Disse sandalene er must haves denne sommeren

  • JOURNAL
  • Dame
  • Disse sandalene er must haves denne sommeren

SOMMERGARDEROBEN

Dette er sandal-favorittene denne sommeren!

Når temperaturen stiger og hvilepulsen inviterer til late sommerdager er et par sandaler du enkelt kan slenge på deg et must. Her er noen av de mest populære variantene denne sommeren.  

TEKST: HØYER  FOTO: FARWA SYED

Birkenstock – en komfortabel klassiker Birkenstock-sandalen er gjenganger år etter år og en utrolig behagelig sandal med sin ergonomiske fotseng. Sålen som er laget av kork og lateks tilpasser seg fotens form, og gir god støtte til foten. Birkenstock-sandalene har blitt en favoritt både i motebilde, men også blant helsepersonell på grunn av deres ortopediske egenskaper. Perfekt for en lang dag med shopping eller som en strandsandal med god støtte.

Sleepers flip-flops – enkle og sofistikerte Flip-flops fra Sleepers er enkle, gode å ha på foten og en perfekt sandal som passer til de fleste stylinger. Disse lette sandalene er perfekte for en avslappet dag på stranden eller en tur i butikken. Sleepers flip-flops er kjent for sitt enkle design og behagelige passform. De er laget i naturgummi og har en god pris.

Flats – fra 0-100 på 123 I tillegg til de mer hverdagslige variantene, trenger man et par eleverte flats i sommergarderoben. De er komfortable og skaper lett den sofistikerte, enkle franske og avslappende looken til sommerkjolen. De finnes i ulike design, materialer og farger, så finn den modellen som passer best til deg og din garderobe.