STYLING: BUKSER

  • JOURNAL
  • Dame
  • STYLING: BUKSER

DILSA´S FAVORITT: Bootcut-jeans Bootcut-jeans er på vei tilbake, og er perfekte for en avslappet, bohemsk look til våren. Kombiner de med en enkel topp, ankelstøvletter og en statement-veske. Ønsker du et mer formelt uttrykk, kan du kombinere disse med en klassisk blazer og høye hæler. Mørke jeans En fin måte å style mørk jeans om våren, er å kombinere den med en topp eller t-skjorte i en lysere fargepalett. Invester i en vårlig jakke med farger eller print, denne er lett å slenge over en enkel topp og gir antrekket et ekstra løft. Denne kombinasjonen skaper et fresht utseende som passer godt som et hverdagsantrekk.

BURUK´S FAVORITT: Lyse jeans For gutta er det fint å kombinere den lyse jeansen med en zip- eller roundneck genser. Velg lysere farger eller jordfarger for å skape et lett og vårlig uttrykk. Et enkelt skinnbelte og noen kule sneakers fullfører looken, uavhengig av anledningen. Jeans i lyse naturfarger som hvit eller beige er et perfekt tilskudd til vår- og sommergarderoben. En båttur, årets første utepils eller en middag med gode venner? – En lys bukse popper og gjør at antrekket fremheves. Bruk en statement-genser med print eller varier med farger – det meste passer godt til jeans i lyse farger og kan skape en kul kontrast.

ANITA´S FAVORITT: Svarte skinnbukser Svarte skinnbukser kan gjøre et enkelt antrekk mer interessant. Tenk på teksturer og kvaliteter, kombiner skinn med delikat silke, chunky strikk eller gode bomullskvaliteter. Et perfekt jobbantrekk vil være å kombinere skinnbuksen med en statement-blazer og ankelstøvletter. For en mer avslappet look kan det være fint å gå for en enkel hvit t-skjorte med french tuck, noen store smykker og sneakers.

DILSA´S FAVORITT: Linbukser Linbukser er et godt alternativ til jeans eller chinos om våren og sommeren. Lin er et lett og pustende materiale som gjør den ideell for varmere vær. For en avslappet og chic look, kan du prøve en oversized skjorte eller en cropped bluse i matchende farge.

HAAKON´S FAVORITT: Chinos For menn kan lyse chinos styles på flere måter, avhengig av hva man skal. For en avslappet look som passer til de fleste anledninger fungerer det godt med en klassisk strikkegenser med en vest over. Antrekket blir komplett med noen fine sneakers til. Mørke chinos Når det kommer til mørke chinos er det fint å bryte opp antrekket ved å velge en lysere overdel. Velg en vårlig farge som grønn eller oransje for å gjøre antrekket mer interessant. Legger du til en penskjorte under genseren er dette et perfekt antrekk til jobb.