HØSTENS STORE ACCENTFARGE RØDT

  • JOURNAL
  • Dame
  • HØSTENS STORE ACCENTFARGE RØDT

HØSTENS STORE ACCENTFARGE

RØDT

Denne høsten er det rødt som står på menyen når det gjelder tilbehør. Denne lidenskapelige fargen kan gi en energisk tvist til høstgarderoben din - kanskje det er på tide å gi klesskapet en liten rød revolusjon?

TEKST: LINE STRANDLI HØYER  FOTO: SPOTLIGHT

En historisk sterk farge Rød har en lang historie med symbolsk betydning. I mange kulturer har rødt blitt assosiert med sterke følelser som lidenskap, kjærlighet og fare, samtidig som den har representert mot, makt og autoritet. Rødt har vært en farge som har skapt oppmerksomhet, både i kunst, mote og samfunnslivet, og den fortsetter å inspirere. Denne sesongen har designere omfavnet fargen for fullt. Fra dype burgundernyanser til klare, sterke og poppy valører. Velg deg enten et helrødt antrekk som oser statement, eller bruk anledning til å gi antrekket et løft. En veske, et par sko, et tørkle eller kanskje et skjørt?  

Miks og Match Om du ikke er vant til å bruke mye farger, er det lett å tenke at rødt er vanskelig å kombinere med andre elementer i antrekket – men her skal du ikke være redd for å eksperimentere med både kvaliteter og farger. Prøv å mikse rødt med kremtoner, hvitt, pasteller, denim og skinn. Gi deg selv en utfordring og prøv deg frem – kanskje blir du overasket med både positive tilbakemeldinger og følelsen av powedressing. Viva la rouge!