Cowboyboots

  • JOURNAL
  • Dame
  • Cowboyboots

CONSCIOUS LIVING

SKO SOM TRENDER DENNE HØSTEN

Cowboy boots

På tide å pakke bort sandalene og investere i sesongens kuleste tilbehør – boots! Denne høsten har disse tidløse klassikerne fått nytt liv på både catwalks og i streetstyles. Det er mange måter å style disse klassikerne på – vi har plukket ut tre looks for å gi deg inspirasjon og tips til hvordan du kan sette sammen antrekk og bli en cowgirl i byen denne høsten.

TEKST: HØYER  FOTO: SPOTLIGHT

Hvorfor Cowboy Boots? Disse har i alle år vært en gjenganger i motebildet, det er ikke uten grunn. Støvelen har en unik evne til å kombinere det sjarmerende vintage-preget med moderne uttrykk. Vi elsker assosiasjonene og emosjonene disse gir oss, om det er gamle westernfilmer eller Diana på 90-tallet. I tillegg er selvfølgelig komforten en stor fordel, med en stabil hæl og solid såle som gjør dem ideelle for lange dager på farten. Slik nailer du styling med boots Casual Chic Ønsker du å gå for en avslappet, men likevel fresh look, prøv å bruk cowboy boots med enkele jeans og en hvit T-skjorte. For å gjøre antrekket mer spennende kan du style med statement sølvsmykker og et stort belte.

Business Western Fusion Vil du ta med deg støvlene på jobben? Prøv å style dem med et klassisk skjørt, en hvit skjorte og en oversized blazer for en sofistikert vri. Boots gjør antrekket   litt mer rocka, samtidig som du er kledd for både en business-lunsj og møter.

Bohemsk og feminin Hvis du foretrekker en mer feminin og bohemsk stil, kan du alltid kombinere cowboy boots med din favorittkjole. Dette er en klassisk styling som er en sikker vinner både til arbeidsdagen og på fest.