoen din. Hvis varen er utsolgt, ingen grunn til bekymring – klikk på "Påminn meg" på produktsiden, så gir vi deg beskjed så snart den er tilgjengelig igjen.

Reklamasjon på varer kjøpt i butikk

Gjelder det en reklamasjon på et kjøp i butikk, må du kontakte butikken der du kjøpte varen, slik at de kan håndtere saken videre med leverandøren. Dersom du ikke har mulighet til å dra innom butikken personlig, kan du kontakte dem via e-post. Besøk denne lenken for å finne kontaktinformasjonen til Høyer-butikkene.

Nettbutikk Design

Trenger du mer hjelp?

Chat med oss

Chatten tilbyr deg svar på flere spørsmål. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du snakke direkte med en norsk- og engelsktalende kundebehandler.

Kontakt oss

Alle henvendelser forsøkes å besvares innen 24 timer. Ved stor pågang kan det ta noe lengre tid – men du vil alltid få en tilbakemelding fra oss.

Send e-post

Kontakt butikkene

For henvendelser angående sortiment- eller lagerstatus i butikk ber vi deg kontakte din butikk direkte.

Finn butikk
Gå Tilbake Lenke
Gratis  frakt ved kjøp over 1499.–
Kostnadsfri betalingsutsettelse
Rask levering 1–3 virkedager